aqil_akmal07 aqil_akmal07

144 posts   5,469 followers   4,705 followings

محمد عقيل اكمل  SMK SKI💯 °16.7.2002_° R °Doakan Aqil agar menjadi insan yang cemerlang di dunia dan di akhirat 🎓💯_°

Selamat Hari Raya Aidilfitri 🌹🌸 Andai kata pernah terkasar bahasa, tersalah tingkah laku, maafkan saya. Saya juga seorang manusia yg tidak lari dari melakukan kesilapan.
Semoga Aidilfitri pada tahun ini akan menjadi lebih indah dari tahun2 yang sebelum ini ✨

Salam 0-0💕 #syawal2k18

Bukan selalu,setahun sekali je kan dpt main ✨! 🌷🔥

Memandangkan tengah cuti, ayuhlah kita tido! 😴

Sy mmg tak pandai senyum')📷 #bkp

KAMU_ (@awgkuuuu)
Saja cover, tgh bosan2') Walaupun lagu ni dia buat cuma utk suka2 je, tapi srs bestt 👍 melekat kat hati💯✨ "R
#kamu #kamucover

Ayuhh tidoo! 😴✨

InshaAllah tahun ni akan jadi lebih baik drpd tahun2 sblum ni 🌸 good luck!

MUHASABAH CINTA_ (@edcoustic)
Lagu ni antara lagu yang paling aku suka dari dulu, srs best✨ okay jom tido! 💯

#muhasabahcinta #muhasabahcintacover

LUAR BIASA_ (@ismailizzani_) (@alifgram)
Ramai yg vote lagu ni kt story, so okay laa 🎶 okay sape org pertama yang komen,aku bagi hadiah! Cepat! 🎉🎊 @rsmiihrmn._ 🌸

#luarbiasa #luarbiasacover

Mls nk ckp, tapi haih.. Aku mmg hebat main benda ni ;)

Roarr! 🐯 *tadi terdelete ')

Yeayy esok dh sekolah 🎉

Most Popular Instagram Hashtags