anzalnanasir88 anzalnanasir88

1858 posts   2213523 followers   408 followings

Anzalna Nasir  Public Figure

Dia buat-buat faham..😏 Kadang-kadang dah ter confius mana satu Anggun Darleena and Anggun Darleesa both dah chubby! πŸ˜… This one is Anggun Darleesa. @the_Angguns #MyTwinNieces

Rajin nya wartawan ni buat articles pasal i. Rajin sangat! πŸ‘πŸ» Thank you! 😊 Tajuk pun memberangsangkan bagi netizen berdebat pasal Anzalna Nasir hanya pandai masak telur untuk suami. Takkan la setahun reti masak tu je sis.... Lari suami i nanti! Dah la susah nak cari suami baik macam @hanif_zaki . Alhamdulillah selepas setahun naik berat badan suami i. hahahahahahahhahahaha 🀣#JanganBacaTajukJe #RajinkanDiriBacaArticleMacamNiKesianWartawanTulisPenat #LepasNiMasakKenaUploadKatIG #WartawanTakBersalah

Putri Adrianna.. Seronok masuk set #DendamAurora pelakon semua best! #100Episodes #TuscanPassion @globalstationsb

Since I'm not feeling well, I decided to just stay home and rest. πŸ€§πŸ€’πŸ˜΄

Ini namanya pose hidung tersumbat sebab selesema! Hahahahahah #DendamAurora #100Episodes #TuscanPassion #PutriAdrianna
makeup done by @ezadibrahim using @diormakeup
Dress: @doublewoot_fashion
Hair: @ghdmalaysia

Putri Adriana in #DendamAurora . Not feeling well today. Suara sengau, muka ruam, sakit tekak, pening kepala, Hingus meleleh macam budak kecik! Susah nak berdialog! Hahahahhahaahah #100Episodes
Makeup done by : @ezadibrahim using @diormakeup
Wardrobe : @doublewoot_fashion
Hair : @ghdmalaysia

Look at the high level of pollution that Siyoung had to face but her skin still looks so good! SKII's Facial Treatment Essence keeps skin crystal clear even with the pollution here in KL.

#facethewild #facethecamera #inpartnershipwithSKII #SKII @skii

DATE -
13 mei 2017
VENUE -
SACC CONVENTION CENTRE β€’
β€’
β€’
β€’
Adakah anda yg Epie Temerloh cari ayuh semua berani kan diri tampil kehadapan...
Berdiri atas kaki sendiri
Percaya pada bakat dalam diri anda...
Ini lah peluang yg harus di rebut demi masa depan anda....
Malaysia TOP mua BY EPIE TEMERLOH
pendaftaran di buka sekarang
018-233 1550
018-234 1550
018-233 1550
details semua akan di balas melalui whatsapp
TQ all
kerjasama antara Epie Temerloh @mefapengantin serta
@sweedskin

Pulanglah anak ku @hanif_zaki janganlah engkau bersedih.. hahahhahahhahaha

Bangunan dan Anzalna tiada beza! πŸ…With my darling sister @sharifahsheena

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags