amm_negeri9 amm_negeri9

174 posts   88 followers   28 followings

Ashraf's Mu'ayyid Negeri 9  🍃Salam Ukhuwah Sampai Syurga🍃 👨#ashrafmuslim 🎬#BukanCintaMalaikat #Adam #Faruq 📞 +6019 6031706 (Whatsapp Only) Lets vote for Ashraf Muslim 💕👇

http://www.abpbh.com.my/bh3utama/pelakon-tv-lelaki-popular/

Assalamualaikum dan selamat pagi semua!!! Dah lama jgak Admin tak post gambar AM sorang kan? Pagi ni Admin belanja 1 pic AM... ....
...... Haa... Korang jangan lupa plak tau... Undi AM utk ABPBH 2017 dekat link ni 👉 http://www.abpbh.com.my/bh3utama/pelakon-tv-lelaki-popular/ .

Undian boleh dibuat online setiap hari dlm masa 20 kali dan jarak untuk undian ke seterusnya 30 min dari undian sebelum.

Undi banyak banyak tau !! 😘😘 #ashrafmuslimsmuayyid
#ashrafsmuayyidnegeri9
#ashrafmuslim
#salamukhuwahsampaisyurga🍃

Uols semua dah undi ke AM hari ni.... Cepat2 undi.... Korang mesti nak AM ke top 5 kan.... Cepat undi!!! Masa semakin singkat!!! Mu'ayyid semua, ayuh undi Ashraf Muslim di kategori utama ABPBH 3.0, Pelakon Lelaki TV Popular ! 🤗

Undian boleh dibuat online setiap hari dlm masa 20 kali dan jarak untuk undian ke seterusnya 30 min dari undian sebelum.

Undi banyak banyak tau !! 😘😘 #ashrafmuslimsmuayyid
#ashrafsmuayyidnegeri9
#ashrafmuslim
#salamukhuwahsampaisyurga🍃

AM berbaju sukan... 😍 baru balik dr bersukan ke.... 😉

Uols nantikan ye kemunculan AM pada Hari Raya Aidiladha nti dalam telemovie #mahram di TV9...💞 #ashrafmuslimmuayyid
#ashrafsmuayyidnegeri9
#ashrafmuslim
#salamukhuwahsampaisyurga🍃
#mahram
#tv9malaysia

Uols!!! Here is new update ttg new telemovie lakonan AM dan Izreen Azminda #mahram yang akan ditayangkan pada Hari Raya Aidiladha nti di TV9… ................... Korang nantikan k.... 💞💗💕
#ashrafmuslimmuayyid
#ashrafsmuayyidnegeri9
#ashrafmuslim
#salamukhuwahsampaisyurga🍃
#mahram
#tv9malaysia

Assalamualaikum Mu'ayyid 🤗
For the first time Ashraf Muslim's Mu'ayyid buat event besar besaran bersama Ashraf Muslim !
Jangan lepaskan peluang untuk join event ni 😉😄
.
Event ini akan ada :
.
❄ Lucky draw
❄ Solat berjemaah
❄ Doa selamat
❄ Bacaan yassin
❄ Games
❄ Lebih 10 jenis item dessert buffet
❄ Lebih 10 jenis barangan goodies .
❄ Menu Hi tea :.
🍃 Roti Jala + Kari ayam
🍃 Laksam
🍃 Bihun Singapore
🍃 Assorted sandwich
🍃 Air kordial
🍃 Teh tarik
🍃 Mixed fruit
.
❄ Menu Dinner :.
🍃 Beriyani Pakistan
🍃 Kambing golek
🍃 Ayam berempah
🍃 Salad hot salsa
🍃 Mint tea
🍃 Air limau ais
.
Tempat makin terhad, whatsapp admin +60196031706 and book your seat now !!!
.
TERBUKA KEPADA MALAYSIAN, SINGAPOREAN, INDONESIAN AND BRUNEI-ian ! 🤗
.
#ashrafmuslimsmuayyid
#ashrafsmuayyidnegeri9
#ashrafmuslim
#AMM1stYear
#AMMturns1
#salamukhuwahsampaisyurga🍃

Uols mesti nk tgk lagi gambar2 AM kat set 'MAHRAM' kan??? Ni Admin bg lg pic2 AM dlm telemovie 'MAHRAM' yang akan menemui uols di TV9 pada Hari Raya Aidiladha nanti... Make sure korang tunggu kay!!! #ashrafmuslimmuayyid
#ashrafsmuayyidnegeri9
#ashrafmuslim
#salamukhuwahsampaisyurga🍃

Nantikan kemunculan Ashraf dalam telemovie tv9, bertajuk 'Mahram' pada Hari Raya Aidiladha nti... Skrg ni AM tgh bz shooting utk telemovie trsebut..😄 #ashrafmuslimmuayyid
#ashrafsmuayyidnegeri9
#ashrafmuslim
#salamukhuwahsampaisyurga🍃

@Regrann from @ashrafmuslimsmuayyid - Happy weekend Ashraf Muslim's Mu'ayyid 🤗
Cuti dua hari buat apa tu ? haa kalau free tu boleh lah undi ASHRAF MUSLIM dalam kategori utama ABPBH 3.0, PELAKON TV LELAKI POPULAR ! 🤗
Undi banyak banyak 📱

Undian boleh dibuat sebanyak 20 kali dlm satu masa dan boleh ulang undi lagi selepas 30 minit dari undian sebelum !

Pastikan undian dibuat 20kali setiap 30 minit tau 😅
Dah undi sekali 20, tunggu 30 minit lepastu buka website ABPBH 3.0 lagi dan undi ASHRAF MUSLIM lagi 20.

REPEAT !
.
Buatlah sampai 30 April 2017, 11.59 p.m 😂😂
.
Thanks Mu'ayyid 🌸💕
.
Jangan lupa undi taauu 🤗
.
#ashrafmuslimsmuayyid
#ashrafmuslim
#salamukhuwahsampaisyurga🍃
@amm_sabah
@amm_penangperak
@amm_negeri9
@amm_kedahperlis
@amm_johor
@amm_sarawak
@amm_terengganu - #regrann

Assalamualaikum Mu'ayyid 🤗
For the first time Ashraf Muslim's Mu'ayyid buat event besar besaran bersama Ashraf Muslim !
Jangan lepaskan peluang untuk join event ni 😉😄
.
Event ini akan ada :
.
❄ Lucky draw
❄ Solat berjemaah
❄ Doa selamat
❄ Bacaan yassin
❄ Games
❄ Lebih 10 jenis item dessert buffet
❄ Lebih 10 jenis barangan goodies .
❄ Menu Hi tea :.
🍃 Roti Jala + Kari ayam
🍃 Laksam
🍃 Bihun Singapore
🍃 Assorted sandwich
🍃 Air kordial
🍃 Teh tarik
🍃 Mixed fruit
.
❄ Menu Dinner :.
🍃 Beriyani Pakistan
🍃 Kambing golek
🍃 Ayam berempah
🍃 Salad hot salsa
🍃 Mint tea
🍃 Air limau ais
.
Tempat makin terhad, whatsapp admin +60196031706 and book your seat now !!!
.
TERBUKA KEPADA MALAYSIAN, SINGAPOREAN, INDONESIAN AND BRUNEI-ian ! 🤗
.
#ashrafmuslimsmuayyid
#ashrafsmuayyidnegeri9
#ashrafmuslim
#AMM1stYear
#AMMturns1
#salamukhuwahsampaisyurga🍃

@Regrann from @ashrafmuslim - Nantikan sitcom yang patuh syariah iaitu Oh My Pondok! Tahniah @cahayaasmawi program yg ideal dan santai.. i like!!! #ohmypondok #astro .
.
@ashrafmuslimsmuayyid
#salamsayangsampaikesyurga - #regrann

Assalamualaikum TV Alhijrah | 10 April 2017 | TV Hijrah
#ashrafmuslimsmuayyid
#ashrafsmuayyidnegeri9
#ashrafmuslim
#salamukhuwahsampaisyurga🍃

Uols semua dah undi untuk hari ni??? Mu'ayyid semua, ayuh undi Ashraf Muslim di kategori utama ABPBH 3.0, Pelakon Lelaki TV Popular ! 🤗

Undian boleh dibuat online setiap hari dlm masa 20 kali dan jarak untuk undian ke seterusnya 30 min dari undian sebelum.

Undi banyak banyak tau !! 😘😘 #ashrafmuslimsmuayyid
#ashrafsmuayyidnegeri9
#ashrafmuslim
#salamukhuwahsampaisyurga🍃

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags