anangelatmytable anangelatmytable

350 posts   795 followers   1,079 followings

Mari Magnusson  Swedish interior and food photographer http://anangelatmytable.blogspot.se Lantlig matfotografi trädgård foodphotography vintage garden #instagood

Har RETRO barnloppis i Vallby Enköping. Kom och fynda!
Massor av barnkläder och möbler från 50,60 och 70-tal. Mycket från när vi bodde i Australien.
Välkomna
Allt gott Mari

Har RETRO barnloppis i Vallby Enköping idag mellan 10-18 kläder och saker från 50, 60 och 70-tal. Följ skyltarna strax innan kyrkan. Även spegeldörrar, kista och mycket mer!
Välkommna

Min ros Rosenholm är min favorit just nu. Den blommar lite senare nu när dom engångs blommande rosorna givit upp.
Allt gott Mari
#rosor #rosegarden #trädgårdsinspiration #trädgård #cottagegarden

På Lördag den 6 Juli har jag öppen trädgård mellan 10-18. Jag bor en mil söder Enköping.
Adressen är Vallby by 8, 745 98 Enköping
Välkomna
#öppenträdgård #trädgårdsinspiration #trädgård #rosträdgård #rosor #rosenträdgård

Vi hann även med Gardasjön sista dagen på väg till flygplatsen.
#gardasjön #lagodigarda #italy #italien #semester #resa

Sista två dagarna på semestern spenderar vi på en badort utanför Venedig. Helt otroligt ställe det är helt sjukt mycket folk med solparasol och människor så långt ögat når. Killarna älskade att leka i dom höga vågorna och vi har ett jätte bra hotell. Sällan jag sett något så fräscht. Innan har vi varit på otroligt vackra platser och bott på hotell som inte lämnat märkbara intryck nu är det tvärtom. Men vi är ändå väldigt nöjd med våran avslutning på semestern.
Allt gott Mari
#lido #standen #badsemester #semester #italien #Italy

Idag har vi mellanlandat i Verona på vägen till Venedig. Här finns balkongen från Shakespeare Romeo och Julia där man ska lämna en lapp i hoppet om evig kärlek. Ett vackert Colosseum, vackra broar och mycket mer. Vi är mycket nöjd över våra vandringar i den vackra staden. Dagens restaurang var väldigt bra jag, maken och äldste sonen tog en pastarätt efter att ha ätit pizza i fem dagar i streck börjar vi känna att vi uppnåt årets kvot av Italiens nationalrätt. Kan även rapportera att vi gjort en djupdykning i gelatoscenen även i Verona. Senaste favoriten är gelato från Patagonien.
Over and out Mari
#Italien #Verona #italy #colosseum #gelato #semester #holiday

Ett helt magisk vackert senario från båten i morse. Solstrålarna kom precis över bergskamen och träffade sluttningen nedanför.
Allt gott Mari
#lakecomo #italien #Italy #vacation #resa #como #nature #mountain #naturephotography #landscapephotography #awsome_earthpix #landscape #landscapelover

Båtturen i morse var underbar. Måste medge att jag var skeptisk med det gick bra för Familjen Bean på båttur. Idag har det varit lite varmare runt 30 strecket så vi har mest badat och suttit på uteserveringar och spelat kort.
Over and out for now.
#italien #resa #semester #como #båttur #travel #italy #resamedbarn

Most Popular Instagram Hashtags