anttikurhinen anttikurhinen

892 posts   28,033 followers   2,111 followings

Finnish/Russian entertainer🎬🎥📺  Cooperation questions to mail 👌😎: antti@anttikurhinen.fi, www.facebook.com/antti.kurhinen.7, www.vk.com/mr.anttikurhinen anttikurhinen.metropoli.net

Nämä kaksi upeaa diivaa ovat viimeiset 12 vuotta lumonneet Ukrainassa ja entisissä Neuvostoliiton maissa omilla lauluillaan. Näin matalalla naisäänellä ei ole Ukrainan itsenäisyyden aikana ole ketään muuta vielä laulanut ja muutenkin näiden kahden diivan show ei jätä ketään kylmäksi. He ei vät pelkästään laula, vaan heidän esityksensä on kuin iso teatteriesitys, jossa ripaus draamaa, tunteita, sekä upeita elämyksiä! Pelkästään heidän esiintymisvaatetus on jotain aivan hätkädyttävää, jotenka tätä esitystä ei kannata missata mistään hinnasta!

Liput on mennyt kovaa tahtia ja odotettavissa onkin täydellinen tunnelma kyseiselle esiintymisillalle! Myös sinulla on mahdollisuus vielä päästä tähän upeaan esitykseen, jotenka ole nopea ja osta oma lippusi jo etukäteen ticetmasterista! (Linkki alla)

https://www.ticketmaster.fi/event/228153

Lisäksi on myös facebookryhmä, josta voitte seurata tapahtumaa, sekä siellä on myös lippuarvontoja menossa. Käykäähän tsekkaamassa. (Linkki alla)

https://www.facebook.com/Helsinki-The-Circus-Party-1737956813119522/

https://www.facebook.com/events/2322083654473696/

Ja eihän Keisari Kurhinen voi tämmöistä esitystä jättää mistään hinnasta, jotenka nähdään mestoilla :)! Laitan vielä saman Venäjäksi, koska tiedän että Venäjänkielistä väestöä tämä kiinnostaa todella paljon!

Дивы украинской эстрады — неповторимые НЕАНГЕЛЫ — специальные гости вечеринки 11.05.2018 в городе Хельсинки, клубе Сиркус!

На протяжении двенадцати лет их песни взрывают танцполы и трогают души. Их хиты знают наизусть и подпевают в унисон.

НЕАНГЕЛЫ — это единственный женский коллектив в украинском шоу-бизнесе с уникальными низкими голосами, полноту которых лучше всего раскрывают живые выступления. Каждое появление певиц на сцене — кино с экспрессией и душевными переживаниями. Здесь и трагедия, и драма, и комедия.

В этот вечер вас ждут эффектные наряды, яркие постановки и невероятный вокал — Слава и Виктория будут снова и снова удивлять своего зрителя.

Билеты на ето неповтаримое шоу вы можете приобрести в тикетмастере или прямо у дверей.

https://www.ticketmaster.fi/event/228153

Увдимся на месте!

#neangely #helsinki #finland #thecircusclub #неангелы

Tosiaan viime viikolla raotin minun uuden Etu~Töölön asunnon ovia @seiskaofficial ja sitä kautta myöskin koko kansalle📖🙈🏠😉! Tämä ei jäänyt vain asunnon esittelyyn, vaan avasin omia mietteitä tulevaisuudesta, sekä tietysti kaikkia kiinnostavasta @tisuomi reissusta💪😎😈🍻🏝🌅)! Nämä ja paljon muutakin jos et vielä ole kerennyt lukea, niin ei muuta kuin Seiskaa hommaamaan , hop hop😋📖! #seiska #tisuomi #tis #temptationisland #temptationislandsuomi #viettelystensaari #keisarikurhinen #kotiesittely #helsinki #etutöölö #nelonen Photo by: @timoktio

Naapurisuhteita pitää vaalia,jotenka pakko korvata tämä järkyttävä kärsimys naapurille 😢💟😘😉😂))! #naapuritonparhaita #etutöölö #rakastanaapuriasi

Todii toverit rakkaat, odotus palkitaan vihdoin viimein ja ylihuomenna virallisesti pääsette seuraamaan Nelosella klo 22.00, kun Keisari Kurhinen astuu mukaan kuvioihin Temptation Island Suomi realityyn sekoittaa pakkaa töttöröö😘😜😎🍻🏝📺! Дорогие мои друзия, послезавтра накрнецто ваше ожидание оправдаеться и я появлюсь на телеканале 4 в популярном телепроекте Острове Искушений 4 Финляндия. Смотрите по телеку в 22.00 или через интернет https://www.ruutu.fi/ohjelmat/temptation-island-suomi 😜📺😎🤘🏝🍻! @tisuomi #tisuomi #tisuomi4 #nelonen #nelonenmedia #tvshow #temptationisland #temptationislandsuomi #realityshow #realitytv #sexonthebeach #островискушений #твшоу #смотритенаканале4 #будетжарко #keisarikurhinen Photo by 😎🤘: @larsjohnsonphoto

Pupukasta Pääsiäistä 🐇👌👈😘😍😜🐣🙃😂)! #happyeaster🐰 #pupukastapääsiäistä #hyvääpääsiäistä

Uno Moxito por favor🍹🙏😍😋)! #moxito #drink #happy #relaxmood #lastnight #helsinki #finland

Most Popular Instagram Hashtags