[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

amsyaroo amsyaroo

492 posts   27600 followers   384 followings

Ahmad Amsyar Azman  Malaysian πŸ‡²πŸ‡Ύ Diver β€’ Univ Malayaβ€’ Perlis πŸ“ž: β€ͺ+6013 621Β 3825 (Amer)‬ πŸ“§: amer@maskteam.com.my ( ig review ) #Amsyaroo

Good morning..bangun2 pagi tiba2 fikir pasal masa depan.lepas tu bukaklah insta nii..scrol pnya scrol zassss ternampak seorng kwn yg menjadi idolaku dari aku kecik hinggalah sekarang iaitu bro @bryannickson telah graduated master in sport administration..aku bangga dengan hang bro.dan aku maw jadi mcm hang..
#divingteammalaysia
#lagenddivingmalaysia
#amsyaroo
#idola

Alhamdulillah diberi kesempatan beraya bersama keluarga tercinta untuk tahun ni..pengorbanan seorng atlet sangat sukar dibandingkan.terpaksa meninggalkan keluarga tercinta pada hari raya ke-2 untuk latihan game yang akan dtg pda awal bulan 7 ni iaitu world championships di πŸ‡­πŸ‡Ί.i love my family so much.
#ahmadamsyarazman
#selamathariraya
#amsyaroo
#divingteammalaysia
#teamrayakl

Selamat hari raya maaf zahir dan batin dari keluarga Azman bin Hassan
#ahmadamsyarazman
#ahmadamsyar #amsyaroo
#divingteammalaysia
#

Assalamualaikum dan selamat sejahtera saya ucapkan..dengan ini amsyaro istiharkan esok raya.Alhamdulillah saya dapat beraya bersama keluarga tercinta pada raya pertama dan akan memulakan latihan seperti biasa pada hari raya ke-2..syukur Alhamdulillah.SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI KEPADA SELURUH UMAT ISLAM DI MUKA BUMI..0-0 na.
#amsyaroo
#ahmadamsyar
#ahmadamsyarazman
#divingteammalaysia #maafzahirdanbatinπŸ™
#selamathariraya

Sukan terjun adalah sukan yang sangat unik dan sukar ditiru aksi apatah lagi memberi komen-komen yang dikatakan tahu serba sedikit tentangnya..kebijaksanaan manusia kadang-kadang melebihi had dan bermula lah aksi 'bercakap pandai' yang sering kita dengar di luar sna..namun dengan itu kita sebagai manusia tidak salah kalau mencuba untuk buat yg terbaik dan sangat pndai.tetapi kena juga melihat kiri kanan depan belakang dengan siapa kita berkomunikasi.
#amsyaroo
#ahmadamsyarazman
#divingteammalaysia

Berbuka puasa yawww..lama tak jumpa ye.ada yg dh kawin ada yg nak bertunang dahh haha Alhamdulillah semuanya indah belaka

Hang faham ka tu reno huh???πŸ™„πŸ™„πŸ™„πŸ‘ŠπŸ»πŸ‘ŠπŸ»πŸ‘ŠπŸ»πŸ‘ŠπŸ»then duk buat kalut apa πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#orangtengahstudydiadukbuatmanja

Dari kecik smpai ke besar traning skali dri @ooitzeliang_official xhansem jdi smpai hansem sebbkan traning..so ayuh la kita training smpai hansem kaw2 naa ..gamba lama bkn skng na.skng time siang xley tayang botol ayaq cmtu puasa oii!!! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻

Kawan biar seribu kekasih biar satu kawin biar 4!!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚lawak sahur org ckp πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆselamat pagi 😍😍😍

Good afternoon!! Panas laaa cik oiii..sabar itu indah..πŸ˜…πŸ˜…
#amsyaroo

Nah kasi rapat itu muka menandakan waktunya suda maw tdo..Alhamdulillah selamat smpai malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ..goodnite all followers following,

Most Popular Instagram Hashtags