[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

annapinglan annapinglan

6208 posts   945 followers   5433 followings

♀️🌱🌈Annapinglan🌈🌱♀️  Crazy plant lady, feminist killjoy, thrifter extraordinaire, crocheter and crafter. annapinglan.se

http://annapinglan.se/

... och jag hittade en massa olika oavslutade projekt också... 😵😵😵😉

Inventerade garnlådorna idag. Ja det finns en del om andan för nya projekt skulle falla på.

Tjohooo min mandevilla/bägarranka blommar!!!! 🌼🌱🌼🌱🌼🌱🌼

@Regranned from @katarinawennstam - Vi vet ju alla vilka ni är, oavsett om ni är kända män med makt eller ”helt vanliga snubbar”. Jag hoppas att ni fattar att systemet är på väg att ändras. Att ni inte kommer att skyddas längre.
Det har alltid funnits män som har känt att de har ”rätt” till kvinnors kroppar på sina egna villkor. Som går igång på att förnedra och är helt ointresserade av hennes samtycke. Som har känt av andra mäns tysta medgivande, som har känt sig skyddade av ett patriarkat fullt av bortvända blickar, ryggdunkar och hö-hö-anden.
Jag hoppas att ni patetiska kåtbockar nu känner ett uns av den rädsla ni åsamkat kvinnor. För er tid är över. #metoo - #regrann

@Regranned from @makeequal - // VAD HÄNDER EFTER ME TOO-KLINGAT UT? //
Ingen kan ha missat #metoo som fyllde våra flöden igår. Låt oss fortsätta med att prata lösningar idag. 97% av de anmälda förövarna i sexualbrott är män. Män är problemet men också lösningen.
Idag kör vi mansseparatistiskt kommentarsfält med en handgriplig action som ni kommer att göra för att minska våldtäktskulturen som vi lever i (ickemän får tagga in män). Vi uppskattar era actions om hur ni ska stötta era vänner och barn men försök skriva actions som handlar om dig själv först, sen kan ni fylla på med hur ni tar ansvar för killar och män runt er.

Dela detta vidare, skapa egna tipslistor. Lär varandra. Agera.

Syntolkning: En ruta med texten: "A heartfelt request to MEN: In the comments of this post, please list one tangible action that you will take to end rape culture. (We know many of you are victims, too. We believe you. But we still can't solve this problem without you.) #detbörjarmedmig #makeequal #fattanu - #regrann

Efter-simning-fika!

Två dagars ledigt inleds med bad, Rom och ljudbok.

And this! @chr_butler
Artist: M.C. Escher.

Most Popular Instagram Hashtags