andjoni andjoni

3,150 posts   3,087 followers   609 followings

andjoni  📍 Host @foodtourbelgrade 🍰 Unleash your cravings #andjonieats 💗 Sharing unique stories, moments and emotions ✈️ Belgrade and my travels

Svemir uvek ima svoje načine da nam u život uvede ljude sa kojima se desi instant klik. Kao suosnivač koncepta @foodtourbelgrade, Đole je bio jedan od odlučujućih faktora da postanem deo tima, smatrao je da bih se dobro uklopila iako nisam ranije radila u turizmu. Vremenom se naš poluprofesionalni odnos pretvorio u drugarski i kafanski. Onda se igrica preokrenula pa sam se ja našla u situaciji da budem jatak i motivišem ga da se pridruži projektima na kojima radim. Zaista je super osećaj imati nekog svog u korporativnom ludilu.
Moramo bre češće da se fotkamo. 💗
📸 @sergesrdjan
#ig_belgrade
#walkabout
#strikeapose
#putin

Lomim se prilikom odlučivanja da li više uživam u pogledu kroz prozor babine i dedine kuće sada kada je napolju apsolutni mir a po snegu se naziru tragovi komšijine mace ili u proleće kada je bašta prepuna lala a trešnje u punom cvatu. Jedno je sigurno, ma koliko majka dobacivala u pozadini - Nećeš valjda opet to da slikaš?, ja prosto ne mogu da odolim. Kao da na taj način zadržavam deo detinjstva i sve ono bezbrižno što sam doživela u ovoj kući. Koje je to mesto gde se vi osećate najušuškanije? 💗
#homecoming
#ig_srbija

Prva ovogodišnja kafa sa makicom. Praznično se častimo malim stvarima, srk iz šolja koje je ona donela iz Moskve još 1984. godine i guštiranje ratluka koji sam ja kupila u Istanbulu. Ona i dalje vodi, jer gaji dete u sebi i nama pa nam je napravila i kućicu od medenjaka. Bar je lako pogoditi od koga mi se primio pelcer ljubavi ka putovanjima aka "da mi dupe vidi puta".
☕🎀🌍
#homecoming
#holidayseason

Jeste li zvali da čestitate praznike svima kojima ste želeli, kojima je trebalo, koji su zaslužili, koji su daleko, kojih ste se setili? Da li ima onih čiji poziv čekate, za koje gajite inat i ne usuđujete se da prvi spustite gard i okrenete broj? Koliko vam u ovom periodu dođe da okrenete novi list i kažete - Ma nek' ide život?
🎄☎️💌
#cafedesign

Danas sam opet dobila potvrdu i podsećanje koliko je porodica najbitnija. Danas sam se opet posramila što ih uzimam zdravo za gotovo, što je to nešto što se podrazumeva. Danas me je opet zabolelo što moram sebe da opominjem da ih zovem češće. Danas sam se opet osetila ponosno zbog te bezrezervne ljubavi koju dobijam.
💗
#familyphotography
#peopleportraits

U vazduhu se uveliko oseća novogodišnje ludilo. Svi već negde žure, u saobraćaju kolaps, proverava se recept za rusku salatu i naručuje prase. Odlažem sumiranje 2018. godine, više iz razloga da nešto ne zaboravim nego iz straha da se podsetim šta mi je donela i šta sam sve uradila da budem zadovoljna kada se podvuče crta. Koji događaj vam je obeležio prethodnu godinu?
🎀🥂✨😊

Snega i slatkiša
🍭❄️🍬❄️
#novosadski
#allwhite

Novosadske mađije.
✨❄️🎀🥂✨
#holidayseason
#slikesrbije
#novosadski

U Novi Sad obično dolazim ili zbog Exita ili zbog ročišta 😀 Za promenu, lepo je posetiti drage ljude i uživati u zimskoj idili.
❄️❄️❄️
#ig_novisad
#wintermagic

Ivica i Marica u epizodi "Vasiono, čuješ li me?"
🎄🥂✨🎀
#Munich
#christmasmarket

Tragate li za umetnošću? Da li ste ikada putovali samo da bi uživo mogli da se uverite u nečiju genijalnost? Da li bolje razumete umetnost što ste više njome okruženi?
🔵⚪🔴⚫
#AndjoniTravels
#Munich
#artcollective

Jesmo li previše matori da verujemo u bajke?
🎀🎄✨💗
#Munich
#christmasdecorations

Most Popular Instagram Hashtags