apt_dcafe apt_dcafe

1,144 posts   2,210 followers   907 followings

SUGAR_STONEbyDapurAnakBujang  Lot 79, kg melayu sg buloh Operation hours: 10.30am-6.00pm Isnin-sabtu Page: apt d'cafe FB: Yuz's Jaizran +60173694679 Aby Yup +60173697496

Assalamualaikum
Meh singgah kat #warongkueh kita... Sebab minggu nie kita buka hari n esok je lg... Sebab ada wedding event... Jd jgn ketinggalan ye.......ari nie macam² ada

#warongkueh
#DapurAnakBujang
#aptdcafe
#sugarstone

Cepat tggl sikit je lg... Meh kasi licin... Jgn nnt dah licin baru dtg ye... Nnt abg x dpt nak tlg.... Hehhehe
#warongkueh
#DapurAnakBujang
#aptdcafe

Assalamualaikum
Hari #warongkueh kita buka seperti biasa sehingga jam 6.30pm.... Tp klu hbs awal kita tutup awal

Boleh singgah kalo cari2 kueh dan talam insyaAllah ada hari nie di
#warongkueh
#DapurAnakBujang ✔TAUHU BERGEDIL
✔BINGKA UBI
✔TALAM UBI KANDA
✔TALAM KELADI
✔SERI MUKA PANDAN
✔TEPUNG PELITA
✔ BROWNIES COMBO
✔KUBO GULING
✔NONA MANIS
✔BISKUT MAKMUR
✔KASWI
✔APAM MEKAR
✔BREAD PUDDING
✔APAM CHOCOLATE ✔PUTERI AYU CHEESE
✔LOPIS
✔KETAYAP
✔KUEH BAKAR PANDAN
✔KUEH BAKAR JAGUNG
✔BINGKA LABU
✔PUNGDING CAREMAL
✔APAM PANDAN
✔KERIA MONTEL ✔CARA BERLAUK

CAKE
✔CAKE BATIK NESTRUM LELEH
✔DOUBLE NUTELLA CUP CAKE ✔VACTORIA SANDWICH CUP CAKE
✔PANDAN GULA MELAKA CUP CAKE
✔SIRAP BANDUNG CUP CAKE
✔MANGGO DREAM CUP CAKE
✔RED VELVET CUP CAKE
✔HOKAIDO CUP CAKE

KUDAPAN ✔COOKIES BANGKIT CHEESE ✔COOKIES BANGKIT KELAPA
✔KUEHKAPIT CHOCOLATE ✔KUEHKAPIT PEANUT

Untuk pertanyaan dan tempahan boleh whatsapp abg
www.wasap.my/+60173694679

#DapurAnakBujang
#aptdcafe
#sugarstone
#warongkueh
#cake #cookies #dessert
#sungaibuloh #selangor

Assalamualaikum
Mohin maaf kepada semua pelanggan #warongkueh hari ini warong kueh bercuti kerana Memberi laluan kepada kelas masakan... Isnin dpn kita akan buka seperti biasa... #warongkueh
#DapurAnakBujang
#aptdcafe
#sugarstone

#assalammualaikum
Alhamdulillah dapat siapkan cake khas utk persaraan cg @maknize2332 ... Cake yang mempunya led pada bahagian logo dengan kerja sama cikgu shafirul yang banyak buat elektronik pada cake nie.. Walaupun hanya 2 hari masa utk siapkan cake nie dengan perniagaan harian lagi tapi Alhamdulillah Allah permudahkan ... #DapurAnakBujang
#aptdcafe
#warongkueh
#sugarstone

#assalammualaikum
Hari abg buka #warongkueh seperti biasa tapi sampai kul 3pm je... So siapa yg nak dtg meh dtg copet² takut abg tutup awl x dpt nak tolong... Bab ari nie ada hal sikit nak di uruskan... Mna yg nak jumpa abg meh lah singgah abg ada je menunggu jodoh dtg 😅😅😅😅 hehehhee mana tau ada yg bg duit siap tulis no telefon hehhehehe

#assalammualaikum
Tara dah siap dah #tauhubegedil .. Antara top sale alhamdulillah hari2 habis nak beli kena dtg awal sikit ❤❤❤ Boleh singgah kalo cari2 kueh dan talam insyaAllah ada hari nie di
#warongkueh
#DapurAnakBujang ✔TALAM SUGI
✔BINGKA UBI
✔TALAM UBI KANDA
✔TALAM KELADI
✔SERI MUKA PANDAN
✔TEPUNG PELITA
✔ BROWNIES COMBO
✔KUBO GULING
✔NONA MANIS
✔BISKUT MAKMUR
✔KASWI
✔APAM MEKAR
✔BREAD PUDDING
✔APAM CHOCOLATE ✔PUTERI AYU CHEESE
✔LOPIS
✔KETAYAP
✔KUEH BAKAR PANDAN
✔KUEH BAKAR KUNING ✔KERIA MONTEL ✔CAKE BATIK NESTRUM LELEH
✔DOUBLE NUTELLA CUP CAKE ✔VACTORIA SANDWICH CUP CAKE
✔PANDAN GULA MELAKA CUP CAKE
✔SIRAP BANDUNG CUP CAKE
✔MANGGO DREAM CUP CAKE
✔RED VELVET CUP CAKE
✔HOKAIDO CUP CAKE

Untuk pertanyaan dan tempahan boleh whatsapp abg
www.wasap.my/+60173694679

#DapurAnakBujang
#aptdcafe
#sugarstone
#warongkueh
#cake #cookies #dessert
#sungaibuloh #selangor

Alhamdulillah.. Sedikit suasana #warongkueh .. Alhamdulillah sambutan yang mengalakkan dari pelanggan baru dan yang setiasa ngn kami... Boleh kata ada hari2 pelanggan yang sama datang membeli.. Satu hari team berkejar siap2 manu yang terbaik.. Terima kasih dari kami yang singgah #warongkueh kami.. Ada yang dtg petang berharap dapat tauhu bergedil and keria montel tapi dah habis.. InsyaAllah kami akan pertingkatkan usaha kami utk hasilkan yang lebih baik yang penting sedap.. #insyaAllah
kami mohon ampun dan maaf sekiranya ada kekurangan dari pihak kami hari nie..

#assalammualaikum
Tq kak nurul, Allah menyusun pertemuan yang baik buat kami #DapurAnakBujang tq kak singgah #warongkueh kami .. Kak @_nurulakmar adalah founder kepada #ajperfume semoga apa yang kita rancang dipermudahkanya dan terus sukses #insyaAllah

#assalammualaikum
#MangoDreamzCheeseCake
Boleh singgah kalo cari2 kueh dan talam insyaAllah ada hari nie di
#warongkueh
#DapurAnakBujang ✔TALAM SUGI
✔BINGKA UBI
✔SERI MUKA PANDAN
✔TEPUNG PELITA
✔ BROWNIES COMBO
✔KUBO GULING
✔NONA MANIS
✔BISKUT MAKMUR
✔KASWI
✔APAM MEKAR
✔BREAD PUDDING
✔APAM CHOCOLATE ✔PUTERI AYU CHEESE
✔LOPIS
✔KETAYAP
✔KUEH BAKAR PANDAN
✔KUEH BAKAR KUNING ✔KERIA MONTEL ✔CAKE BATIK NESTRUM LELEH
✔DOUBLE NUTELLA CUP CAKE ✔VACTORIA SANDWICH CUP CAKE
✔PANDAN GULA MELAKA CUP CAKE
✔SIRAP BANDUNG CUP CAKE
✔MANGGO DREAM CUP CAKE
✔RED VELVET CUP CAKE
✔HOKAIDO CUP CAKE

Untuk pertanyaan dan tempahan boleh whatsapp abg
www.wasap.my/+60173694679

#DapurAnakBujang
#aptdcafe
#sugarstone
#warongkueh
#cake #cookies #dessert
#sungaibuloh #selangor

Most Popular Instagram Hashtags