anna_marmalade anna_marmalade

5246 posts   3421 followers   1607 followings

NanaTheBackbone  Love my family..syukur alhamdullilah..

Cerita semalam, bila orang sebok menunggu azan nak berbuka puasa. Dua sepupu nie dah xtahan sangat nak berbuka..makan mee goreng menghirup tu xpaham. Yg si Zyad duk ngikot je apa si Fawwaz buat πŸ˜‚ so xdpt lah puasa ari pertama lg 5 mnit drg dah bebuka 😝 cc @idayuazizanhijazi @annasalina_ @famyandthebackbone @arulman85

Alhamdullilah selamat berbuka kepada yg berpuasa 😁 #BukaPuasa #SelamatBerbuka

Mama Baba cam nak tido lama sket pagi nie, ko sebok memekak pagi2. Tah apa dia buat ekk..dia amik buku Yasin tepi katil duk mengaji ha ba ho ha ba ho πŸ˜… so cute la ko abang.. cc @famyandthebackbone

Candid shoot lepas raya photoshoot session semalam..alahai..excited abang Fawwaz ngan geng Playhouse πŸ˜‚ #FawwazShafiy #playhousegroup

Hari2 gaduh ngan kite, makin dekat due date makin xsuka bila kite dekat n nak buat apa apa utk dia. πŸ˜”πŸ˜” #BigBrothersoon #FawwazShafiy #mylove

Tu diaaaaaa abang @famyandthebackbone lagu throwback #JaiZura wedding kat Crystal Hall last weekend..

Throwback 2014. Alahai bila boleh kurus camni balik? Ye, ni Anna Marmalade 😝Haha. #AnnaMarmalade #modelmakeover #Intrend2014 Make over by @leenzakaria 😍😍😍😍

Dari rumah asyik nak turtle turtle haaa finally.. jumpa big turtle! #MamaTakot #FawwazBerani #famyandthebackbone #FawwazShafiy

😘😘

good boy..tapi mama nye yg xsenang duduk nampak ayam n burung merata rata haha.. iye kite mmg takot ayam 😝 #FawwazShafiy #famyandthebackbone

Treatment for Abg Fawwaz 😘😘 Happynye dia.. #famyandthebackbone #FawwazShafiy

As usual, kalau masa anak pertama dulu tgh sarat tunggu ari 9 bulan mengandung..kite karaoke. Ini kali kite dah 9 bulan pregnant kan..why not melalak! Haha..suara hebat tu xpenting, janji confident n emosi lebih tu mahal k 😁 #RamlahRam

Most Popular Instagram Hashtags