anibaz anibaz

579 posts   138 followers   100 followings

Sabina  23 y/o Swede. 🐶🐶 Smilla, Australian shepherd, 050307 🐾 Aztra, Welsh corgi cardigan, 150507 🐾

http://www.anibaz.blogg.se/

Idag var vi till sjukgymnasten för uppföljning av Aztras besvär kring karpalleden. Vi ska börja utöka promenaderna och har fått klartecken att börja träna lite igen. Hon ska vänjas vid back on tracks handledsstöd som hon senare ska ha på sig under/efter hårdare ansträngning och handleden ska även böjas 10-40 gånger om dagen för att mjuka upp senorna som förkortas. Förhoppningsvis leder detta till ökad rörlighet och att vi så småningom är tillbaka till den aktivitet vi är vana vid!
#welshcorgicardigan #welshcorgi #corgicardigan #corgination #instacorgi

7 timmar på skoter, underbara vyer och bästa tänkbara vädret - en helt fantastisk dag i Sälen med min fina 😍😘❤

Lillan fick återigen besöka veterinären - denna gång pga kraftig hälta efter vila. Röntgen visar inga konstigheter annat än en liten eventuell antydan på lindrig artros (som förhoppningsvis inte blommar ut) så domen blev inflammation i vänster handled, vila, metacam och återbesök om 14 dagar.
#welshcorgicardigan

🌟Happiness comes with four paws and a wagging tail🌟
#australianshepherd #aussie #aussiestyle #aussiesofinstagram #aussienation

Alla hjärtans dag bjöd på 10 röda rosor och choklad från världens finaste Simon och inte nog med det så var det även lägenhetsvisning - vilket resulterade i att jag tackade ja och nu väntar på att skriva kontrakt. Bra dag, med andra ord!
#valentinesday

Kärlek.
#iloveyou

Most Popular Instagram Hashtags