anangelatmytable anangelatmytable

158 posts   600 followers   337 followings

Mari Magnusson  Swedish interior and lifestyle photographer http://anangelatmytable.blogspot.se Lantlig industri fotografi Country photograpy vintage

En hylla blev uppsatt idag. Väldigt nöjd...

Dessert som blev kvar från gårdagens firande. Underbar Tiramisu. Tack Nana Gwen för ditt goda recept. Gott nytt år alla mina söta vänner! !! #tiramisu #Dessert #Newyear # nyårsafton #efterrätt

Idag är det hemresa! Jag kommer sakna alla dessa kvällar med trevliga gäster och intressanta samtal. Ok, jag erkänner jag fattar bara ca 90% av det dom pratar om och jag pratar inte mycket till skillnad från i Sverige där det är tvärtom ;D Finn tycker att jag är så trevligt tillbakadragen när jag pratar franska ;D Jag kommer sakna all god mat Boeuf Bourguignon , Cotes d'agneau, Blanquette de Veau, Tiramisu, Brebis Basque och Chevre aux raisins. Jag kommer sakna att varje morgon promenera till den lokala boulangeriet och köpa deras fantastiska baguette Pain aux cereales och croissants. Men borta bra hemma bäst eller hur... #Vacation #Paris #Dinner #diskussion #samvaro #food #French #Semester

Idag var det promenad i Paris härliga Marais. Ett underbart område med massor av små butiker och restauranger. Jag åt mitt livs godaste Falafel på Rue de la Rosiers och det var jag inte ensam om. Det kändes som alla turister i hela Paris var där. Efteråt åt jag en italiensk glass på Amarino. Tänkte ett tag att jag skulle ta bild på dessa läckerheter men jag var för hungrig.
#Paris # Marais #Promenad #Resa

Ytterligare en härlig promenad genom Paris. Jag hade tre mål alla secondhand butiker men alla var stängda. Men jag njöt av alla intryck och att bara gå runt och upptäcka staden. Solen sken och det är 10 plusgrader!

Lite fler bilder från marknaden i Clignancourt idag. Mycket fint gillade speciellt dom blå stolarna.
God natt alla!

Ville visa en del av mina loppisfynd. Har inte hittat allt jag letat efter men hittat en hel del. Vackra riktigt tunga blytallrikar och otroliga handgjorda skedar.

#Loppmarknad #french #Photoprops #Vintage

Idag var jag på loppmarknaden i Clignancourt och hittade denna skattgömma. Butiken heter Tombee du Camion' och ligger i Marche Vernasion. Den ägs av en man i min smak. Han har i fler års tid rest runt i hela Frankrike och letat överskotts lager från fabriker. Sakerna som ingen ville ha säljer han nu i sin kuriosa butik. Man kan hitta allt från dockögon till trådrullar. Jag köpte en söt mini stekpanna i emalj.

Efter min mycket lyckade tripp till loppmarknaden var det dags för en guidad tur vid Eiffeltornet. Det kanske var lite mycket fokus på hydraulik och tekniska lösningar men ändå mycket intressant. Allt var på franska så jag fattade inte exakt allt.

En god jul önskar jag er alla mina söta vänner!! #Eiffeltornet #Paris #Annorlunda jul

Jag firar julafton på ett litet okonventionellt sätt i år. Jag var på loppmarknaden i Porte de Vanves vid 7 i morse! Jag har kommit till himmelriket. Helt underbart! Väldigt dyrt men man kan hitta fynd. Min väska är redan väldigt tung. God jul önskar jag er alla!!! #Paris # marche aux puce #loppis #Loppmarknad

Ikväll hade gästerna med sig en box av macaron från det fina bageriet Laduree på Rue Bonaparte.

#laduree #paris #macarons

Gissa vart jag är?! Det var länge sedan jag varit till dessa klassiska turist platser. Imorgon ska vi åka upp i Eiffeltornet med barnen.

#arc de Triumf #Triumfbågen #Paris

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags