annaochmilian annaochmilian

2,071 posts   865 followers   1,279 followings

Anna Emricsson🌸  ♡ Förlovad med min stora kärlek 9/12-11 ♡ ♡Mamma till Maximilian april 15♡. •. .•. .•. •kontakt: an—na@hotmail.com

Efter å t t a veckors ledighet & mindre än en månad kvar till bf är det dags för första jobbdagen. Blir ”vardagsliv” i tre veckor med förskola & stora avdelningen för lillkillen för att sedan vänta in lilla stjärnan som jag hoppas vill titta ut något tidigare än sin storebror⭐️.
#bf2018 #momlife #blöjtårta #babyshower #vardag#todays#monday#roses#måndag #inspo

Nu när vi äntligen börja landa efter veckor i flyttkaos känns det som det kan vara dags att ta tag i det här med BB väskan. Insåg att vi ju faktiskt går in i v.37 om ett par dagar så kan ju vara på tiden🙈 .

#bf2018 #livlyclothing #livly #inspirationforbarn #inspo#inspoforkiddos #momlife #pregnant #moment #babyclothes #inspo

När man går på stadsfesten för att han där👆🏻 vill åka karusell.. känns som det inte kommer att funka utan syskonvagn i alla fall som vi hade tänkt strunta i. Hur har ni andra med treåringar gjort? Har det räckt med ståbräda när syskon kommit eller har ni kört på syskonvagn? •#stadsfest #kalmar#babyboy #emmaljunga #bf2018 #momlife #sleepy #summer

Redan vecka 36 & du kunde inte vara mer efterlängtad lilla stjärnan🌟.

#bf2018 #pregnant #momlife #week36
#babybump #love#kärlek#bfseptember2018

Igår blev jag totalt grundlurad & så bortskämd med en fantastisk babyshower👶🏼 så tacksam över att ha så underbara människor runt mig💗.
#babyshower #pregnant #surprise #inspo#bf2018 #moment #momlife

Såhär nästan två veckor senare kan vi äntligen sätta oss ner med gott samvete innan solens nedgång & fira att vi överlevt vår flytt trots extrem värme & bara några veckor kvar till bf 🙌🏻👊🏻 .

#tonight #moment #flytt#nyttkapitel #summer#summernights #godabubblor #celebration

Nöjd cirkuskille som vågade rida på kamelen i år💙.
#älskadeunge #kärlek #love #tonight #moment #momlife #summer #bigboy

Dessa sommarkvällar alltså🙏🏻.

#älskadeunge #kärlek #love #semester #babyboy#moment #öland#view

Most Popular Instagram Hashtags