anangelatmytable anangelatmytable

181 posts   613 followers   396 followings

Mari Magnusson  Swedish interior and lifestyle photographer http://anangelatmytable.blogspot.se Lantlig industri fotografi Country photograpy vintage

Misha och hans kompis Axel kör stand up padling! Sommaren är härlig och mamma är nöjd att tonåringarna är afk!!

Nu börjar alla klematis blomma här är bla 'Hagly hybrid', den randiga heter 'Pernilla ' den enfärgade har jag glömt namnet på. Någon som kan?

Ännu en underbar fin sommar dag. Träffade min fina vän @lijoemcalu på badet idag sedan blev det spontan middag i Lindas fina kök!
#kitchendesign #kitchen #ikeakök #köksinspiration #kök

Härligt att plocka in en rosenbukett och njuta av!
#roses #rosor

Mitt köksfönster idag medans jag står och diskar!! Nyligt intagna blommor från trädgården. Jag ska ha gäster och det är dom enda tillfällena jag städar , diskar och plockar undan! Någon som känner igen sig lagen om minsta möjliga insats!! Önskar er alla en härlig sommar dag!!

Många slingrande stigar med en omistlig känsla för färg och form hos ägarinnan @p_char blir denna trädgård en oförglömlig upplevelse.
#rosenträdgård #roses #rosegarden #trädgårdsinspiration #trädgård

Lite fler bilder från dagens rosenupplevelser från @p_char rosenparadis. Pergolese, Common moss och Souvenir d'Alphonse Lavallee har hamnat på min önskelista.
#rosor#paradis#rosenträdgård#rosegarden

Idag har jag haft en fantastisk dag med en fantastisk härlig människa! Tack kära @p_char att jag fick komma till dig.
Jag blev inbjuden i ett sant rosenparadis med underbara gammeldags rosenbuskar. Nu vill jag göra om hela min trädgård. Jag har fått enorm inspiration och kraft. Imorgon ska börja mura en uteplats som jag har velat ha i 7 år. Nu får det bära eller brista hur svårt kan det vara....
#rosenträdgård #roses #rosegarden #trädgårdsinspiration #trädgård

Igår besökte jag en helt underbar trädgård hos en helt underbar trädgårdsmänniska. Hemma hos Monika Yngvesson www.perpersogarden.se finns mycket att titta på och Monika guidar kunnigt. En fantastisk klematis kupol, hon hade nyligen anlagt en underbar plantering, på bilden, med underbara grusgångar. Massor av spännande rosor från bla POM projektet som hon arbetat med.
Allt gott Mari

Godmorgon önskar jag er alla. Idag njuder jag på en nysatt klematis förra året. Vid egengjord portal.

Valdemar blommar på min portal. Mycket frös i år men njuter mycket av den gren som klarade sig. Sedan Drottningen av Danmark och okänd morden klätterros. Allt gott Mari

Vill dela den Kärlek som jag vaknade upp till imorse!!! Min älsta son är på teaterläger och min älskade man är på meditationsläger i Österrike så det känns så tomt i huset så vi får klara oss så bäst vi kan!! Tur att även mormor bor med oss nu...

Most Popular Instagram Hashtags