apipmyblack apipmyblack

1,009 posts   5,871 followers   811 followings

Edit by yours truly  Available around malaysia, only KL & Selangor free for transportation - For inquiry 📲 0149202795

“Ada jarak yang terbentang kerana rindu, ada cerita yang terbuat kerana jarak, aku percaya, ceritamu dan ceritaku akan jadi cerita kita saat kita bertemu.”
-
THE SOLEMNIZATION OF AKMAL & ATIQAH//181109
>> by yourstruly
-
FULL ON IGTV !!!
-
For more details and inquiry you can reach me :-
📲 : 0149202795
📩 : aliffmoment@gmail.com
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#vsco
#vscocam
#vscomalaysia
#bestofvsco
#vscofilm
#instavscocam
#vscovisuals
#vscowedding
#ourenvisions
#bridestory
#malaydiaries
#weddingideasmalaysia
#weddingdiarieskl
#weddingphotography
#weddingispiration
#weddingplanner
#weddingphoto
#kahwinmalaysia
#pengantinmalaysia
#enganged
#engangement
#photographer
#nikon_photography
#d750
#nikonmalaysia
#fotografer
#malayweddingguide
#reception
#malaywedding

“The greatest thing you’ll ever learn is just to love and be loved in return”
-
🎧 Tulus - monokrom
-
THE SOLEMNIZATION OF ZAKUAN & FATIN//181130
>> by yourstruly
-
For more details and inquiry you can reach me :-
📲 : 0149202795
📩 : aliffmoment@gmail.com
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#vsco
#vscocam
#vscomalaysia
#bestofvsco
#vscofilm
#instavscocam
#vscovisuals
#vscowedding
#ourenvisions
#bridestory
#malaydiaries
#weddingideasmalaysia
#weddingdiarieskl
#weddingphotography
#weddingispiration
#weddingplanner
#weddingphoto
#kahwinmalaysia
#pengantinmalaysia
#enganged
#engangement
#photographer
#nikon_photography
#d750
#nikonmalaysia
#fotografer
#malayweddingguide
#reception
#malaywedding

Nak tahu lebih lanjut apa dia mengarut, boleh tengok di IGTV saya, ataupun youtube link dekat bio instagram saya. Nak cuba idea baru untuk buat video content.

I had no idea what I’m doing.

Budak susah hati kini sudah riang.
#shootoniphone7 #cambodia #airasia #airasiax #ohkuncambodia

Cause he knows, long as I'm Shady he's gon' have to live in my shadow
#shootoniphone7 #cambodia #airasia #airasiax #ohkuncambodia

Kat malaysia aku takleh buat gambar macam ni sebab limited place to go. Well I can do so well here in cambodia !
#ohkuncambodia #cambodia #airasia #airasiax #shootoniphone7

Takde peluang nak shoot sunrise sebab dah hujan. Kuciwa.
#cambodia #airasia #airasiax #ohkuncambodia

Acah traveler. Padahal 10 minit je dah pancit nak pergi jalan.
@apihazmi

The missing angkor child.
#cambodia #airasia #airasiax #ohkuncambodia

Most Popular Instagram Hashtags