argjendari_lei_lui argjendari_lei_lui

1,587 posts   48,923 followers   6,164 followings

Argjendari Lei&Lui  Na gjeni tek hyrja e rruges se dibres, perball Eden park, posht bar Class. Ju mirepresim🤗 Nr: 0672056777

Let your necklace speak for you ❤️😍 .

__________
•Per me teper kaloni nga argjendaria jone. • Per porosi, personalizime dhe paqartesi ma shkruani ne DM 📨📨 #ring #beauty #love #special #different #light #couple #radiant #albania #tirana #quality #argjendari #leiandlui #best #class #beautiful #9katshet #model

The sun covered in gold ❤️ .
•Per me teper kaloni nga argjendaria jone. • Per porosi, personalizime dhe paqartesi ma shkruani ne DM 📨📨 #ring #beauty #love #special #different #light #couple #radiant #albania #tirana #quality #argjendari #leiandlui #best #class #beautiful #onlygold #model #perfect #mulliriivjeter #gold14kt

Love with first sight ❤️😍.
.
•Per me teper kaloni nga argjendaria jone. • Per porosi, personalizime dhe paqartesi ma shkruani ne DM 📨📨 #ring #beauty #love #special #different #light #couple #radiant #albania #tirana #quality #argjendari #leiandlui #best #class #beautiful #onlygold #model #perfect #mulliriivjeter #gold14kt

Happiness is wearing jewelry ❤️
.
.
.
•Per me teper kaloni nga argjendaria jone. • Per porosi, personalizime dhe paqartesi ma shkruani ne DM 📨📨 #ring #beauty #love #special #different #light #couple #radiant #albania #tirana #quality #argjendari #leiandlui #best #class #beautiful #onlygold #model #perfect #mulliriivjeter #gold14kt

Dizajn unik dhe klasik 😍❤️
Unaze flori me monedhe 22 kt
.
.
•Per me teper kaloni nga argjendaria jone. • Per porosi, personalizime dhe paqartesi ma shkruani ne DM 📨📨 #ring #beauty #love #special #different #light #couple #radiant #albania #tirana #quality #argjendari #leiandlui #best #class #beautiful #onlygold #model #perfect #mulliriivjeter #gold14kt

For the perfect combination ❤️🌹
Love comes always first ❤️ .
.
155€+120€
.
.
•Per me teper kaloni nga argjendaria jone. • Per porosi, personalizime dhe paqartesi ma shkruani ne DM 📨📨 #ring #beauty #love #special #different #light #couple #radiant #albania #tirana #quality #argjendari #leiandlui #best #class #beautiful #onlygold #model #perfect #mulliriivjeter #gold14kt

Detaje te vecanta qe bejne diferencen ❤️👌
.
.
.
.
•Per me teper kaloni nga argjendaria jone. • Per porosi, personalizime dhe paqartesi ma shkruani ne DM 📨📨 #ring #beauty #love #special #different #light #couple #radiant #albania #tirana #quality #argjendari #leiandlui #best #class #beautiful #onlygold #model #perfect #mulliriivjeter #gold14kt

Perfect for a real man ❤️ .
•Per me teper kaloni nga argjendaria jone. • Per porosi, personalizime dhe paqartesi ma shkruani ne DM 📨📨 #ring #beauty #love #special #different #light #couple #radiant #albania #tirana #quality #argjendari #leiandlui #best #class #beautiful #onlygold #model #perfect #mulliriivjeter #gold14kt

Make it perfect 👌
The girl deserves it ❤️ .
.
.
.
119€
•Per me teper kaloni nga argjendaria jone. • Per porosi, personalizime dhe paqartesi ma shkruani ne DM 📨📨 #ring #beauty #love #special #different #light #couple #radiant #albania #tirana #quality #argjendari #leiandlui #best #class #beautiful #onlygold #model #perfect #mulliriivjeter #gold14kt

For special and important people only 😍 .
.
•Per me teper kaloni nga argjendaria jone. • Per porosi, personalizime dhe paqartesi ma shkruani ne DM 📨📨 #ring #beauty #love #special #different #light #couple #radiant #albania #tirana #quality #argjendari #leiandlui #best #class #beautiful #onlygold #model #perfect #mulliriivjeter #gold14kt

“Being deeply loved by someone gives you strength, while loving someone deeply gives you courage.” _____207€+88€
.
.
.
• Per porosi, personalizime dhe paqartesi ma shkruani ne DM 📨📨 #ring #beauty #love #special #different #light #couple #radiant #albania #tirana #quality #argjendari #leiandlui #best #class #beautiful #9katshet #model #perfect #perfection #amusthave #whatch #thebest #modern #like #glamour

Make your own personalized bracelet ❤️🌹 .
.
.
.
•Per me teper kaloni nga argjendaria jone. • Per porosi, personalizime dhe paqartesi ma shkruani ne DM 📨📨 #ring #beauty #love #special #different #light #couple #radiant #albania #tirana #quality #argjendari #leiandlui #best #class #beautiful #onlygold #model #perfect #mulliriivjeter #gold14kt

Most Popular Instagram Hashtags