anna.aljuffrey anna.aljuffrey

1,758 posts   14,945 followers   1,552 followings

Anna Aljuffrey  Radio Announcer | VO Talent | Emcee | TV Host | Singer Gegar Pagi @gegar.my 6-10AM Jom tengok webdrama #CINTASUMBAK di Youtube ❤️

Settle semalam #JelajahGegarPagiDeeja di KPTM Kota Bharu Klate. Timo kasih banyok, ore Klate memey awesome! Nextweek, get ready semua org kampung kita, Kuantan Pahang!! ❤️ #GegarPermataPantaiTimur

Salam jumaat. Nah belanja gambar gadis litar muslimah. Jangan cakap akak tak payung! 😝

P/S: tudung instant cantik lilit je siap drpd @bettyhardy_officialpage 😍😘 #IkutKataHatiKau
#JelajahGegarPagiDeeja

Jupo kejaaaaap je lagi deh. Mano ore Klate terr?
#Repost @gegar.my with @get_repost
・・・
Oghe Kelateyy, tunggu kami datang 19 April ni sempena Jelajah Gegar Pagi deeja bersama @shahgegar dan @anna.aljuffrey okayyy!! Temui @shahgegar dan @anna.aljuffrey serta artis- top Malaysia seperti @ismailizzani_ @sufiansuhaimi_ dan juga Dato Ac Mizal yaa! #jelajahgegarpagideeja

Apa beza awak dengan harum manis? 🤔

#IkutKataHatiKau
#harummanis
#instadaily

Baju kelawar & Anna memang tak dapat di pisahkan. Haha bersempena dengan hari pakai baju tidur ke tempat kerja esok, hakak cabar semua orang pakai baju tido pegi kejeee. Ada brannn semua? Hahahah. @shahgegar & @afqaslm wajib!! Siapa lagi berani sahut cabaran? Ajak ramai2. Esok post pic pakai baju tido & tag hakak ok? Mungkin berpeluang dapat hadiah misteriiiiii. 😝

#IkutKataHatiKau
#AnnaAljuffrey
#sleepwear

Betul sedap nasi lemak Biar Cinta by @syamel_official ni. Tak payah pakai MSG, tambah kahak je 🤣😝 #IkutKataHatiKau
#CintaSumbak
#BiarCinta

Selamat Hari Wartawan Nasional utk semua kawan-kawan wartawan! Miss those days! Kena perah otak fikir content, kejar dateline, booking camera, mic, tripod semua lepastu gelabah bila nak kluar assignment barang pulak tak cukup. Cameraman pulak tak ada. Nak cepat punya pasal, shoot sendiri. Macam-macam la kalau nak cerita kenangan. Haha rindunyaaa. .
.
Ini saja nak share satu kenangan manis 4tahun lepas dapat temubual eksklusif bersama YAM Tengku Muda Pahang. Nampak tak muka akak nervous berdiri sebelah Cik Puan Muda yg sangat baik hati. ❤️ #IkutKataHatiKau

Akak bawang nak pegi membawang sebawang-bawang yg boleh. Jangan membawang pasal akak pulak! Dasar bawang! 😝

#IkutKataHatiKau
#instadaily

Kelip-kelip disangka api,
Kalau api mana puntungnya,
Hilang ghaib disangka mati,
Kalau mati mana kuburnya... Ghaibmu. Beautiful masterpiece by @imranajmain ❤️ #IkutKataHatiKau
#AnnaNyanyiSikit
#AnnaAljuffrey
#instadaily
#Ghaibmu

Aummm!! Hahah harini kita selongkar gambar yg pernah di tag oleh kengkawan & ini yg paling rare sekali. Hahahaa. Zaman diploma UiTM Lendu 🤣🤣 Jangan komen pape! Syyhh! Hahaha 🤫

#IkutKataHatiKau
#instadaily
#Lendu

Nak pegi makannnn je. Sekejappppp je. Last skali jalan satu mall. Haaaa siapa perangai macam ni? 😝

#IkutKataHatiKau
#instadaily
#love

Tak ada idea masak apa eh? Nah menu simple je. Mak mak confirm dah tau cemana masak ni kan. Nah utk yg tak tau, boleh cuba resepi ni. #IkanTenggiriMasakTauchu 👍🏼 #MehTengokAnnaMasak
#IkutKataHatiKau
#ikantenggiri

Most Popular Instagram Hashtags