annengasri_official annengasri_official

1,316 posts   192,051 followers   1,095 followings

Anne Ngasri  Brand Ambassador & Entrepreneur | @annengasricom @glopink

Alhamdulillah semalam selesai satu tanggungjawab untuk agama dan bangsa bersama-sama sahabat seperjuangan. Buat sahabat disebelah saya ni, semoga dikurniakan kesihatan yang baik dan disembuhkan oleh Allah swt dengan cepat. Mohon sahabat-sahabat yang baca dan follow saya turut mendoakan beliau.... Amin insyaallah....

When Malaysia have too many public holidays πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† anak-anak lah paling bahagia..mak-mak pasti ada yang kejap-kejap jadi singa πŸ˜†πŸ˜† ye tak?
#selamatharimalaysia #enjoytothefullest

Repost from @annengasricom @TopRankRepost #TopRankRepost Selamat Hari Malaysia buat Semua rakyat Malaysia!!!
.
How to style your #annengasribybawalexclusive shawl...pelbagai gaya boleh digayakan....
.
.
.
Jom dapatkan shawl #annengasribybawalexclusive untuk ceriakan hari-harimu gituuuu πŸ€—πŸ€—
.
.
1. Pembelian online melalui whats app 0172223921 😘
.
2. Pembelian secara walkin di Butik @asgalleria.by.bawalexclusive , Kelantan
.
3.Pembelian secara walk-in di Butik @mahkotagallerybybawalexclusive di Sabah
.
.
4. Pembelian secara walk-in di Butik @inspirasijamha_bawalexclusive di Terengganu.
.
.
5. Pembelian secara walk-in di Butik @aarla.signature di Melaka
.
.
6. Pembelian secara walk-in di Butik Crystal Lounge @bawalexclusive di Puchong
.
.
#annengasri #annengasribybawalexclusive
#nchantedbyannengasri #premiumshawl #wideshawl #laceshawl #limitededition #lightneasy #shawlmalaysia #bawalexclusive #swarovski #shawlbawal #bawalbutterfly

Selamat Hari Malaysia buat semua rakyat Malaysia! Wahai semua anak bangsa, ingatlah segala sejarah jerih dan payah....Agar kita tidak lagi ditindas...beringatlah kita sementara masih "bebas"....Agar kita tidak menjadi "kayu"....tidak "layu" di tanah sendiri Tanah Melayu...teruskanlah berdoa pada Allah swt yang Satu.
Ya Allah semoga Kau berikan kami jalan untuk mengharungi kehidupan yang telah ditetapkan ini. Semoga kami diberi petunjuk untuk bersatu dan membentuk perpaduan semula...semoga kami dilimpahkan dengan kasih sayang sesama semua...semoga kami sentiasa berbakti kepada negara dan agama.....Amin Ya Robbal Alamin....

Before the many kid talents we have in the industry today...there were us with our beloved lifetime manager -our dearest mama... Jangan lupa tonton 123 @astro.warna pada jam 9.30pm Malam Ini dalam Rancangan Disebalik Tower ...
@bib_jaffar @naszelingasri @bellngasri @darlingngasri

Tq tq @jozanlive untuk malam tadi...x berhenti gelak malam tadi. Memang x sempat keringlah gusiku πŸ˜†πŸ˜† alhamdulillah tq again #jozanteam for having us the Ngasri’s. Tq to my sahabat @chomel_81 for lovely makeup me & darling. My baju plak tq sahabatku @ezuwanismail ...u memang πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»....

Haaa malam ni Anne Ngasri dengan Jozan? Hehe nerves plak nak jumpa 2 pelawak tersohor ni @jozlynnhanania @zizanrazak869 ....takut tak berhenti ketawa je....please behave ye budak-budak πŸ˜†πŸ˜†.
Okeh everyone,see u tonite di Astro Warna & Warna HD Jam 10.05malam #jozanlive #jomgelakramairamai
@bellngasri @darlingasri

Selamat Tahun Baru & Salam Maal Hijrah 1440H buat semua hamba Allah.
Semoga tahun baru ini menjadi langkah mula kita berbaik dengan Allah setelah setiap yang pada kita pinjaman dan kurniaanNya.
Semoga tahun baru ini dapat diperguna sebaiknya menjadi umat Islam beriman & bertaqwa.
Semoga tahun baru ini untuk kita berazam memperbaiki kelakuan yang buruk dimasa silam.
Semoga hayat yang dipinjam adalah untuk kebaikan sesama umat Islam. Semoga kita dalam rahmat Allah Ar Rahman. Balik pada Al Quran kita kuatkan iman. Amin insyaallah hidup kita pasti dalam keberkatan.
#salammaalhijrah1440H

Syukur Alhamdulilah , TQ buat semua sahabat2 IG + FB yang doakan utk sufi , berikan hadiah & yang membantu majlis simple2 hanya utk family sahaja ... @mryayapartystation @cutebites

On this date 9/9 5 years ago, you came into our life. Becoming a mother to such a beautiful son touched me in a way that nothing else in life can. U r only 5 years old but u gave us happiness for a life time son . Ur cute face, ur charming smile, ur spontanious attitude makes everyone happy and without u, life seem miserable πŸ˜ŠπŸ˜πŸŽ‰πŸŽŠ happy 5yrs birthday my most handsome baby, Sufi. Mama loves u to the mooon and never come back! @mohdsumali_molly

Liltle Haji Sufi. Alhamdulillah pengisian yang baik oleh pihak sekolah bagi anak-anak kecil yang bersih seperti mereka ini. Semoga ilmu yang dipelajari dapat memupuk menjadi umat Islam yang beriman dan bertaqwa kepada pencipta kita. Kehidupan kita ini adalah untuk mencari ilmu dan melakukan amalan soleh. Carilah ilmu dan bersabar dalam mengerjakan amalan soleh agar kita tidak β€œkekeringan” di Padang Masyar nanti insyaallah. Salam Jumaat buat semua, semoga iman kita bercambah dalam mentaati Allah swt. Amin allahumma amin.

Syukur Alhamdulilah , semoga dipermudahkan segala urusan.... Repost from @darlingasri @TopRankRepost #TopRankRepost Dengan izin-Nya... terima kasih @utusanonline @ijah_ibrahim ❀️
.
#Repost @herothemovie ・・・
TERKINI: Pastinya #HeroTheMovie bukan biasa-biasa kerana mendapat sentuhan dari team yg penuh pengalaman @darlingasri @naszelingasri @azizichunkadnan dan juga pelakon-pelakon utama yg β€œhot” belaka πŸ”₯
.
@hisyamhamid7
@bellngasri
@markadam1079 .....dan ramai lagi
.
Terima kasih utk artikel panas berasap dari @utusanonline
#Janganbikinpanas #Bombastik #nsstarstudio #MaxionMaster #eskeplentes #pomadekalisapi #HEROjanganbikinpanas #MataSatu #AksiKomedi #FitanMovie #MasterSamiri #Filembest2019 #akandatang #comingsoon #gelakdulupaperroger

Most Popular Instagram Hashtags