annekakadu annekakadu

795 posts   11,732 followers   337 followings

Anne  Hverdagen med et twist. Bor i Himmerland med mand og børn. Blogger om hverdagen👇🏻Alle 📸 er private og må kun deles efter aftale.

Hvem vil du give nogle gode fredags-KRAM ? Fredags KRAM til jer søde følgere💙 Tak for alle de private beskeder, mails og søde kommentarer de sidste par dage. Lad os dele god KARMA og kram 💙 på de sociale medier idag. .
.
Et ekstra kram til @karinalovsmakeup💚 som vil starte helt ny profil (Go follow) Kram til @alicewinther 💛#DuVedHvorfor Kram til alle jer der kæmper i hverdagen med psykisk og fysiske sygdomme 💛Kram til @lethemil #DuVedHvorfor - ja Kram til alle denne fredag- ingen er glemt med vilje, men hjerne står bare stille de her dage. .
.
Hvem vil I sende er fredags-kram til ? Tråden er til fri afbenyttelse af KRAM-uddeling 💛💛💛
.
.
Rekl| @zarkoperfume har lanceret denne helt vidunderlige duft som sender mit humør adskillige grader op hver gang jeg bruger den. Den er vidunderlig med sin inspiration hentet fra havet med den friske havoverflade og de dybere havlag. Alt er slowmotion under vand- lige meget hvor hurtigt man end bevæger sig. Sådan en rolig kunne jeg godt tænke mig inde i mig selv idag 💙og duften CLOUD Collection 2 minder mig om det. Duften går nemlig fra at være frisk intens til at udvikle sig over timer til at være mere dyb og alligevel let. Vi 2 kvinder her i huset er begge VILDE med den. Duften er unisex og har ingen aldersbestemme målgruppe syntes vi. Prøv den 💙. Og god weekend 💙#SendEtKRAM

Hvor meget kan der være i en Bumbag Anne ? Det bliver jeg ofte spurgt om på @anneskiosk - og her ser du hvad jeg har i den idag. Der er både plads til en stor mobil, et tørklæde , pung, solbriller, headset, en læbestift og rouge, nøgler etc. Der er bare plads til utroligt meget skrammel 😂🙈💄💳💊🔑🗝📱🎧

Den her projekttaske er lavet i en af mine favoritprint: William Morris Strawberry Thief . Jeg fandt en meter af stoffet bagerst i skabet og idag vil jeg klippe til en ny projekttaske tænker jeg ✂️✂️✂️. Måske lidt læderarbejde også. Hvad krea mon I andre er igang med ? @mariushygge @tilfepige @signehomberntsen @krealiving @cilottef og måske @frueiholm ?

Annonce @panduroofficial
Negative vibrationer vendes til det bedre, når jeg er kreativ💚Næsten intet slår det at arbejde med garn, stof og saks når sjælen skal have ro.✂️Mine tasker er meget ofte foret med de fineste Tilda-stoffer som du fx ser på billedet her og er
du klubmedlem hos Panduro, så får du 50 % i butikkerne og på webshoppen i weekenden 28-30. september ✔️. Rigtig god kreativ dag til dig, når du når dertil ✂️💚
#pandurohobby #panduromyway panduromyway

Jeg er rystet. Børn bliver som de ser deres forældre opføre sig. Mobning stopper aldrig på denne måde🙁Mobning er når man gentagne gange over tid taler og nedgør en anden person bevidst overfor andre. På IG taler vi om flere tusinde der læser med på vedkommendes profiler.
.
Har man ikke noget pænt at sige, så lad være med at råbe det ud på IG, FB eller andre steder. Mød op ansigt til ansigt og tag en snak, eller hold mund.

Opskrift på bloggen 👍🏻på denne skønne svampede æblekage. Håber at I har nydt dagens skønne solstråler ? Her har været skoledag samt et ekstra vigtigt møde med vores dygtige autismerådgiver og skolen idag. Hun er guld værd vores autismerådgiver 🍀

Annonce @rogfrifremtid - Jeg siger NEJ til kun at få sund MAD, men også
NEJ til al rygning. Så længe vi siger NEJ, er der håb #RøgfriFremtid

Slut - stort tillykke til @leafysmoothie 💫💫💫 og tusind tak til alle jer som har deltaget og leget med. Tak til @hverdagsblush og @beautyisachoicedk for samarbejde 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
.
.
Giveaway 💚Konkurrence. .
.
En heldig følger kan vinde denne skønne trio af hudplejeprodukter fra Peter Thomas Roth der netop nu lanceres i DK og som du bla kan købe i Magasin. Serien giver masser af fugt og pleje til huden og kan bruges af alle hudtyper.
Læs på min blog om serien. Den samlede værdi er 1.350 kr. .
.
.
.
For at deltage skal du:
1️⃣Følge @hverdagsblush @annekakadu samt @beautyisachoicedk 2️⃣Sæt et 💦i mit kommetarfelt og ✔️like dette opslag 3️⃣ Tag en aktiv 💪🏻IG ven som måske også gerne vil deltage. Du må gerne deltage flere gange, men det skal være aktive profiler du tagger. .
Der findes EN samlet vinder ud fra samtlige deltagere på begge profiler 🍀på fredag. .
.
Konkurrencen er for danske følgere og ikke lavet i samarbejde med IG🍀

Søndagskage til det hårdt arbejdende folk i kælderen 🔧🔩⛏🚪📐✏️og os andre 🍀mere magelige.

Annonce @leminimacaron.dk
Dagen idag starter med byggelarm i kælderen lige under hvor jeg sidder nu, imens jeg er i det Girly- hjørne 💅🏻 med at lave gel manicures. Jeg fik i sidste uge sat forstærkning på mine egen bløde negle og håber at de stoppet med at flække hele tiden nu . jegvhar set så fine negle hos fx @frkmia @hverdagsblush og @nuria_blum nemlig.
Skøn dag til jer alle
#forgirlsonthego #leminimacaron

Fredags Bumbags på vej ud til søde følgere 💚 Så fede efterårsfarver til jeans.

Er du med på en konkurrence om skønne produkter fra Peter Thomas Roth's nye serie Water Drench ? Du kan læse om serien på bloggen idag 👆🏻Annekakadu.dk og hold øje med konkurrencen. .
.
Serien er spækket med fugt og plejestoffer til huden og kan bruges af alle hudtyper. Den er ikke tilsat duft og er en lise for huden siger jeg jer 💦. Sådan rigtig behagelig og let for huden.

Most Popular Instagram Hashtags