andjoni andjoni

3,113 posts   2,949 followers   659 followings

andjoni  📍Host @foodtourbelgrade ✳️Unleash you cravings #AndjoniEats✳️ ❇️Cozy places and moments ❇️ 🔸Belgrade and my travels🔸 🍧✈️

Koliko sam sama sebi čudna sa ispravljenom kosom 😃 Elem, poenta je zapravo u ovom divnom gastro kutku koji mi je preporučila moja omiljena foodie devojka u Beču - @oklagiya. Izuzetno cenim mesta u koja idu pretežno lokalci, mala, ušuškana, nepretenciozna; gde osoblje poznaje jelovnik i u mogućnosti je da ti preporuči jelo u skladu sa dnevnom ponudom i ličnim afinitetima. A i bilo je krajnje vreme da probam tajlansku klopu. 😎🍜 #AndjoniEats
#viennafood

Fulfilment of Expectations?

#AndjoniTravels
#Klimt
🎨

Volim ovaj grad, onako baš baš. Divne mi je ljude darovao. 📸 @fstvor
💗💗💗
#belgradephoto

Omiljeni hobi mi je biti turista u Beogradu. Ovaj grad ima toliko toga da ponudi da sam se ranije i nervirala što ne mogu da stignem da vidim i doživim sve što me interesuje. Mnogi se i sada čude kako stižem sve i gde pronalazim sva ta zanimljiva dešavanja a ja sam zapravo ubacila u drugu brzinu i samo lagano plovim kroz grad.
😎📸
#AndjoniTravels

Konačno mi se ispunila želja da se popnem na zgradu Beobanke. Da se ne razumem u stečajni postupak, bilo bi mi neverovatno da ovako atraktivna lokacija zvrji neiskorišćena. Arhitektonski biro @stattwerk, čije su kancelarije inkorporirane u sam kostur zgrade, ima zadatak da od nje napravi prvu energetski efikasnu zgradu sa zelenim fasadama u Srbiji - da Zeleni venac konačno opravda svoj naziv. Tokom vikenda je u zgradi održan festival ulične umetnosti rEKOnstrukcija čiji je cilj bio da spoji umetnike i sve sugrađane koji žele da budu deo zelene transformacije Beograda.
Pored toga što sam sve vreme trčkarala po zgradi kao malo dete, osluškivala sam komentare ostalih posetilaca. Tako je jedna mama objasnila obezbeđenju da nema potrebe da joj pokazuju gde je prolaz, ona poznaje zgradu bolje od njih i dovela je sina da mu pokaže gde je joj je bila kancelarija pre 15 godina😎. Tu je bio i tata koji je uveravao ćeru da kad poraste i ona može da bude ultra mega cool kao @kraljica_vila dok je devojčica hipnotisano posmatrala kako #TKV oslikava jedan od zidova Beobanke.
💗🏢
#Beobanka
#belgradephoto

Obično nemam ovaj Mona Lisa osmeh, retko stavljam crveni karmin, pola sata se borim sa kosom jer smo pokisli prethodno veče a frizer mi danas ne radi, ovog leta bežim iz monotonije pa furam palme i cveće, menjam se i polako učim da prihvatam komplimente.🌴🌺

'Ajmo malo eklektike, kiča, ludila i šljokica, estetike prenaglašenosti, razmrdavanjeee!
✨✨✨
#AndjoniEats

Koliko vam je neprijatno kada ste u centru pažnje? 📸 @iluzionista

Kristalna sećanja.
#AndjoniTravels
#visitsarajevo

Silom prilika da sam se zatekla na Peristilu kod Dioklecijanove palate u Splitu negde oko 7 ujutru (boli kad se setim koliko rano smo alarm i ja smo započeli ples "snooze - ustaj lenja guzico"). Prethodnog dana sam već imala priliku da budem na ovom mestu, u sred ljudskog mravinjaka. Upravo zato sam se osetila kao dete u prodavnici čokolade u trenutku kada sam ispred palate zatekla samo prodavca koji diže tendu na radnji i konobara koji se sprema za dolazak prvih gostiju. Nakon pola sata, palata je odzvanjala od graje, koraka i blica fotoaparata a ja sam bila neizmerno srećna zbog mogućnosti da joj se divim u tišini.

#AndjoniTravels
#dametraveler
#visitcroatia

O'š kolač? O'š kafu? O'š još?
Uvek poslušam kada me pošalju na mesto sa dobrim kolačima, još kada preporuka dolazi od @food_for_pleasure_by_tanjaceko oho-ho pa to je onda zicer! Duplo hvala divnim devojkama iz @oskolacpastry koje su ispremeštale pola police sa kolačima kako bi me ufotkale da valja.
🍰🥧 📸
#AndjoniEats
#girlswithgluten

Dalmatinska nostalgija.
🍹🌊
#croatiafulloflife
#pursuepretty

Most Popular Instagram Hashtags