[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

analogcouple analogcouple

119 posts   403 followers   460 followings

M | F  Photographer | Music Producer | Writer | Singer-Songwriter | Ears and Eyes for Analog | Modular Synthesizer shop based in Indonesia||SouthEast Asia

http://www.analogcouple.com/

There are many talented souls and we are lucky to be surrounded by them. Modular visit was at @indraperkasa house/studio. Sorry we ate all your Balinese peanuts 🙈

We’ve been visiting houses and studios, usually with loads of modules in our carry-on. Aside from sharing ‘bout modular synthesizer and ‘grooming’ their interest, half of the visits that we made involved a brief explanation about this and that, troubleshooting, and you know, more talk. 😝
.
So, we decided that we’re going to call this as our little ‘modular visit’ (videos coming soon). With the emerging trends, comes responsibilities. To never stop learning, to always be curious, to share, to ask questions, to create, to have fun, and so on.
.
Our modular visit is to those who are interested in modular synthesizer yet wanted to have better insights before stepping in, from sharing to just having a playful time exploring modules, patches and sound possibilities.

Nah, ini kayaknya dua jenis film dari Kono! Reanimated Film yang hasilnya walaupun udah kebayang tetep aja suka mendadak exceeding expectations. Beberapa contoh foto kita ambil dari analog fotografer yang udah pada pake Kono!
Gemes ga sih liat hasilnya? Ayo, coba bareng-bareng!

Udah pernah denger Kono! Reanimated Film? Nah, film keluaran Kono ini dibikin dari film yang biasa dipake buat motion picture atau tujuan-tujuan ilmiah yang ngandelin emulsi photosensitive.
Semua tipe film-nya antara udah pre-exposed atau reanimated. Hasilnya tetep bisa diproses di lab pake C-41 seperti film 'normal' lain.
Film hasil upcycle ini dibikin di Austria, handcrafted dan beda setiap roll-nya.
Kalau diliat dari hasil-hasilnya, mulai portrait sampe landscape - hasilnya macem-macem banget. Tinggal pilih karakter film yang paling pas buat kalian aja. Alasan lain kita jual Kono! adalah karena film ini dibuat oleh perusahaan kecil yang isinya emang orang yang passionate sama analog photography. Rasanya sesuai sama tujuan kita, yang emang pengen support komunitas (baik dari sisi musik atau fotografi). Makanya, kalau tertarik dan pengen tanya lebih lanjut bisa langsung DM aja. Kita juga ada harga promo untuk temen-temen #indo35mm 😊

We've been thinking about it over and over. In the end, a line of handcrafted, upcycled, uniquely limited films made by a passionate team called @kono_the_reanimated_film lingers in my mind. So, here we are! Analog Couple is a fan, aside from being an official reseller for Kono! Reanimated Film in Indonesia! ❤❤❤📷📷📷❤❤❤ Anyway, we have most of the films stocked. Kolorit 400T, Rotwild 400, and Donau 6 are available in a package of three (and single!). And since we haven't finished our test rolls, swipe left to see some of my favorite Kono! exposures from photographers all around the globe! It's fair to say that the film adds more pleasant surprises (and we like it).

It's exciting times for malekko, they kept releasing innovative modules from varigate to voltage block and more to come, comin all with those black plates from lfo to drums and we are very happy to stock them.
.
.
.
.
·
#modular #modularsynth #eurorack #synth #synthesizer #synthesizerindonesia #synthporn #synthplayer #synthmodular #producergear #analog #analogsynth #analogcouple #indomodular #bandarmodular #SEAsiamodular #modularistasia #modularasia #modularworldwide #modularshop

The classics from Malekko Heavy Industry

Dam dippity damn 👏👊🏻👍, it's time for groovin packed compact gate/cv sequencer and some tasty utility modules from Malekko Heavy Industry
.
.
.
.
.
.
.
·
#modular #modularsynth #eurorack #synth #synthesizer #synthesizerindonesia #synthporn #synthplayer #synthmodular #producergear #analog #analogsynth #analogcouple #indomodular #bandarmodular #SEAsiamodular #modularistasia #modularasia #modularworldwide #modularshop

Glow Worm Cables, ready stock until it's not. Jangan sampe malem-malem pengen main, kabel abis trus berenti. Kasian. Jangan sedih. Langsung order, bisa DM, bisa Whatsapp, bisa email. Boleh dipilih.

Karena siapa yang mau berenti main perkara kehabisan patch cable. Nyala dalam gelap alias glow in the dark, keluaran brand kesayangan @glowwormcables ~ Yuk, mari diorder!

From that unforgettable sound of your desperation in having connection to the outer world to the chirping sound of Kriket (that actually remind us of our time living in Ubud). There is something for everyone.

Definitely one that brings more excitement to the house. Welcoming Moffenzeef Modular, some of our newly stock items already found a new loving owner (who will probably need more rack or patch cables soon).

Black series dari Erica Synths ini bukan seri yang ngirit atau penuh kompromi (baik dr sisi desain atau harga) karena memang dibikin untuk fungsi-nya.
Bisa diliat juga dari antusiasme penggila modular dunia, respon mereka waktu modul-modul dari Black Series ini keluar. Contoh yang rame ya Black Octasource, Black Wavetable VCO, Fusion Mixer (yg tabungnya bikin bunyi-bunyian makin gemes). Anyway.. buat yg penasaran, boleh laah kabar-kabaran via DM atau Whatsapp, siapa tau ada lagi yang nyangkut dan bikin modularist Indonesia makin banyak.

Seneng banget sih, ternyata banyak nih yang nyangkut ke modular di Indonesia. Makin seneng lagi setelah Analog Couple jadi reseller resmi beberapa brand favorit. Salah satu-nya Erica Synths ( @ericasynths ) ini.
Mulai dari Pico Drum (+drum programmer), Black Wavetable VCO yang jadi kesukaan banyak orang (for obvious reasons) sampe DIY kits yg terjangkau dan pas buat orang yg suka tantangan (awas meledak 😝)
Anyway, stock baru banyak yg udah dateng dan bisa juga pre-order untuk item yang belum ada. Sementara website lg diupdate, bisa langsung kontak kita via DM atau Whatsapp ya!

Salah satu modul yang banyak diminati (simplicity in design, ukuran mungil, tapi fungsional dan kece berat) dari Erica Synths adalah Pico series.

Analog Couple bisa bantu juga kalau kalian minat bikin/nyicil system sendiri. Ada paket-paket menarik yang bisa langsung diobrolin via DM/Whatsapp 👌🏻

Anyone up for some wordplay?
We started 2018 bright and early, tryin to have board game so we spend less time staring on monitors.
Firzi ended up beating me over and over on almost every game. And the only time I won, it didn’t end pretty.
Anyway, anyone?

Most Popular Instagram Hashtags