[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

amintv9 amintv9

2254 posts   64833 followers   2340 followings

AminHayat Rahim  🎬 Award Winning Journalist: Asia & Pacific Region β˜„Social Influencer β˜‡FitnessHost #cergasTV9 β˜‡Motivator #aminhayatchannel 🍁 dōTERRA Advocate πŸ‘‡

http://mydoterra.com/aminhayat

β€œIndeed, Allah will not change the condition of a people until they change what is in themselves.” [Qur’an, 13:11]

Good Night. Mimpi indah. Salam 😊
.
🎬 Aku Jurnalis
.
AminHayat Rahim
TV Anchor @amintv9
dōTERRA Wellness Advocate @amindoterra
...........................................................
Jom date abam 8mlm esok di TV9. Abam tunggu depan TV awak. #sampaijumpa 😜
.
#aminhayat #abangbotak #strongboldhumble #iamalive #host #tvhost #newscaster #newspresenter #tvpresenter #newsanchor #newsreporter #reporter #jurnalis #journalist #tvanchor #malaysia #penyampaiberita #penyampai #pembacaberita

🎬 Aku Jurnalis
.
AminHayat Rahim
TV Anchor @amintv9
dōTERRA Wellness Advocate @amindoterra
...........................................................
Jom date abam 8mlm ni di TV9. Abam tunggu depan TV awak. #sampaijumpa 😜
.
#aminhayat #abangbotak #strongboldhumble #iamalive #host #tvhost #newscaster #newspresenter #tvpresenter #newsanchor #newsreporter #reporter #jurnalis #journalist #tvanchor #malaysia #penyampaiberita #penyampai #pembacaberita

Mmm bila la nak sadonya. 😜. Baik dgr lagu guna @sudio ni. Sambil tenangkan fikiran lupakan stres dengan aroma @amindoterra πŸ™ŠπŸ™‰πŸ™ˆ
.
.
#aminhayat #abangbotak #strongboldhumble #iamalive #newscaster #tvhost #tvpresenter #newspresenter #tvanchor #newsanchor #doterra #doterramalaysia #doterramy #doterrafamily #doterralove #sudiosweden #sudiomoments

Usahawan berjaya @nursajat02 @coach_yin & abam @amindoterra 😜 #janganmengata

Tahniah @syerifz & pasangan. Abam doakan kebahagiaan hingga ke jannah. πŸ’˜ Inshallah amin sepanjang hayat
.
.
@luq_alhakim tu dah kenapa tutup mata buat muka ala2 comel haha. Yg @sharkradzuan pulak meletop warna hijo kan πŸ™ŠπŸ™‰πŸ™ˆ

Selamat Tahun Baharu Cina kepada teman2 yang menyambutnya. Gong Xi Fa Chai. πŸ™ŒπŸ€—
.
#throwback 2011 HK Trip. Pantas masa berlalu. Sigh πŸ˜’πŸ”«
.
#aminhayat #abangbotak #strongboldhumble #iamalive #host #tvhost #newscaster #newspresenter #tvpresenter #newsanchor #newsreporter #reporter #jurnalis #journalist #tvanchor #malaysia #penyampaiberita #penyampai #pembacaberita

Ok done make up. Kalo tak make up & edit πŸ™ŠπŸ™‰πŸ™ˆ adeii mcmana la ghupe abam ya. Hahaha #matilanak
.
Jom date dgn abam jam 8mlm ni di TV9. Abam tunggu depan TV awak 😜
.
#aminhayat #abangbotak #strongboldhumble #iamalive #host #tvhost #newscaster #newspresenter #tvpresenter #newsanchor #newsreporter #reporter #jurnalis #journalist #tvanchor #malaysia #penyampaiberita #penyampai #pembacaberita

πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯Sesiapa yang nak join team abam @amindoterra & team abg @adamsautismfamily @doterra_aof boleh DM abam ya. Good opportunity sebab #doTERRA masih baru lagi di Malaysia & manfaatnya luar biasa dr sudut kesihatan. Dulu abam botak kan, alhamdulillah @doTERRA antara alternative yg abam guna untuk atasi masalah STRES, RAMBUT, & BANYAK LAGI.... πŸ€—
.
😜 If sesiapa yg berminat nak venture with kami, ini peluang hebat yg korang harus rebut. Abam bukan Duta @doTERRA ya tapi abam official Wellness Advocate, pengguna yg suka essential oils mcm korang juga. E.O @doTERRA mmg superb!. The best E.O yg abam pernah guna. πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Jom add
@amindoterra
@amindoterra
@amindoterra
.
πŸ™‹ Nak tahu lebih lanjut atau join team abam 😜 boleh DM dan layari www.mydoterra.com/aminhayat
.
πŸ‘Enrol bersama abam & ketahui lebih banyak manfaat yg anda boleh dapat πŸ€—
.
.
Credit video: @sharkradzuan @manualkl
.
#aminhayat #strongboldhumble #iamalive #newscaster #tvhost #tvpresenter #doterra #doterraessentialoils #doterramalaysia #doterramy #doterrafamily #doterralove #wellness #essentialoils #holistic #natural #organic #patiminyak #patiminyakwangi #aura #sayajual #lovedoterra #organik #semulajadi #sihat #jomsihat #aroma #aromaterapi #terapi

Alhamdulillah. Kempen Aku Alopesia #adajalannya masih berterusan. Terima kasih program MyDoctors yg invite abam to share my experience as #Alopecian. Rasa memang meletup la sbb ada Dr @say_shazril as guest host πŸ”₯. Bro!u mmg terbaik! πŸ‘ Nice knowing u Dr @drliyana.d 😁 Tahniah sbb program ini mengetengahkan isu2 yg berkaitan dengan kesihatan. Coming soon. Tunggu ya. Thanks @i_am_mia_ai & team Jelas Juta Studio! Good job πŸ‘
.
#aminhayat #abangbotak #strongboldhumble #iamalive #host #tvhost #emcee #newscaster #newspresenter #tvpresenter #alopeciaawareness #alopecia #alopeciaboy #alopecian #kempenalopesia #botak #kempenbotak #alopesia

Most Popular Instagram Hashtags