[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

annekakadu annekakadu

637 posts   11643 followers   325 followings

Anne  Mor til 2 og bor i Himmerland. Hverdagen med et twist blandet med håndarbejde , vintage, mad og Beauty. Blogger👇🏻📸 private.

http://annekakadu.dk/

Husk nu at I kan deltage i mine konkurrencer på her på IG + FB + bloggen . Der trækkes vindere nu på søndag

Spons/ 💕Så er det frostvejr, så er det tøvejr og så kommer solen lidt frem. Så regner det og så blæser det og så er det frostvejr igen i næste uge. November. WELEDA’s Almond bodylotion til sensitiv skin ( Husk Weleda er certificeret økologisk ) bruger jeg på mine tørre arme og ben fordi den ikke er fedtet, dufter mildt af mandler og holder min hud fugtet 24/7✔️ når jeg husker den. Absolut et godt gaveforslag til en veninde , datter, søster, svigermor, dagplejemor og andre skønne mennesker 💕. .
.
Hvilken bodylotion bruger I @frkmiaa @kullerhouse @lottelux @frugrand og måske @rikke_stauning 💕?

🍀Konkurrence🍀 Du kommer ikke uden om at sheet masks kan gøre en kæmpe forskel for dit velvære og udseende💆🏻. @maskeraidebeauty lancerer 2 nyheder som 2 heldige kan vinde en hel kasse af hver( 4 stk masker i hver x 2 ialt 8 skønne masker hver ) . Det er nyheden til de trætte hævede øjne med måske mørke rande under også samt masken til smukke velplejede læber. Se på bloggen Annekakadu.dk👆🏻 hvordan du også kan deltage der samt en RABATkode der virker denne weekend. .
.
For at deltage i konkurrencen skal du 1️⃣følge @annekakadu og @wegabeauty 2️⃣Tagge 2 venner 3️⃣ Skrive om du allerede har købt kalenderlys og er klar til 1. Decembers nedtælling 🤶🏼🎅🏻.

🍀Konkurrence 🍀
.
.
Jeg kan igen idag forkæle hele 2 skønne følgere med en konkurrence . Denne dag er det EYEKO , det hippe britiske brand der har vundet et utal af priser verden over. En mascara , en bryn gel samt en eyeliner det tegner de perfekte linker om dine smukke øjne. Så drømmer du om smukke øjne og bryn her til julens fester så læs med på bloggen hvor en heldig også kan vinde alt på billedet (på nær min fede taske fra @solonhandmade.dk ) . Produkterne kan købes bla i @clubmatas .
.
For at deltage skal du 1️⃣Følge @annekakadu @beautyisachoicedk 2️⃣ Skrive hvilken mascara du bruger nu 3️⃣tagge 2 venner 🍀🍀🍀Vinderne udtrækkes på søndag og du må gerne deltage flere gange her på IG og 1 gang på bloggen 👆🏻Annekakadu.dk.

Liberty Liberty Liberty .. jeg får aldrig nok af det stof. Her er mørkt allerede kl 14.30 idag syntes jeg - er der mørkt i hele landet idag mon ?😳

Reklame/ For chokolade julekalenderen fra @svmichelsen 🎄🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️Jeg venter og venter og venter på at åbne de låger🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️. .
.
Hånden på hjertet 💕Venter 🙇🏼‍♀️ I med at spise et stykke hver dag i december ? Eller tømmer i kalenderen for chokolade sådan omkring den 10.-15. Fordi det smager for godt til at man kan vente ? - ligesom jeg gør 🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️🙈

🍀VIND 🍀🍀🍀🍀Vegansk Hudpleje 🌱🌱Hvor er det skønt at Pestle & Mortar har lanceret en SUPERSTAR Night Oil af rene naturprodukter. Jeg ved at jeg har mange følgere som hylder det naturlige - økologiske og veganske, og her er herligheden lige til at vinde🍀. Pestle & Mortar kan købes få udvalgte steder - kik på bloggen 👆🏻læs om herligheden og man også kan også vinde der. Der er altså igen idag hele 2 vindere af denne veganske Night Oil til en værdi af 570 kr./stk . .
.
🌱🌱🌱Deltag ved at🌱🌱🌱1️⃣Følge @vntycasedk og @annekakadu 2️⃣Skrive : Pestle & Mortar i kommentarfeltet + 3️⃣ tagge 2 venner i hver kommentar - husk det nu 🌱🌱🌱 du må deltage flere gange bare du tagger 2 nye i hver kommentar🍀1 vinder på bloggen 👆🏻 og 1 vinder på IG 🍀🍀du må deltage begge steder

😵KONKURRENCE 🍀Kender du FOREO ? De der elektriske maskiner der gør noget rigtig godt for dig .. altså for din hud eller tænder ☺️. Jeg er vild med min FOREO Luna hvilket jeg tidligere har skrevet om også på bloggen og her 1/2 år efter bruger jeg den stadig 3-4 x om ugen. Jeg elsker den fornemmelse af renhed og motion for huden . .
.
Vind hele denne pakke med en LUNA Play , 2 x rensecreme og en ISSA Play tandbørste . Super hygiejniske og har en samlet værdi på 1.052 kr ( sælges samlet til kun 699kr via link på bloggen ) .
.
🍀Der er 2 sæt på højkant : 1 på bloggen og 1 her på IG = dobbelt change ved at deltage begge steder .
.
Deltag ved at :
🍀Tagge 2 venner 🍀Skrive FOREO 🍀Følge Annekakadu

Kalder alle over 30 år - 💆🏻 til aromaterapi💚💚💚Reklame/ Decléor har i den grad overrasket mig med deres hudpleje der også er aromaterapi 💆🏻💆🏻💆🏻Har aldrig før oplevet en naturlig duft så dejlig i en natcreme. Læs på bloggen 👆🏻. .
.
Bruger I natcreme ? Eller smutter det i farten når I trætte fra dagens dont tumler omkuld i sofaen og derefter i sengen ? @alicewinther @engladkvinde @dittenonbo måske ?

Konkurrence på bloggen 👆🏻👆🏻👆🏻Annekakadu.dk... alt det lækre fra @ecooking inkl de 2 helt nye masker der lige er kommet på markedet . 🌱🌱🌱Økologiske . 2 vindere og der er præmier for 700kr pr vinder 🍀🍀🍀

Kalder alle te-drikkere .... hvad vil I anbefale af te til en kaffedrikker ☕️🙇🏼‍♀️. Gemalen har fået “tip” om at drikke mindre kaffe og mere te. Det drak han også en del af da jeg lærte ham at kende for 20 år siden men det stoppede hurtigt af en eller anden grund 🙇🏼‍♀️. .
Yogi Tea er på sofabordet idag og jeg kan godt lide den med lakrids - især i mit smukke krus fra @abhaand 🌸. @mosterpips du er med på bordet også 😘 og @solonhandmade.dk 💚👌🏻men den smukkeste håndsyede taske i kernelæder. @naomilktray thanks for the craft books 😘💚

Nå meeeen - hvem er klar til er stykke med chokolade ?😆 @lottelux @pottelotte11 @kristine_eskildsen @trine.schroeder måske også ?

Most Popular Instagram Hashtags