[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

araa.ry araa.ry

109 posts   1529 followers   372 followings

AMMARAHSABRY  Don't touch my crown with your filthy hands. A princess to mom and dad πŸ‘§. A die hard fans of zizan razakπŸ’–. (jozanloverπŸ’•)

gugur iman kita ni wak !! 😭😍

Bagi review lambat sikit yelah tngk pun lambat kan πŸ˜‚, im just speechless tk tau nk komen mende sbb dripada abglong fadil sampai lah kesemua watak lain semuanya sngt2 perfect
and dlm cite ni ai suka tngk fadil coz he look so cool and handsome ! (walaupun @zizanrazak869 pernah ke tak handsome ?πŸ˜‚), and @acheykintangkintung walaupun dia tk buat kelakar tapi bila tngk je muka dia ai gelak asal eh? 😭(dh laa watak dia ni yng sungguh tidak disangka😀 nk tahu kena tngk sendiri k 😝), yng penting cite ni sngt2 best ai rasa mcm ai tngk cite org putih je dgn CGI dia lagi (fast and furious pun kalah ni 😏) and kalau korang tngk cite ni dlm kepala otak korang mesti fikir "i think @fiq000s could give us abglongfadil3"
Congrats again Mr.Director @fiq000s
coz dapat buat cerita yng so amaiizingg gini πŸ’–
P/s kepada sesapa yng belum tngk cepat2 pegi tngk and book tiket awal2 takut nanti sold out then tk dpt tiket korang jugak yng kempunan nk tngk πŸ˜‹ so dapatkan tiket segera yng dh tngk jom kita tngk lagi, lagi dan lagi !! #abglongfadil2 #zizanrazak #cool #filemwajibtonton2017 #soldout @zizanrazak869 @acheykintangkintung @fiq000s @syamsulyusoffilm @wakdoyok @taniahudsonofficial @maskhan_ @shuibsepahtu @emyliadac @astroshaw @skopproductions_official

#Chentaku tk pernah lah tak handsome πŸ˜πŸ’– #zizanrazak #kamisayangzizanrazak
Ps: sorry pinjam gambo eh wak @hxnimadu_

Alolololo shomelnyaaa dia tu @zizanrazak869 😍❀
Trio from #abanglongfadil2 πŸ’–, haa dh molek2 tngk gambo sweet trio ni nk pesan sekali lah jngn lupa saksikan #abglongfadil2 dkt pawagam berhampiran anda pada 24 ogos nih(khamis ni) okay !!
@Regrann from @zizanrazak869 - Cinta antara kami semakin berkembang. @emyliadac @wakdoyok #AbangLongFadil2 #zizanrazak - #regrann

Mereciksss hawauuu πŸ˜‹πŸ˜ keep doing abg, u can do this !!πŸ’ͺ @zizanrazak869 #goodpeoplecomefromgoodheart
#alegendnevergivesup #kamisayangzizanrazak

Go brothaa, sikit je lagi tu nk sado dh 😍 u can do it !! πŸ’–@Regrann from @zizanrazak869 - Kepada semua lelaki pastikan anda ramas tangan kekasih anda dengan erat supaya mereka tidak datang belari dan minta alamat rumah kami. @jakeabdullah #quotesbyjake #zizanrazak #gym #newbalance #newbalancemy - #regrann

YaAllah panigale asal nakal sangat ni πŸ˜… ikut perangai daddy awak eh ?πŸ˜‚πŸ˜‚ I tkleh tahan tngk video ni, i gelak gile2 ah, aduhaaiiiii πŸ’–
@Regrann from @zizanrazak869 - Nama penuh dia Siti Nur Panigale R. Perangai agak miang sikit. Keluaran Ducati 2017 jarang dijumpai dikawasan khatulistiwa. #panigaler #ducati #zizanrazak - #regrann

Tak shabarnyaaaaaa ❀
@Regrann from @zizanrazak869 - Belanja skit teaser Lirik Video #KakiLicik OST #AbangLongFadil2 . Full Lirik Video akan premiere esok di FB dan Youtube Astroshaw . #ZizanRazak #ALF2 #FadilTidakBersalah DI PAWAGAM 24 OGOS 2017 @astroshaw - #regrann

Awak kena bunuh dia,
Tapi saya terbunuh dgn kehandsomeman awak. πŸ‘…πŸ’– @Regrann from @astroshaw - Apa pulak nasib #Fadil dalam dunia underground Mafia? Jangan Bilang Kami Tak Payung. ABANG LONG FADIL 2 DI PAWAGAM 24 OGOS 2017 . FILEM WAJIB SERBU 2017!
#AbangLongFadil2 #ALF2 #JanganBilangKamiTakPayung #zizanrazak
@astroshaw @skopproductions_official @zizanrazak869 @ztf_official @fiq000s - #regrann

Satu je nk pesan "speak a good word or remain silent" πŸ‘ŒπŸ˜Š
Look at this, this is why ZIZAN RAZAK is still popular from rajalawak until now !! because he is so humble, kind, versatile, handsome and many things lagi lah yng tk boleh diterangkan dgn kata-kata, tambah2 time dia layan fans dia ! Boleh jatuh cnta dibuatnyaa 😍, stay like this ye our handsome tk perlu hiraukan org, diorang bukannya kenal awak tu macam mana diorang main cakap ikut suka je. Kami fans2 awak ni sentiasa ada dngn awak !! Bab Jodoh tu tkyh risau laa because goods things come to those who wait ❀ insyaalah ada lah tu jodoh yng baik untuk org yng baik mcm awak nanti πŸ’–
#zizanrazak #kamisayangzizanrazak #stayhumble #yourethebestmanever @zizanrazak869

NO WAY ! I tak setujuuuuuu πŸ˜‚
1. Kalau srs je tkbest ah, jakgi keje nk moody je so kalau kelakar ni dia balik je rumah kita tersenyum habis semua moody kita hilang tau 😘

2.Alah segak ke tk segak ke yng penting keje dia tiptop, sado sgt buatpe jakgi ramai yng kejar lepastu kita ni melepas πŸ˜‚

3.Sani bwk moto besar in real life je dlm filem ni dia tknk riak so dia guna evo je boleh tunjuk skit skill drift dia, hahahah 😝

4.Insp Sani dia tkyh lalu, dia senyum je semua gadis tersipu manja gitteww ,walaupun hanya dari jauh πŸ˜…

5.Insp Sani perempuan boleh usha dia tapi lelaki boleh usya adik dia tau.Haaa, kalau Insp daniel perempuan je yng dpt peluang, lelaki nk tauk mana ? Haaa haaa πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜… So i choose INSP SANI !!! Anda bagaimana ? πŸ˜‚
Ps/ saja bosan2 so kita post ni just for fun, jngn kecik hati ye peminat insp daniel sbb i suka jgk dia but lebih kepada insp sani πŸ™ˆπŸ’• @zizanrazak869 @astrogempak @ghazabubakar @aarondwiaziz

Honestly suka sngt tngk drama ni ! And i ni jenis susah nk suka cerita yng tkde zizan but this drama i tetiba jadi suka dgn insp hannah & daniel diorang comel je πŸ˜‚ tiap2 hari tersengih-sengih sorang2 tngk diorang dua ni 😍 and i benci gile dkt maya she so "gedik" i rase cm nk penampar je time dia buat muka gedik dia tu πŸ˜‚hahahahah @Regrann from @mydarlinginspdanielofficial - Dengar tu #InspektorHannah .
.
Rezeki Jangan Ditolak
Jangan jual mahal kak
.
.
Awak tak nak ,ada lagi yang nak #inspektordaniel tu
.
.
#Rensta #Repost: @elizadsharifuddin via @renstapp Β·Β·Β·
β€œ Saya x minat keluar dgn boyyprennnn orang !!! S.O.R.I . 😏😏😏 and kalau boyprennn aii fantasi pun kenapa ??? πŸ˜‘πŸ˜‘πŸ˜‘ #MyDarlingInspektorDaniel
setiap Isnin - Khamis, 10 malam di Astro Ria 104 & Ria HD 123 #MEGADRAMA

#InspektorHannah @elizad_team ” - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags