[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

anjanidinavdw anjanidinavdw

169 posts   118439 followers   497 followings

ANJANI DINA  🇲🇨🇳🇱 Inquiries: Fafa (0817830556)

http://vidio.com/@anjanidina

Minal aidin walfaidzin, mohon maaf lahir dan batin❤️ #AdaAnjani

Hi aku cm mau sharing "My Skin Care Daily Routine". Sebenernya aku gak terlalu banyak masalah sama kulit, cm krn shooting dan aktifitas lainnya yg super padet bikin waktu tidur dan istirahat aku jd keganggu. Jadinya kulit mukaku jadi sedikit kusam. So, salah satu tmnku @daraaeffendi yg kakaknya dokter nyaranin pakai cream dari @lynette.skincare yang basic brightening. Setelah 2 minggu pemakaian, aku ngerasain mukaku lebih cerah (cerahnya gak kayak pake cream dokter ya 😁 jd natural dan aku suka). Gak ada pengelupasan, tanpa merah, dan salah satu yg aku suka pas aku pake, texturenya lembut dan gak lengket. So guys, yuk diliat @lynette.skincare buat bikin muka kamu gak kusem lagi❤️

Baby❤️

❤️

Want to get the same watch with Kendall Jenner and me?
Buy something good to treat yourself!
This is Classic Petite 32mm!
Not only just Mesh strap, we also have NEW leather starp arrival!
Go www.danielwellington.com to pick yours!
Remember to use my 15%OFF discount code “ anjani”when purchasing! What are you waiting for? Come and get it!
www.danielwellington.com
@danielwellington #DWpickoftheday #dwclassicpetite

Want to get the same watch with Kendall Jenner and me?
Buy something good to treat yourself!
This is Classic Petite 32mm!
Not only just Mesh strap, we also have NEW leather starp arrival!
Go www.danielwellington.com to pick yours!
Remember to use my 15%OFF discount code “anjani” when purchasing! What are you waiting for? Come and get it!
www.danielwellington.com
@danielwellington #DWpickoftheday #dwclassicpetite

Want to get the same watch with Kendall Jenner and me?
Buy something good to treat yourself!
This is Classic Petite 32mm!
Not only just Mesh strap, we also have NEW leather starp arrival!
Go www.danielwellington.com to pick yours!
Remember to use my 15%OFF discount code "anjani" when purchasing! What are you waiting for? Come and get it!
www.danielwellington.com
@danielwellington #DWpickoftheday #dwclassicpetite

Happy Saturday❤️ #AdaAnjani

Happy Friday ❤️ #AdaAnjani

Most Popular Instagram Hashtags