andjoni andjoni

3,087 posts   2,876 followers   633 followings

andjoni  📍Host @foodtourbelgrade ✳️Unleash you cravings #AndjoniEats✳️ ❇️Cozy places and moments ❇️ 🔸Belgrade and my travels🔸 🍧✈️

Ceo život se pretežno družim sa dečacima a otkada mi nije tu moja najomiljenija @_anna_djukic situacija je još kritičnija. I tako na dosta neobičan način upoznam jedno divno žensko čeljade od koga mogu mnogo da naučim, koje unosi neki zen momenat u moj ritam i sa kojim mogu da neka mesta koja ostale smaraju. Sa skoro 30 u guzici pomalo me blam da se blentavim i kezim zbog ovoga (hey, hey, imam drugaricu, jipiiiii!) ali ja šta znam, nije zgoreg podeliti malo pozitive.
💗
#momentsofmine
#belgradephoto

Trenutno sam u mnogo srećnoj fazi. Glavni razlog su dobri ljudi koji su ušli u moj život i doneli nesvakidašnju energiju. Kad sa nekim možeš da se dogovoriš u roku od odmah, ko je uvek spreman za akciju i nove priče, kada uz njih uočavam da postajem bolja osoba..uh, kakva lakoća života...
💗
#ig_belgrade
#living_europe

Naišla sam na ovog dekicu na Magliču. Malo zasvira frulicu, malo zagleda narod i premešta se unaokolo, vukući stari torbuljak. Sve vreme je sam. Meni se nešto steglo, razmišljam odakle li je došao i koliki je put prešao, koliko mu je bilo teško da se ovako star popne na tvrđavu, je l žedan, upekla zvezda. Neću sebi oprostiti što nisam prišla da ga sve to pitam a možda i još ponešto.
#VidiSrbiju
#peoplephotography

Omiljena mi soba u Titovom Plavom vozu. Dvojica entuzijasta i ja smo oko 15 minuta bezuspešno pokušavali da uhvatimo kadar u kom nema nijedne nostalgične duše, sve dok se jedan momak nije dosetio, otrčao na drugi kraj sobe, zatvorio vrata od vagona i pretvarao se da je kontrola. 😀
#SFRJ
#accidentlywesanderson
#trains

Po meni svaka nedelja treba ovako da izgleda - dobri ljudi, osmesi, srkanje kafe, brkovi od pivske pene, blejaž, nožice na hoklicu, debeli 'lad, miris šume, muzika a la mozak na ispašu, predlog za danas The XX - Intro.
🏞️🌞🍺☕ #belgradescenes

"Pucajte, ja i dalje držim čas." Nacisti su 21. oktobra 1941. godine u Šumaricama streljali 3.000 stanovnika Kragujevca i okolnih mesta, među kojima i 300 učenika srednjih škola i šegrta, kao i 15 dečaka, čistača obuće. Pretpostavlja se da je broj streljanih mnogo veći jer su podaci sačuvani samo za 3000 stanovnika. Hvala mom kragujevačkom vodiču @majahanibal 💗.
#igkragujevac
#memorialpark
#VidiSrbiju

Otpočelo je pošumljavanje u centru Beograda 😎 Koncept nove poslastičarnice @poslasticarnicasuma je da kombinuje bilje koje raste slobodno u prirodi (zova, žir, matičnjak...) sa lokalno uzgajanim voćem (maline, drenjine, kupine...) i @callebautchocolate. Probali smo slatko-ljute bademe u čokoladi, moringu sa malinama, šljive sa marcipanom i čokoladom, raw cake da malinom, čoko korpice sa voćem i moj lični favorit je voće pečeno u konjaku. Dizajn je radio @dirizabl_studio a devojke koje rade su izuzetno uslužne i prijatne. Jeste li već posetili Šumu i koji su utisci?
🍰🍪🥧🍫
#AndjoniEats

Vožnja po proplancima Zlatibora je totalna adrenalinska bomba! Dok u ušima broji zvuk motora, prolazite kroz predele koji su preslikani Windows background. Jedan pogled na moje pantalone je dovoljan za zaključak da treba navući odeću koju vam nije žao da isprljate.
🏞️
#AndjoniTravels
#VidiSrbiju

Danas je baš veliki dan. Moj najbolji ortak @_anna_djukic puni 30 a moja omiljena Kotoranka @zmukicm se udaje. Srce puno, sve pršti. 💗
#AndjoniTravels

"Ne moram ja ništa." - crnogorska narodna umotvorina

#visitmontenegro

Predlažem da sledeći put kada krenete na Kopaonik, idete preko Jošaničke banje. Ne samo da ćete uživati u ovom prizoru uz dobar krkanluk za sitne novce, već ćete biti u prilici da vidite termalne izvore koji dostižu 78,5 stepeni celzijusa. Posebno je značajno što se, za sada, jedini spomenik koji je Srbija podigla Milunki Savić nalazi baš ovde, malo se čak i nazire iza drveća levo. Kao klinka sam prisustvovala svečanom otvaranju, bez previše pojma kolika je ona boginja. Milunka Savić je žena sa najviše odlikovanja u istoriji ratovanja (orden Legije časti, Albanska spomenica, Karađorđeva zvezda...), ranjavana 9. puta... U Francuskoj su je zvali "Srpska Jovanka Orleanka" a u Srbiji je bila zaposlena kao čistačica kancelarije direktora Hipotekarne banke, penziju je stekla radeći a u međuvremenu je iškolovala i odgajila oko tridesetoro dece.
#VidiSrbiju

Kad moram da glumim eleganciju i berem trešnje u 'little black dress' umesto da sam se presvukla pre nego što smo došli dok babe pa da se slatko uspentram na drvo kao nekada. Svi znamo da nema sočnijih trešanja od tako ubranih.
🍒🍒🍒
#AndjoniEats
#countrylife

Most Popular Instagram Hashtags