anacronic anacronic

339 posts   382 followers   200 followings

Albert Murillo  3,14 xel

He anat a enregistrar so ambient de la Copa de la Reina de hoquei herba al Junior. En breu a www.paisatgessonors.cat

Miralda Madeinusa al MACBA.

Aquest dissabte Generació digital a @catalunyaradio amb @pepepue, un home que conquerirà el món amb els seus píxels. Acompanyat per Oriol Dalmau, FXBlasco, @elisabet.sd i en la distància amb @ginatost i @elcanaldechris.

Un dia de vent a la plaça de les banderes de Cerdanyola, just a l'entrada del Parc Tecnològic del Vallès. Les teles i, sobretot, els fils xocant al pal metàl·lic generen un so que em recorda les entrades dels càmpings. 🔊 http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/paisatges-sonors/vent-sobre-les-banderes/audio/951807/

Debussy: 'Prélude à l'après-midi d'un faune per la Filarmònica de Berlín.'
Amb els anys tinc claríssim que el compositor que més em commou és Claude Debussy. No sé si serà per culpa del planeta imaginari o què, però aquest home és únic i no sé que em toca, però em toca alguna cosa.
En un llibre que us recomano molt i que es diu 'Oceano de sonido' de David Toop, s'escriu que un dia Debbusy va visitar la expo universal de París on va veure i escoltar música tradicional de Java. Va sortir tant trastocat d'aquella meravella que els entesos diuen que la música moderna va començar aquell dia.

Aquest és l'ambient sonor que molts pares senten quan porten els seus fills a les competicions esportives del cap de setmana. En aquest cas, sentim en segon pla un entrenador qualsevol d'un equip aleví de futbol 7, que recordem tenen 9 i 10 anys.
Link-->
http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/paisatges-sonors/partit-dalevins-de-futbol-7/audio/951804/

Programa especial del Generació digital des del #MWC2017 amb @ginatost, Albert Garcia, FX Blasco, @elisabet.sd (estudi) i @serranillu.

Futbol Sala. Àlex.

No respirar.

Quina sort compartir micròfon 15 anys amb Francesc Xavier Blasco al @generaciodigital. Foto de @ginatost.

Esto ya va en serio. Primer episodio dedicado al juego donde escucharemos a gente corriendo, jugadores profesionales echándose una partida al billar y momentos tradicionales con bolos por medio.

El podcast Espacio Sonante aloja los ficheros en Archive.org y es aquí donde se pueden encontrar en la misma resolución que se han grabado (48000 Hz, 24 bits y sin compresión de formato). Puedes suscribirte al podcast de Espacio Sonante a través de www.espaciosonante.com

Cualquier sugerencia o comentario no dudes en ponerse en contacto conmigo a través del correo info@albertmurillo.com

Most Popular Instagram Hashtags