anzalnanasir88 anzalnanasir88

2,129 posts   2,450,880 followers   371 followings

Anzalna Nasir  Actress | Entrepreneur |

Jangan cakap sis curi painting orang lain sebab i dah letak nama kat tepi tu. Nasib baik i tak cop tapak kaki sekali!😝 Ehhh perlu ke buat semua ni!!! Hahahahhahhhaha #FunPainting #AnzalnaDaVinci #MalasNakBuatVideoMukaBurukWaktuFocusPainting #TangansampaiKeSikuKotorSebabSisBukanPelukisPro

Seronok shooting drama bila dapat team yang best! Happy birthday in advance darling @alyssa_dezek_official Dia punya focus berlakon sampai cake depan mata pun tak perasan! #BirthdayPrank Hahahahhahahaha

Hari ini lunch apa? Sebelum makan jangan lupa baca Bismillah macam dengan @the_angguns #DahiDarleenaKenaGigitNyamuk #AnggunDarleenaOCD hahahahahhahaha

I nak tawarkan wanita ini hadiah lumayan! ( nak bagi duit ke nak bagi kereta ke nak bagi rumah depan KLCC? Bagi sis fikir dulu! 😂) sekiranya dia dapat buktikan lukisan ini hasil tangan orang lain. Lukisan tak berapa elok macam ni pun dia nak cakap i curi! Hahahahhaahhaha bukan hebat mana pun kita lukis! Secara tiba-tiba nak melukis sementara tunggu call time shooting. Ada juga hati yang tak senang. Kena lukis gambar orang lidi agaknya baru nak percaya! Kita malas nak cakap tapi kita pernah menang melukis di Canada. Kan dah tercakap! 🙊 Hahahahahah Kita malas la nak berlagak tapi nak bagitau juga kat awak takkan semua benda nak kena video! Penat juga hidup macam ni.. videographer i boleh letak jawatan terus! Kami tak gaduh pun cuma i juga teringin nak tengok lukisan dia cakap tu. Girl, nanti tunjukkan kat sis! 😘#PastikanLukisan100%SamaBilaJumpa #MelukisMestiKenaAdaInspirasiDanRujukan #GoodLuckGirl #HadiahLumayanMenantiAnda #LOVEYOUGIRL #LepasNiMelukisKenaAmbilVideoIngatTau #Sajejerlayankan

Waktu buat rambut macam ni sis feeling Ariana Grande! 🤪hahahahhahaahah Siapa dah beli baju raya? kalau belum, tunggu apa lagi @fashionvaletcom semua ada! Yang tak ada cuma pasangan hidup yang korang cari selama ni! 😝 #TimeRayaJe

Perempuan ni ada iras muka i kan? Tapi tak mungkin dia kembar i! Setahu kita mak kita cakap Rosalinda tu kembar kita! #JanganMuntah Hahahahhahahahhahahah @fashionvaletcom

When @vivyyusof asked me to be the Face of FV Raya 2018 I couldn’t resist saying yes! This year they’ve taken a light hearted approach to raya with #TimeRayaJe. Let’s celebrate all the situations and scenarios that only happens #TimeRayaJe, you know, like buying your baju Raya on @fashionvaletcom. 😉 #FVRAYA2018 #fashionvalet

Loving this dress and the Signature Parker Bag from @coach ❤️#CoachSpring2018 #CoachMY

Good morning! Semalam ramai tanya taman bunga cinta Anzalna & Hanif 🙊 Jangan risau! Semakin mekar bunga-bunga cinta seperti mekarnya cinta terhadap @hanif_zaki Jangan muntah! hahahahahahahhahahahah #NamaTamanPunOrangDahMeluatDengar #NasibBaikTakLetakTamanAstakona 😅

So guys, i have a new hobby! What do you think of my painting? ☺️ Kalau ada yang berminat, sis ok je nak jual! Hahahahhahahahahahahahhahahahhahahahahha #BalikJapanTerusJadiArtist #NantiKanVideoSisMelukis

Tambah condiments baru la lagi KAW! Habis makan, sampai licin..Can you guys guess apa Anzalna punya favourite condiment? 😉 @myboatnoodle #boatnoodle #myboatnoodle #chillchilllah

Loving the weather in Japan! 🌸

Most Popular Instagram Hashtags