anzalnanasir88 anzalnanasir88

1864 posts   2223510 followers   408 followings

Anzalna Nasir  Public Figure

Mak mertua kesayangan bagi mango apple. Dia tau menantu dia suka masam-masam. Thank you ma @normah_ismail Love u so much! 😘

Mani pedi + Aroma sea salt scrub + Wudhu friendly nailpolish = Happy me!!!! 😍@bmicnailspasalon

Wudhu friendly nailpolish πŸ’…πŸ» Only add Rm5 at @bmicnailspasalon #MyFavSpot

I jarang makan berat tau Erin , sebab I jarang lapar. Tapi bila mood makan tu sampai, I pilih Twister Box ni je! Yum O! Sebab semua all in one tau. So, I hari ni dinner set ni je. U jangan tiru I ye @erinmalekofficial. Hehee. Ni i punye. U dinner apa hari ni? Huh! @KFCMalaysia

Bila demam tapi kena shooting. Punyalah sakit kepala! Tapi demi #DendamAurora ku gagah kan juga ke set. Handsome tak daddy i? @eizlanyusof #TuscanPassion #100Episodes

Kemesraan Putri Adriana and Aurora hanya dalam gambar. Tercampak bag Dolce&Gabanna i! Hahahahahahah #TuscanPassion #DendamAurora

Dia buat-buat faham..😏 Kadang-kadang dah ter confius mana satu Anggun Darleena and Anggun Darleesa both dah chubby! πŸ˜… This one is Anggun Darleesa. @the_Angguns #MyTwinNieces

Rajin nya wartawan ni buat articles pasal i. Rajin sangat! πŸ‘πŸ» Thank you! 😊 Tajuk pun memberangsangkan bagi netizen berdebat pasal Anzalna Nasir hanya pandai masak telur untuk suami. Takkan la setahun reti masak tu je sis.... Lari suami i nanti! Dah la susah nak cari suami baik macam @hanif_zaki . Alhamdulillah selepas setahun naik berat badan suami i. hahahahahahahhahahaha 🀣#JanganBacaTajukJe #RajinkanDiriBacaArticleMacamNiKesianWartawanTulisPenat #LepasNiMasakKenaUploadKatIG #WartawanTakBersalah

Putri Adrianna.. Seronok masuk set #DendamAurora pelakon semua best! #100Episodes #TuscanPassion @globalstationsb

Since I'm not feeling well, I decided to just stay home and rest. πŸ€§πŸ€’πŸ˜΄

Ini namanya pose hidung tersumbat sebab selesema! Hahahahahah #DendamAurora #100Episodes #TuscanPassion #PutriAdrianna
makeup done by @ezadibrahim using @diormakeup
Dress: @doublewoot_fashion
Hair: @ghdmalaysia

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags