amouracosmetics_hq amouracosmetics_hq

235 posts   9,669 followers   5,356 followings

L’amour Skinz  🏢 KT0344565-M ☎️ 019-776 8013 @lamour_skinz 😍 Lulus KKM 😍 4 IN 1 #amouracosmetic #lamourskinz Sila KLIK LINK dibawah untuk whatsapp kami.

hurmmm kalau kulit kusam ni memang xselesa la kan? nk makeup lagi la...make u tebal2 pun ttap xblh nk cover....so apa tnggu lg, jom la cuba product yg blh merawat masalah kulit kusam ni...xrugi pun uolls😘

dulu lain sekarang lain...bnda blh beli knapa nk kedekut🤭...haaa tgk ni bila ada keyakinan dalam diri....kan dah ada perubahan😊

selamat pagi🌹

sape kat sini ada masalah jeragat?? haaa jeragat ni memang susah sikit nk hilang kan...lagi2 yg brjemur kat panas lagi lah membiak jeragat ni...jgn bg jeragat tebal dulu baru nk rawat ye akak2...susah nanti...tapi tapi tapi, dgn lamour skinz masalah jeragat akak blh settle tau...haaa apa tnggu lg, jom la cuba..serius xrugi😃😃 #LamorSkinz_hq
#lamour_skinz_kan_hadoooo
#LamourSkinzTetapDihati
#LamorSkinz

parut jerawat pun hilang😱😱wowww best nye bila kult wajah kita bersih je kan...so yg mana nk cuba pkai lamoir skinz blh dm sekarang😘

#LamorSkinz_hq
#lamour_skinz_kan_hadoooo
#LamourSkinzTetapDihati
#LAMOURSKINZ

selamat pagi🌹🌹🌹

haaa yg mana ada masalah kulit wajah jerawat...samada jerawat jenis batu, pasir, brnanah ke blh try pkai lamour skinz...dia blh merawat masalah jerawat korang tu ye... #lamour_skinz_kan_hadoooo
#LamourSkinzTetapDihati
#LamorSkinz_hq
#lamourskinzbyamouracosmetics

wowwwww....nampak perubahan sgt dah ni...hurmmm sakan la raya tahun ni bila kulit wajah dah on point🤗 sape xcuba memang menyesal sgt, sbb lamour skinz ni memang serius jadi😘😘

jom yg mana ada masalah kulit wajah meh dm sekarang...insyallah kita akan bntu akak2 selesaikan masalah kulit wajah akak2 ye....

tgk apa yg customer bgtahu....day cream lamour skinz memang super best..lembut dia tu xblh nk bwak bincang .memang best2.

Most Popular Instagram Hashtags