animezatirizki animezatirizki

45 posts   114,207 followers   906 followings

Anim Ezati Rizki  * TV Host 999, MHI (TV3) * Pitch-side host * Professional Emcee Emcee/Review inquiries : 📧 aerizki28@gmail.com .

Berbagai cara untuk kita bantu mereka yang mengalami depresi atau stress dan tekanan ni. Cuba kenal, dekati mereka. Tahu apa yang mereka minat. •

Suka baca? Bacalah bila stress. Tapi semua buku sesuai ke? Konsep yang sama macam yang suka dengar lagu, tengah stress/murung, lagu sedih jadi pilihan? I dont think that’s a good choice ! •

Keep trying. InshaAllah we have each other’s back ! 💕 •

#ifyouaskme #animezatirizki #AER.Tv

IF YOU ASK ME - “Penderaan Emosi” •

Jangan terlalu “chill” bila kawan you kata dia stress, murung, atau depresi. Beberapa kes bunuh diri yang sebenarnya rakan baik dah diberi “signal” tentang kejadian ngeri itu mungkin akan berlaku. •

Terima kasih juga kepada kawan IG yang bertanya ! Be strong. You have us, you never be alone in this world. Always remember that ! 💕 •

Will upload full video soon ! Dont forget to subscribe my youtube channel AER. TV (click link on my bio) •

#ifyouaskme #animezatirizki #AER.Tv

IF YOU ASK ME, “macam mana nak tahu lelaki tu ikhlas berkawan dengan kita atau pun tidak” •

Its on my channel now! Check bio for the link loves 💕 •

#AERtv #animezatirizki #ifyouaskme

Kes Pembunuhan kejam, Tragedi Menyayat hati, Video jenayah tular.. 999, 9 malam, TV3.

JENAYAH MEMBAWA PADAH.

#999 #animezatirizki #999tv3 #jenayahmembawapadah

Make up : @makeupbynazurahamin
Stylist : @heyyzulkhairul

Antara perkongsian berita jenayah malam ini dalam 999.

Malam ini juga merupakan penampilan pertama @faizalmurad dalam segmen viral.

See you tonight?

Kes Pembunuhan kejam, Tragedi Menyayat hati, Video jenayah tular.. 999, 9 malam, TV3.

JENAYAH MEMBAWA PADAH.

#999 #animezatirizki #999tv3 #jenayahmembawapadah

Hari yang kelak akan jadi memori, cumanya kamu inginkan memori yang seperti apa? •

Photographer: @kahnz_photograffiti
Second shooter : @ezzatkamarudin7
Stylist : @syaaaarfa

Everyone you meet has something valuable to teach you.

Photographer: @kahnz_photograffiti .
Editor : @kahnz_photograffiti .
Second shooter : @ezzatkamarudin7 .
Stylist : @syaaaarfa .

#animezatirizki #kahnzphotograffiti

Kualiti premium tapi harga tak masuk akal!! •

Offer ni khas untuk usahawan yang baru atau pun dah lama start business. Kalau produk/servis anda belum sampai India lagi, kita sampaikan. Haaa!!! kita tak kisah apa produk anda, asalkan produk anda memang dibenarkan masuk pasaran ya!. •

Produk atau service kedua-duanya kami terima. Cuba bayangkan produk anda berada di Kashmir, Taj Mahal, Rumah bot, eh semua lah tempat-tempat best di sana! Since kami akan pergi pada bulan April, musim bunga pulakkk.. 🌸🌸🌸 •

Pakej ini termasuk :
1. Video/Gambar (prof photographer)
2.Talent (Anim Ezati)
3.IG post (2accounts) •

So kalau korang suka and nak tahu banyak lagi tentang pakej ini, contact kami! :

019-3605287

013-2223373

@jomtravels @jomtravels @jomtravels

Don’t forget to pamper yourself, ladies! My choice ? Always be fabulous with @fabulash.my 💕 •

They have more than just eyelash extensions. Best is now they have opened another branch at TTDI, yeayy! Near to my place 💅🏼

Salam Taj Mahal ! .

Pakej musim bunga ke Delhi-Agra-Kashmir dah buka untuk pendaftaran. Tak sabarnya ! Jom kita explore India sama-sama. Maklumat lanjut untuk trip ke Kashmir boleh tengok ig story. Cara pembayaran dan pakej lengkap semua ada, swipe up ig story Anim ya!. @jomtravels @jomtravels @jomtravels

Most Popular Instagram Hashtags