amourskincare.kedah amourskincare.kedah

334 posts   6,214 followers   3,308 followings

Putih Gebu-Gebas Seawal 14Hari  📲FAST REPLY‼️WHATSAPP SEKARANG,CONSULT TERUS ‼️ HARINI BAYAR,TERUS POS‼️ 📮 POS SETIAP HARI 🚗 COD ALORSETAQ🔛JITRA‼️ 👩🏼‍💼 TOP MASTER STOKIS 👸🏼 @abel.nh_

Nak dak tips nak bagi muka kita sentiasa fresh dan confident level kita pun koi meningkat 😍😏 Kalau nak , comment “NAKKK ♥️” banyak banyak. Abel tak kedekut nak share apa apa. Tapi kalau orang mau lah. 🙈

Evening ladies, abel baru dapat berita stock makin susut😱😱omaigodd korang, korang buat apenii whtsapp berdesup desup masuk tau. Ramai yang cakap, rugi kalau tak grab time ni sebab nanti susah dah nak dapat harga macamni uolls😘😍 yelaa, potongan harga memang tak masuk akal tauu. Sampai RM82 ladyboss kasi potong tau😁😎
.
.
So korang jangan lepaskan peluang yang jarang berlaku ni tauu. Sebab apaaa, STOCK DAH MAKIN KURANG ALAMAKK NANTI KORANG MELEPAS😱😱 abel mintak maaf tau gaiss memang laku keras amourskincare nii, nak nak ada potongan harga yang wow macamni kann😍😍
.
BEBASKAN KULIT ANDA DARI JAJAHAN ANASIR JAHAT, MERDEKAKAN KULIT ANDA!
.
.
WhatsApp abel sekarang 0103797978
#GADISKAYA #TEAMABEL #JOMCANTIK #JOMKAYA
#BahagiadanCantikbersamaAmourskincare
#terpaksaCantik
#Amourina
#Amourskincare
#TeamAmourSkincare
#raver #tiktok #zulariffin #haqiemrosli #kekechallange #aidiladhasale #merdekasale #aidiladhamerdekasale #cantiksebelumraya #hapurskanjerawat #janganbencicintaku #andaiitutakdirnya2 #skincareuntukjerawat #skincare

Aim abel sebelum habis tahun ni, nak guide seramai yang mungkin untuk buat sale dan ada team sendiri. Abel boleh tolong semampu yang abel boleh asalkan uols pun kena tolong diri uols jugak.
Alhamdulillah. Lepas 7 bulan jadi master stokis, abel mampu memiliki kereta sendiri dan melancong ke luar negara. Alhamdulillah. You alls kalau nak, uols pun boleh. WhatsApp abel sekarang. 0103797978
#team #GADISKAYA #TeamAbel #SALEMERDEKARAYAHAJI
#amourskincare

Nak sale ke tak nak? .
COMMENT CEPAT !!!♥️
#team #GADISKAYA #TeamAbel #SALEMERDEKARAYAHAJI
#amourskincare

ABEL MACAM TAKPERCAYA YANG ABEL MAMPU BELI KERETA ATAS NAMA SENDIRI. Hah ! Tepukkkk!! .
.
.
Siapa yang takmau wey ada kereta sendiri, umur baru 22 tahun. Downpayment sekupang pun takmintak dekat sesiapa. Semua duit simpanan sendiri, hasil penjualan Amourskincare ‼️ HAH TEPUK ! .
.
Jadi abel rasa nak tolong hampa untuk ada income bersih setiap bulan. Jom join team GADISKAYA dan sama sama jual amour dengan abel ♥️ Berminat ? Hah tepuk! Ehh BERMINAT ? WHATSAPP ABEL CEPAT ‼️
.
“REVOLUSI SKINCARE TERBAIK UNTUK KULIT WAJAH ROSAK”
.
#BahagiadanCantikbersamaAmourskincare
#terpaksaCantik
#Amourina
#Amourskincare
#TeamAmourSkincare #abel #kedah #alorsetaq #cod #freegift
#raver #tiktok #zulariffin #haqiemrosli

SWIPE GAIS‼️
.
.
Sambil2 nak gi lunchh..Meh singgah baca sat testimoni paling meletopss ni uolls. Dengan guna serum magic amourskincare, korang nampakkan transformation ketara customer. Dulu jerawat ada duk berkampung, sekarang jerawat nak singgah pon takut sebab duk pakai amourskincare haa😆😆bukan tuu je muka pon makin lembut, mesti best skin lembut rasa nak picit je kann😜😜
.
.
Sape ja tak rasa best kan tengok muka glowing, free from pimples and flawless kan. Rasa nak duk tatap cermin 24/7 jee kann😘😙
.
.
.
“REVOLUSI SKINCARE TERBAIK UNTUK KULIT WAJAH ROSAK”
.
#BahagiadanCantikbersamaAmourskincare
#terpaksaCantik
#Amourina
#Amourskincare
#TeamAmourSkincare #abel #kedah #alorsetaq #cod #freegift
#raver #tiktok #zulariffin #haqiemrosli

Meh tengok kelebihan moist serum advance AMOUR SKINCARE ‼️
.
.
.
“REVOLUSI SKINCARE TERBAIK UNTUK KULIT WAJAH ROSAK”
.
#BahagiadanCantikbersamaAmourskincare
#terpaksaCantik
#Amourina
#Amourskincare
#TeamAmourSkincare #abel #kedah #alorsetaq #cod #freegift
#raver #tiktok #zulariffin #haqiemrosli

SWIPE GAIS‼️
.
.
Sambil2 nak gi lunchh..Meh singgah baca sat testimoni paling meletopss ni uolls. Dengan guna serum magic amourskincare, korang nampakkan transformation ketara customer. Dulu jerawat ada duk berkampung, sekarang jerawat nak singgah pon takut sebab duk pakai amourskincare haa😆😆bukan tuu je muka pon makin lembut, mesti best skin lembut rasa nak picit je kann😜😜
.
.
Sape ja tak rasa best kan tengok muka glowing, free from pimples and flawless kan. Rasa nak duk tatap cermin 24/7 jee kann😘😙
.
.
.
“REVOLUSI SKINCARE TERBAIK UNTUK KULIT WAJAH ROSAK”
.
#BahagiadanCantikbersamaAmourskincare
#terpaksaCantik
#Amourina
#Amourskincare
#TeamAmourSkincare #abel #kedah #alorsetaq #cod #freegift
#raver #tiktok #zulariffin #haqiemrosli

Tunggu sebulan sempat raya nanti makin lawoooo laa. peloles tahap bidadari syurga kot.
.
kalau dulu pakai produk apa apa takyakin sebab apa? sebab takut dapat janji manis ja. Kata putih tapi kenapa makin hitam. Kata elok jerawat tapi ni bukan makin elok makin bernanahhhh 😲
.
Tapi dengan Amourskincare kami tak janji bulan dan bintang. Kami janji akan beri kan yang terbaik untuk kulit wajah anda. supaya pelolesss . baru konfiden tu nak 💯 .
revolusi skincare terbaik untuk kulit wajah rosak
.
.
You all dah ready ka nak cantik #Raya2018 ni ?? Kalau dah ready, Mai wasep abel lekaih! Nanti raya dah cantik peloles jangan marah #Abel pulak 😍 0103797978 atau terus klik link dekat bio ‼️ PROMOSI FREE SERUM STILL AVAILABLE NAH 💕 + FREE GIFT BELAMBAK GILA 🎁🎁🎁
.
.
#BahagiadanCantikbersamaAmourskincare
#terpaksacantik
#amourskincare
#amourina

Tunggu sebulan sempat raya nanti makin lawoooo laa. peloles tahap bidadari syurga kot.
.
kalau dulu pakai produk apa apa takyakin sebab apa? sebab takut dapat janji manis ja. Kata putih tapi kenapa makin hitam. Kata elok jerawat tapi ni bukan makin elok makin bernanahhhh 😲
.
Tapi dengan Amourskincare kami tak janji bulan dan bintang. Kami janji akan beri kan yang terbaik untuk kulit wajah anda. supaya pelolesss . baru konfiden tu nak 💯 .
revolusi skincare terbaik untuk kulit wajah rosak
.
.
You all dah ready ka nak cantik #Raya2018 ni ?? Kalau dah ready, Mai wasep abel lekaih! Nanti raya dah cantik peloles jangan marah #Abel pulak 😍 0103797978 atau terus klik link dekat bio ‼️ PROMOSI FREE SERUM STILL AVAILABLE NAH 💕 + FREE GIFT BELAMBAK GILA 🎁🎁🎁
.
.
#BahagiadanCantikbersamaAmourskincare
#terpaksacantik
#amourskincare
#amourina

Tunggu sebulan sempat raya nanti makin lawoooo laa. peloles tahap bidadari syurga kot.
.
kalau dulu pakai produk apa apa takyakin sebab apa? sebab takut dapat janji manis ja. Kata putih tapi kenapa makin hitam. Kata elok jerawat tapi ni bukan makin elok makin bernanahhhh 😲
.
Tapi dengan Amourskincare kami tak janji bulan dan bintang. Kami janji akan beri kan yang terbaik untuk kulit wajah anda. supaya pelolesss . baru konfiden tu nak 💯 .
revolusi skincare terbaik untuk kulit wajah rosak
.
.
You all dah ready ka nak cantik #Raya2018 ni ?? Kalau dah ready, Mai wasep abel lekaih! Nanti raya dah cantik peloles jangan marah #Abel pulak 😍 0103797978 atau terus klik link dekat bio ‼️ PROMOSI FREE SERUM STILL AVAILABLE NAH 💕 + FREE GIFT BELAMBAK GILA 🎁🎁🎁
.
.
#BahagiadanCantikbersamaAmourskincare
#terpaksacantik
#amourskincare
#amourina

.
Alhamdulillah rezeki bulan puasa ‼️
.
.
Thankyou kepada semua customer yang keep surport abel in business and always trust on #abel.
You alls yang belum consult dengan #abel boleh direct whatsApp abel 0103797978 or boleh klik link dekat bio abel. .
✅ FREE CONSULT
✅ FAST REPLY .
✅ PAYMENT BEFORE 3 PM POS HARI SAMA. KALAU TAK SEMPAT POS ESOK HARI. .
✅ COD SETIAP HARI 😍
✅ ADA BANYAK AREA FREE COD
✅ BANYAK FREE GIFT
✅ GUIDE FROM A-Z .
Apa tunggu lagi ? Mai consult dulu. ❤️❤️
#AbelGunaAbelJual #JomCantik #JomCantikSamasama #RAYADAHDEKAT

Most Popular Instagram Hashtags