andjoni andjoni

3,081 posts   2,864 followers   631 followings

andjoni  📍Host @foodtourbelgrade ✳️Unleash you cravings #AndjoniEats✳️ ❇️Cozy places and moments ❇️ 🔸Belgrade and my travels🔸 🍧✈️

Otpočelo je pošumljavanje u centru Beograda 😎 Koncept nove poslastičarnice @poslasticarnicasuma je da kombinuje bilje koje raste slobodno u prirodi (zova, žir, matičnjak...) sa lokalno uzgajanim voćem (maline, drenjine, kupine...) i @callebautchocolate. Probali smo slatko-ljute bademe u čokoladi, moringu sa malinama, šljive sa marcipanom i čokoladom, raw cake da malinom, čoko korpice sa voćem i moj lični favorit je voće pečeno u konjaku. Dizajn je radio @dirizabl_studio a devojke koje rade su izuzetno uslužne i prijatne. Jeste li već posetili Šumu i koji su utisci?
🍰🍪🥧🍫
#AndjoniEats

Vožnja po proplancima Zlatibora je totalna adrenalinska bomba! Dok u ušima broji zvuk motora, prolazite kroz predele koji su preslikani Windows background. Jedan pogled na moje pantalone je dovoljan za zaključak da treba navući odeću koju vam nije žao da isprljate.
🏞️
#AndjoniTravels
#VidiSrbiju

Danas je baš veliki dan. Moj najbolji ortak @_anna_djukic puni 30 a moja omiljena Kotoranka @zmukicm se udaje. Srce puno, sve pršti. 💗
#AndjoniTravels

"Ne moram ja ništa." - crnogorska narodna umotvorina

#visitmontenegro

Predlažem da sledeći put kada krenete na Kopaonik, idete preko Jošaničke banje. Ne samo da ćete uživati u ovom prizoru uz dobar krkanluk za sitne novce, već ćete biti u prilici da vidite termalne izvore koji dostižu 78,5 stepeni celzijusa. Posebno je značajno što se, za sada, jedini spomenik koji je Srbija podigla Milunki Savić nalazi baš ovde, malo se čak i nazire iza drveća levo. Kao klinka sam prisustvovala svečanom otvaranju, bez previše pojma kolika je ona boginja. Milunka Savić je žena sa najviše odlikovanja u istoriji ratovanja (orden Legije časti, Albanska spomenica, Karađorđeva zvezda...), ranjavana 9. puta... U Francuskoj su je zvali "Srpska Jovanka Orleanka" a u Srbiji je bila zaposlena kao čistačica kancelarije direktora Hipotekarne banke, penziju je stekla radeći a u međuvremenu je iškolovala i odgajila oko tridesetoro dece.
#VidiSrbiju

Kad moram da glumim eleganciju i berem trešnje u 'little black dress' umesto da sam se presvukla pre nego što smo došli dok babe pa da se slatko uspentram na drvo kao nekada. Svi znamo da nema sočnijih trešanja od tako ubranih.
🍒🍒🍒
#AndjoniEats
#countrylife

Ako bi jun mogao da se produži do sledeće godine. Hvala lepo, pozdrav. 🍓🍒
#redfruits

Maglič, grad u dolini reke Ibar, jedno je od najočuvanijih srednjovekovnih utvrđenja. Ne zna se pouzdano kad je sagrađen, niti ko je bio njegov prvi gospodar. Svaki put kada se vraćam kući prolazim ovim putem i pitam se kako li je bilo živeti gore, svako jutro se buditi uz ovaj pogled, koliko teško se dolazilo do osnovnih životnih namirnica, da li se iko ohrabrio da juriša na Maglič zbog moći ili ljubavi.
#homecoming
#SeeSerbia
#instagramsrbija

Ja sam dete planine i ravnica mi nikada nije bila bliska. Tu mi je sve nekako jednolično, nema iznenađenja, znaš šta te čeka iza sledećeg ugla... Onda sledi veliko ALI - uvek su potrebni pravi ljudi uz koje spoznaš skrivene kutke Vojvodine pa zavoliš i to pitomo i spokojno.
#friendsarefamily
#vojvodina
#SeeSerbia

Kako i zašto se ovaj preslatki spomenik nalazi u centru Antverpena? Priča A Dog of Flanders prati sudbinu siročeta Nello koji od skoro sigurne smrti spašava psića Patrasche i dva drugara postaju nerazdvojni. Nakon što je o priči saznao iz umrlice autora, japanski diplomata šalje par primeraka u domovinu gde postaje jedna od najpopularnijih dečjih priča i dobija svoju anime adaptaciju. Kako se sve više Japanaca raspitivalo o lokacijama gde se odvijaju scene iz priče, u Flandriji su tek nedavno poslali svesni njenog postojanja i koliki je efekat izazvala. Turistički vodič iz Antverpena se naročito zainteresovao, uspeo da nađe sponzora za spomenik i ubedi gradske vlasti da ga postave na glavnom trgu, ispred katedrale, gde se odigravaju glavne scene iz priče.
👦🐕 #visitantwerp
#doglovers

Vazda ću se oduševljavati uvrnutim dizajnom. Hotel @inntelhotelsamsterdamzaandam je osmišljen kao potreba da tradicionalna arhitektura Holandije uhvati korak sa modernim tokovima.
*Levitiram po ogradi jer nije bilo trika da upadnem u kadar 😎
🏨🇳🇱
#architecture_hunter
#hoteldesign

Amsterdam met my high expectations.
#sunset_stream
#stunningshots

Most Popular Instagram Hashtags