areeumar areeumar

2,035 posts   1,260 followers   22 followings

data unlimited speed  ✳ harga simkad cuma rm10 ✳ tempoh 850 hari ✳ Boleh kekalkan no lama & no baru. ✳ topup dimana2 ada xox 5,10,50 ✳ coverage celcom luas

9 KELEBIHAN ONEXOX PREPAID

1-Tempoh AKTIF kredit percuma sehingga 28 BULAN.

2-Kadar cajvoice mail SERENDAH 5 SEN.

3-Kelajuan internet TANPA HAD.

4-Kadar panggilan hanya 9sen seminit ke semua rangkaian.

5-10 nombor Friends & Family untuk ke SEMUA rangkaian termasuk TM.

6-1800 sms PERCUMA untuk sesama rangkaian.

7-SEASON PASS ONEXOX membolehkan DATA "CARRY-FORWARD" dan di KONGSIKAN.

8-Topup PERCUMA jika memperkenalkan rakan.

9-Jadikan SUMBER pendapatan TAMBAHAN.

Jadi apa tunggu lagi?
Jom bertukar ke Onexox.

Harga simkad hanya RM10 sahaja.

Boleh kekalkan nombor kesayangan anda.
Klik Sini < www.wasap.my/60103418608 > untuk maklumat lanjut

atau pilih nombor baru di :
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=dysd18248

#ONEXOX
#SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru

MALULAH JIKA SELLER ONLINE LAMBAT SERVIS "Maaf ye saya lambat reply whatsapp.
Line teruk lah, Whatsapp awak baru masuk ni.
Lepas ni saya proses order awak." 🤦🏻‍♀ Aduiii, Malu juga sebagai online seller bila lambat servis pelanggan hanya kerana internet bermasalah.

Dahlah saya dropshipper. Kena booked awal-awal kalau ada pelanggan nak, lambat booked, nanti stok disambar dropshipper lain.

Nampak gayanya nak kena ikut nasihat Shila, dah jadi stokis dah dia.
Kena juga tukar ONEXOX PREPAID.
Jeles pula, dengar ceritanya, banyak offer ONEXOX sekarang.

Bila INTERNET LAJU, kerja-kerja iklan dan jualan pun MUDAH,
Barulah masyuuuuk! 🤳 pm sekarang jugak lah!

JOM DAPATKAN SIMKAD ONEXOX PREPAID.
KLIK LINK DI BAWAH SEKARANG !

Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram

www.wasap.my/60103418608

@ klik link..
https://areeonexox.blogspot.my/

Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248

BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248

#jomtukarkeonexox #outthereweareone #inovasiprabayarterkini #onexox #tanpacajcajtersembunyi #lebihpenjimatan #onexoxsimkad #onexoxprepaid #lambattinggai #areeonexox #SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru
#onexoxdealermalaysia #tunetalk #celcom #digi #maxis #umobile #altel #hotlink #toneplus #friendi #malaysia #instashop #prepaid #topup #redone #pasifincome #visitmyig

AKU NAK BELANJA KORANG MAKAN BUFFET

Telco lain berebut-rebut buat unlimited call dan data. Tapi telco lain tak berani nak bagi peluang masa yang panjang untuk pengguna habiskan data atau call yang 'unlimited' tu.

Telco lain tak berani ikut apa yang ONEXOX buat. Sebab apa? Sebab kewajipan topup setiap bulan adalah 'lembu duit' bagi mereka. Korang pernah makan buffet Ramadhan bayar RM100 untuk makan 'unlimited' tapi rupanya bila kira balik tak sampai RM50 pun yang korang makan? Sama la macam offer unlimited dalam industri telco.

ONEXOX offer macammana pulak? ONEXOX offer korang bayar RM100 boleh makan selagi tak habis. Esok boleh datang lagi makan. Lusa boleh datang lagi. Selagi tak habis, makanlah yang korang dah bayar tu. Eh..kalau tak habis boleh share tak dengan kawan? Boleh..korang share la. Yang penting apa yang korang bayar korang boleh habiskan.

p/s: Jangan baca je..korang pakai simkad apa?

KETERANGAN LANJUT :
Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram
http://mssg.me/areeonexox
http://mssg.me/areeonexox

@ klik link..
https://areeonexox.blogspot.my/

Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248

BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248
#ONEXOX
#SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru
#onexoxdealermalaysia

Ko pakai postpaid..
Aku pakai Black.. Hujung bulan ko bayar bill..
Aku pun bayar bill Black juga.. Tapi............ Bill ko pelan bulanan kena +6% GST lagi..
GST aku telco aku pakai yang tanggung.. Bila ko perlu data, kuota WEEKEND pla habis..
Data aku ALL DAY any time, pakai bila² masa.. Bila data, min, sms ko xhabis kena BURN..
Aku punya pla xhabis kena CARRY FORWARD.. Bila ko baca post ini,
Izinkan aku bertanya, boleh?

Ko xterasa mau tukar ke OneXOX Black ka? 👍🏻 Hubungi sy melalui link ini. Tq.. 👇🏼👇🏼 www.wasap.my/60103418608

Nak kekalkan nombor kesayangan pon boleh😘😘😘 www.wasap.my/60103418608

STARTER PACK BLACK

http://www.xox.com.my/onlinestore/purchaseblack.php?Dlr=DYSD18248

STARTER PACK PREPAID SP / NO BARU
http://xox.com.my/onlinestore/purchase.php?Dlr=Dysd18248

NO BARU / SP Onemusic

http://xox.com.my/onlinestore/purchaseOneMusic.php?Dlr=DYSD18248

MNP /KEKAL NO LAMA
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248

9 KELEBIHAN ONEXOX PREPAID

1-Tempoh AKTIF kredit percuma sehingga 28 BULAN.

2-Kadar cajvoice mail SERENDAH 5 SEN.

3-Kelajuan internet TANPA HAD.

4-Kadar panggilan hanya 9sen seminit ke semua rangkaian.

5-10 nombor Friends & Family untuk ke SEMUA rangkaian termasuk TM.

6-1800 sms PERCUMA untuk sesama rangkaian.

7-SEASON PASS ONEXOX membolehkan DATA "CARRY-FORWARD" dan di KONGSIKAN.

8-Topup PERCUMA jika memperkenalkan rakan.

9-Jadikan SUMBER pendapatan TAMBAHAN.

Jadi apa tunggu lagi?
Jom bertukar ke Onexox.

Harga simkad hanya RM10 sahaja.

Boleh kekalkan nombor kesayangan anda.
Klik Sini < www.wasap.my/60103418608 > untuk maklumat lanjut

atau pilih nombor baru di :
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=dysd18248

#ONEXOX
#SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru

MALULAH JIKA SELLER ONLINE LAMBAT SERVIS "Maaf ye saya lambat reply whatsapp.
Line teruk lah, Whatsapp awak baru masuk ni.
Lepas ni saya proses order awak." 🤦🏻‍♀ Aduiii, Malu juga sebagai online seller bila lambat servis pelanggan hanya kerana internet bermasalah.

Dahlah saya dropshipper. Kena booked awal-awal kalau ada pelanggan nak, lambat booked, nanti stok disambar dropshipper lain.

Nampak gayanya nak kena ikut nasihat Shila, dah jadi stokis dah dia.
Kena juga tukar ONEXOX PREPAID.
Jeles pula, dengar ceritanya, banyak offer ONEXOX sekarang.

Bila INTERNET LAJU, kerja-kerja iklan dan jualan pun MUDAH,
Barulah masyuuuuk! 🤳 pm sekarang jugak lah!

JOM DAPATKAN SIMKAD ONEXOX PREPAID.
KLIK LINK DI BAWAH SEKARANG !

Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram

www.wasap.my/60103418608

@ klik link..
https://areeonexox.blogspot.my/

Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248

BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248

#jomtukarkeonexox #outthereweareone #inovasiprabayarterkini #onexox #tanpacajcajtersembunyi #lebihpenjimatan #onexoxsimkad #onexoxprepaid #lambattinggai #areeonexox #SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru
#onexoxdealermalaysia #tunetalk #celcom #digi #maxis #umobile #altel #hotlink #toneplus #friendi #malaysia #instashop #prepaid #topup #redone #pasifincome #visitmyig

AKU NAK BELANJA KORANG MAKAN BUFFET

Telco lain berebut-rebut buat unlimited call dan data. Tapi telco lain tak berani nak bagi peluang masa yang panjang untuk pengguna habiskan data atau call yang 'unlimited' tu.

Telco lain tak berani ikut apa yang ONEXOX buat. Sebab apa? Sebab kewajipan topup setiap bulan adalah 'lembu duit' bagi mereka. Korang pernah makan buffet Ramadhan bayar RM100 untuk makan 'unlimited' tapi rupanya bila kira balik tak sampai RM50 pun yang korang makan? Sama la macam offer unlimited dalam industri telco.

ONEXOX offer macammana pulak? ONEXOX offer korang bayar RM100 boleh makan selagi tak habis. Esok boleh datang lagi makan. Lusa boleh datang lagi. Selagi tak habis, makanlah yang korang dah bayar tu. Eh..kalau tak habis boleh share tak dengan kawan? Boleh..korang share la. Yang penting apa yang korang bayar korang boleh habiskan.

p/s: Jangan baca je..korang pakai simkad apa?

KETERANGAN LANJUT :
Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram
http://mssg.me/areeonexox
http://mssg.me/areeonexox

@ klik link..
https://areeonexox.blogspot.my/

Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248

BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248
#ONEXOX
#SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru
#onexoxdealermalaysia

Ko pakai postpaid..
Aku pakai Black.. Hujung bulan ko bayar bill..
Aku pun bayar bill Black juga.. Tapi............ Bill ko pelan bulanan kena +6% GST lagi..
GST aku telco aku pakai yang tanggung.. Bila ko perlu data, kuota WEEKEND pla habis..
Data aku ALL DAY any time, pakai bila² masa.. Bila data, min, sms ko xhabis kena BURN..
Aku punya pla xhabis kena CARRY FORWARD.. Bila ko baca post ini,
Izinkan aku bertanya, boleh?

Ko xterasa mau tukar ke OneXOX Black ka? 👍🏻 Hubungi sy melalui link ini. Tq.. 👇🏼👇🏼 www.wasap.my/60103418608

Nak kekalkan nombor kesayangan pon boleh😘😘😘 www.wasap.my/60103418608

STARTER PACK BLACK

http://www.xox.com.my/onlinestore/purchaseblack.php?Dlr=DYSD18248

STARTER PACK PREPAID SP / NO BARU
http://xox.com.my/onlinestore/purchase.php?Dlr=Dysd18248

NO BARU / SP Onemusic

http://xox.com.my/onlinestore/purchaseOneMusic.php?Dlr=DYSD18248

MNP /KEKAL NO LAMA
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248

9 KELEBIHAN ONEXOX PREPAID

1-Tempoh AKTIF kredit percuma sehingga 28 BULAN.

2-Kadar cajvoice mail SERENDAH 5 SEN.

3-Kelajuan internet TANPA HAD.

4-Kadar panggilan hanya 9sen seminit ke semua rangkaian.

5-10 nombor Friends & Family untuk ke SEMUA rangkaian termasuk TM.

6-1800 sms PERCUMA untuk sesama rangkaian.

7-SEASON PASS ONEXOX membolehkan DATA "CARRY-FORWARD" dan di KONGSIKAN.

8-Topup PERCUMA jika memperkenalkan rakan.

9-Jadikan SUMBER pendapatan TAMBAHAN.

Jadi apa tunggu lagi?
Jom bertukar ke Onexox.

Harga simkad hanya RM10 sahaja.

Boleh kekalkan nombor kesayangan anda.
Klik Sini < www.wasap.my/60103418608 > untuk maklumat lanjut

atau pilih nombor baru di :
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=dysd18248

#ONEXOX
#SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru

MALULAH JIKA SELLER ONLINE LAMBAT SERVIS "Maaf ye saya lambat reply whatsapp.
Line teruk lah, Whatsapp awak baru masuk ni.
Lepas ni saya proses order awak." 🤦🏻‍♀ Aduiii, Malu juga sebagai online seller bila lambat servis pelanggan hanya kerana internet bermasalah.

Dahlah saya dropshipper. Kena booked awal-awal kalau ada pelanggan nak, lambat booked, nanti stok disambar dropshipper lain.

Nampak gayanya nak kena ikut nasihat Shila, dah jadi stokis dah dia.
Kena juga tukar ONEXOX PREPAID.
Jeles pula, dengar ceritanya, banyak offer ONEXOX sekarang.

Bila INTERNET LAJU, kerja-kerja iklan dan jualan pun MUDAH,
Barulah masyuuuuk! 🤳 pm sekarang jugak lah!

JOM DAPATKAN SIMKAD ONEXOX PREPAID.
KLIK LINK DI BAWAH SEKARANG !

Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram

www.wasap.my/60103418608

@ klik link..
https://areeonexox.blogspot.my/

Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248

BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248

#jomtukarkeonexox #outthereweareone #inovasiprabayarterkini #onexox #tanpacajcajtersembunyi #lebihpenjimatan #onexoxsimkad #onexoxprepaid #lambattinggai #areeonexox #SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru
#onexoxdealermalaysia #tunetalk #celcom #digi #maxis #umobile #altel #hotlink #toneplus #friendi #malaysia #instashop #prepaid #topup #redone #pasifincome #visitmyig

AKU NAK BELANJA KORANG MAKAN BUFFET

Telco lain berebut-rebut buat unlimited call dan data. Tapi telco lain tak berani nak bagi peluang masa yang panjang untuk pengguna habiskan data atau call yang 'unlimited' tu.

Telco lain tak berani ikut apa yang ONEXOX buat. Sebab apa? Sebab kewajipan topup setiap bulan adalah 'lembu duit' bagi mereka. Korang pernah makan buffet Ramadhan bayar RM100 untuk makan 'unlimited' tapi rupanya bila kira balik tak sampai RM50 pun yang korang makan? Sama la macam offer unlimited dalam industri telco.

ONEXOX offer macammana pulak? ONEXOX offer korang bayar RM100 boleh makan selagi tak habis. Esok boleh datang lagi makan. Lusa boleh datang lagi. Selagi tak habis, makanlah yang korang dah bayar tu. Eh..kalau tak habis boleh share tak dengan kawan? Boleh..korang share la. Yang penting apa yang korang bayar korang boleh habiskan.

p/s: Jangan baca je..korang pakai simkad apa?

KETERANGAN LANJUT :
Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram
http://mssg.me/areeonexox
http://mssg.me/areeonexox

@ klik link..
https://areeonexox.blogspot.my/

Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248

BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248
#ONEXOX
#SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru
#onexoxdealermalaysia

Ko pakai postpaid..
Aku pakai Black.. Hujung bulan ko bayar bill..
Aku pun bayar bill Black juga.. Tapi............ Bill ko pelan bulanan kena +6% GST lagi..
GST aku telco aku pakai yang tanggung.. Bila ko perlu data, kuota WEEKEND pla habis..
Data aku ALL DAY any time, pakai bila² masa.. Bila data, min, sms ko xhabis kena BURN..
Aku punya pla xhabis kena CARRY FORWARD.. Bila ko baca post ini,
Izinkan aku bertanya, boleh?

Ko xterasa mau tukar ke OneXOX Black ka? 👍🏻 Hubungi sy melalui link ini. Tq.. 👇🏼👇🏼 www.wasap.my/60103418608

Nak kekalkan nombor kesayangan pon boleh😘😘😘 www.wasap.my/60103418608

STARTER PACK BLACK

http://www.xox.com.my/onlinestore/purchaseblack.php?Dlr=DYSD18248

STARTER PACK PREPAID SP / NO BARU
http://xox.com.my/onlinestore/purchase.php?Dlr=Dysd18248

NO BARU / SP Onemusic

http://xox.com.my/onlinestore/purchaseOneMusic.php?Dlr=DYSD18248

MNP /KEKAL NO LAMA
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248

Most Popular Instagram Hashtags