[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

annengasri_official annengasri_official

1118 posts   139506 followers   1028 followings

Anne Ngasri  Brand Ambassador & Entrepreneur | @annengasricom @glopink @globalsuccessgold

http://www.annengasri.com/

Alhamdulillah. Happy me! πŸŽ‚πŸŽˆπŸŽŠThanks to sahabat-sahabat yang sudi terjah ke rumah saya untuk kejutan birthday ni. Terharu tau...😘
Alhamdulillah syukur kepada Allah swt yang sentiasa mengirimkan insan-insan baik buat saya.
Walau ada seribu pedang yang menikam dibelakang, ada sejuta hikmah menanti di depan.
Ya Allah Ya Rahman, semoga dengan bertambah usia ini, setiap langkah usia dirahmati agar dapat berbakti, didalamkan iman ditetapkan ketakwaan, dimurahkan rezeki agar dapat lebih berkongsi dan dihindari dari segala benci dan keji.
Semoga doa baik-baik ini sampai kepada sahabat-sahabat saya semuanya.
Alhamdulillah atas nikmat ini semoga Allah merahmati persahabatan kita ini.
Hugs & kisses,
Anne Ngasri ❀️

Muka tekejut rumah kena terjah malam tadi. Hehe...apapun syukur alhamdulillah untuk moment indah ini. Terima kasih atas ingatan sahabat semua. Semoga persahabatan kita dirahmati Allah swt.
Anne Ngasri is happy!!

#Repost @bawalexclusive (@get_repost)
・・・
πŸ§•πŸΌ Shawl Bawal Butterfly
RM180
#lightandeasycollection
#annengasribybawalexclusive β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Pada yang lebih gemar memakai selendang, boleh dapatkan Shawl Bawal Butterfly di Crystal Lounge Bawal Exclusive di Bandar Bukit Puchong atau terus follow @annengasricom untuk melihat warna-warna yang available. Selendang yang sangat selesa dan mudah untuk digayakan. Dah namanya pun #lightandeasycollection πŸ˜‰
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
#ThankyouforchoosingBawalexclusive
#bawalexclusivecrystalsfromswarovski
#bawalexclusive premium branding partner #Swarovski
#foreveryoung with #bawalexclusive
If You Want The Best,Choose The Original.
#Swarovski πŸ’Ž whats app 0172223921

#Repost @glopink_hq (@get_repost)
・・・
ramai yang dah jatuh hati dengan kelebihan ANNE GLOWPINK FOUNDATION dapat menyerikan aura wajah anda .
-mencerahkan kulit
-menutup parut jerawat
-menjadikan kulit lebih lembut dan lembap
-melindungi kulit dari sinaran UV
-mesra solat &halal -mencegah jeragat
BERMINAT JOM WHATSAPP :-
.
JOM DAPATKAN ANNE GLOPINK FOUNDATION SEKARANG http://www.wasap.my/60127589696

Share your smile with the world. It's a symbol of friendship and peace..... @Fanadikpin

Walau jauh dimata tapi sentiasa dekat dihati. My favorite people. Alhamdulillah. My crack & gilos friend @elyanaofficial , @sherryibrahim , @anitabaharom, @ryzal_jaafar @bettyrahmad @ellyasabdullah . ❀ u guys infinity!

#Repost @globalsuccessgold (@get_repost)
・・・
AMARAN❗ KEPADA WARGA IPOH. ADAKAH ANDA SEORANG GURU? KAKITANGAN AWAM? STUDENT IPT? ATAUPUN USAHAWAN? JIKA YA, PASTIKAN ANDA BACA SAMPAI HABIS.

Anda yang tinggal di Ipoh atau berada sekitar Ipoh dijemput hadir & join program Hi-Tea bersama GLOBAL SUCCESS GOLD (GSG) pada :

Tarikh : 23 Disember 2017
Masa : 2.30pm - 6.30pm
Tempat : Hotel Symphony Ipoh, Perak
Tiket : VVIP / VIP / GENERAL ----------------------------------------------------
Apa yang bestnya Hi-Tea GSG ni? β€’ Boleh duduk semeja dengan artis Datin Anne Ngasri & Anita Baharom.
β€’ Boleh mengetahui perkongsian tentang emas.
β€’ Boleh dapat ilmu emas untuk aura seri bagi wanita.
β€’ Soft Launching WOMEN HISTORY( WH) SERUM FOUNDATION untuk ketrampilan wanita muslimah.
β€’ Hadiah executive WOMEN HISTORY "WH" untuk tetamu GSG.
β€’" Live" tatarias muslimah untuk yang mementingkan ketrampilan oleh *Mua Haiya Rahim*
β€’ Simple touch up WOMEN HISTORY, calitΒ² dah cantik (kurang 5 minit) Untuk guruΒ², staffΒ², usahawan & students yang tak perlukan masa yang lama untuk bersiap.
β€’ Cabutan Bertuah ------------------------------
Nak tahu caranya untuk join hi tea?

1. Komen "Saya nak tiket VVIP @ VIP @ GENERAL" untuk kami hubungi anda dengan segera.
2. Cari 5 rakan anda untuk berpeluang mendapatkan *1 tiket percuma!* #jomhiteabersamaselebriti
#jomjumpaandadisana
#goldforeveryone
#Womenhistory(serumfoundation)tetapdihati

Segera whatsapp kami www.wasap.my/60134780763 untuk mendapatkan tiket hi-tea. Tempat adalah terhad!

Selepas seminggu di gelanggang pentas PAU2017.. kini saya di gelanggang takraw Bangkok! InsyaAllah amanah yang diberikan untuk menguruskan pasukan wanita takraw Malaysia ini akan saya lakukan sebaik mungkin!.... #kingscup2017 #thailand #malaysiaboleh

Syukur alhamdulillah. I cannot overstate how lucky I am coz i have him as a mentor and a boss to me... DS @ahmadzahidhamidi

Wrap for this week. Alhamdulillah dapat kumpul kenangan bersama insan-insan hebat ini. Semoga aura hebat mereka dapat saya jadikan teladan untuk harungi rintangan pada masa hadapan. Insyaallah. Thanks everyone for this great snap! 😘

#throwback Satu Perjuangan bukan sahaja dari suara umat Islam Malaysia , malahan, suara kemanusian dunia yg diwakili Kerajaan Malaysia pimpinan UMNO ... Thank sufi teman mama semalam ... Love u 😘😘 makeup by @chomel_81
scarf @bawalexclusive

#Repost @sherryibrahim (@get_repost)
・・・
πŸ¦‹
Majlis Perasmian Puteri Mobile Spa di Laman Puteri, PWTC oleh YBhg Datin Sri Rosmah Mansor.
PUTERI MOBILE SPA merupakan satu program diilhamkan MOA untuk Puteri UMNO Malaysia dengn usahasama Butterfly Spa & Agensi dibawah MOA Tekun.
#RakanPuteri #PuteriPeduli #PAU2017 #SherryIbrahim
@annengasri_official .
@rakanputeri
@emysamsudin
@arlinaroslimathassan @anggunhuda

Most Popular Instagram Hashtags