anzalnanasir88 anzalnanasir88

2,053 posts   2,595,824 followers   393 followings

Anzalna Nasir  Actress | Entrepreneur

Can’t wait to vacay soon with @airasia as #AirAsiaFreeSeats is back with 5 million promo seats! Time to plan your holidays ahead by booking via airasia.com. Sign up for greater perks as a member!

Booking period: Now until 18 Nov 2018
Travel period: 6 May 2019 - 4 Feb 2020

Balangkas 👫 #MostGlam18

Kaki sapa pula terjuntai keluaq! 😅 creative sungguh @the.affiliates Had a great time at the event, beautiful deco done by @the_calla and met too many beautiful people. #MostGlam18 @glammalaysia

Event dah tau sebulan yang lalu tapi cari baju, makeup semua last min! 😅 @wan_and_mary took only 24 hours to make this dress and luckily @nuex_rosli boleh makeup kan i. Kalau tanpa mereka, i pergi event jadi kak Limah! Hahahahahahahhahahah

I am discovering new and great talents every day, talents I didn’t even know I had 😅but I strongly believe passion leads you to achieving success and it will also lead you to a fulfilling life. You will become who you are. Thank you @glammalaysia for the Most Glam 2018 award ❤️ @anzelhair

I'm on the hottest app right now. Lets join me! Download TikTok from the Apple App Store or Google Play Store. #runfreefun @tiktok.malaysia

Geram tengok video ni rasa macam nak makan ja! Hahahahhahahahaha Pergi mana sekarang tak pernah tinggal @noralushmy mungkin sebab sesuai dengan bibir Anzalna. Tak mengeringkan bibir sebab ada argan oil, tahan sepanjang hari tak perlu nak top up banyak kali, tak melekat kat bibir @hanif_zaki dan paling best sebab murah RM39 sahaja. Siapa nak try, boleh cari dekat agen/ stokis berdekatan. ❤ @divaletopsdotcom (PUTRAJAYA, 📲
0 1 1-10202424) ❤ @rinmiming_sabah (SABAH, 📲
0 1 1-4014 3372)
❤ @susycollections (SABAH, IMAGO MALL 📲0 1 3-661 2241)
❤️ @celebritymalaysiaproduct (CYBER/NILAI, 📲0 1 2-355 4107)
❤ @zaza_dvl (PUTRAJAYA, 📲0 1 1-1020 2424)
❤️ @_inaijari_ (N9, 📲0 1 7-630 6746)
❤️ FB: TeamHairaini (SELANGOR, 📲0 1 9- 228 4011)
❤️ @zureen.hashim (KELANA JAYA, 📲 0 1 8-262 8928)
❤️ @malacheman (JOHOR/SINGAPORE, 📲0 1 3-521 5700)
❤️ @mazlanmohd (TESCO AMPANG/HQ KASTAM PRESINT 2, 📲0 1 2-9261 265)
❤️ @ayu_halim7 (SUBANG/PRESINT 3 /PUCHONG(📲0 1 9-300 9115 )
❤ @mamarayyanzara (REMBAU,N9, 📲0 1 2-6788 802)
❤ @emerald.serdang.upm (UPM, 📲0 1 9- 314 8997)
❤️ @mimieromyza / FB# MIMIE ROMYZA (KERAMAT,SENTUL, 📲0 11-6128 4861)
❤ @nurbettina (TTDI,HARTAMAS,BANGSAR , 📲0 1 3- 466 6504)
❤ @dezahra (PETALINGJAYA, 📲0 1 2- 722 8985)
❤️ @mayscollections (SHAH ALAM, 📲 0 1 2-331 0744)
❤ @z.nordin (PUTRAJAYA, CYBERJAYA 📲0 1 2-291 2024)
❤️ @jue_abd (IPOH PERAK, 📲0 1 9-558 8610)
❤ @kuntomrose_ (SELAYANG/GOMBAK, 📲 0 1 9-207 2968)
❤ @rasha_azra (MID VALLEY MEGAMAL, 📲 0 1 9-615 7374)
❤ @noralushselangor ( IOI PUTRAJAYA, 0 1 6-622 1685 )
❤ @noralush_putrajaya ( ALAMANDA PUTRAJAYA, 📲 0 1 1-1020 2424
❤ @raselina (CIMB /MAYBANK BANGSAR 📲0 1 9-372 7940)
❤️ @noralush_publika (PUBLIKA/ RAWANG 📲0 1 2-695 1978
❤️ @_thebadruz ( PENANG)📲 0 1 3-471 0297)
❤️ @divadabooms 📲0 1 2: 2 1 4 5 2 1 7 ( PETRONAS KLCC/KERAMAT)
❤️ @rosevalleysg 👉 (SINGAPORE)
❤️ @myonlineshopes (MIRI, SARAWAK 📲0 1 0-840 8600
❤️ @orden_syam ( KUCHING, SARAWAK 📲0 1 3-810 0959
❤️ @cekgu_melor (KKM PUTRAJAYA 📲0 1 3- 757 7783)
❤️ @nhmt810_ RAWANG, 📲0 1 4-2590 955 )
❤️ @noraishahmn TERENGGANU 📲0 1 6-944 5652
❤️ @tia_rose KPJ HOSPITAL

Happy diwali from us ❤️ Puas cari diri sendiri dalam gambar ni 😅 #MukaSama

There are many ways to describe beauty. Beauty is not only from the outside but also what’s from the inside. You get to choose your own kind of beauty. To me, pure happiness is beauty. A beauty people see through your social media is exactly how they should see in your real life too. Fake happiness on social media tak kira okay! Itu namanya beauty for a broken dear self. 😅 btw love this traceless touch foundation cushion compact from Tom Ford. 😍 @tomford

In life, always look up to people that inspire you and people that will constantly influence your life. Congratulations again to all the winners of the 13th award ceremony for L’oreal women in science. @zaireenibrahim, @ferhatnazri and the L’oreal team thank you for having me. #ForWomenInScience #LorealMY
Outfit @wan_and_mary ❤️

Congratulations @furla on the grand opening boutique in KLCC 💋 Thank you for having me.

Masalah besar perempuan bila dah habis buat kerja rumah main phone nak relax katanya tiba-tiba tertekan page FashionValet la, Zalora la.. I tertekan page @sellection.byrafidah ternampak pula bag yang i nak dan tiba-tiba terus sampai depan rumah! Naughty me! 😅
.
Rafidah ni kawan Anzalna, dia berstatus penduduk tetap (PR) di Canada tinggal di Montreal, sama tempat dengan Anzalna dulu. Best pula ada kawan macam ni! 😍 .
.
Kalau korang nak tengok sendiri depan mata boleh pergi butik dia di Wangsa Melawati, KL. Dont worry guys barangan original & 100% authentic. Harga yang berpatutan! .
.
Guess what, belian minimum berjumlah RM500 dan ke atas akan dapat RM100 diskaun hanya untuk 72 jam. Khas untuk followers Anzalna. Pembelian di website (www. sellection.com) dan gunakan kod promo: ANZALNA100 atau whatsapp terus +60122720270 untuk membuat tempahan dan tuntut diskaun RM100 *Lihat katalog penuh untuk semua barangan READY STOCK & PRE ORDER di website

www.sellection.com

Most Popular Instagram Hashtags