arizkyabp arizkyabp

38 posts   154 followers   108 followings

arizky  Majalaya @sg corp

Bareng dua anak nya mang @dearachmanda

Pelengo

Ahahahy

Ngopi krupuk tapi sombong

Nemenin yg inget ka mantan na penting penting @pranataputrabayu

Bareng nu gelo

Dateng gais ramekeun acara nya c aoi ama asep balon dan yg lain nya mrapat pokona meh teu belegug

Most Popular Instagram Hashtags