[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

aminmanaf aminmanaf

140 posts   496 followers   335 followings

amin  Life never exists

Aduh hilang pulak aaron aziz version chinese ni kecoh betul la boleh resign pulak 不不. Hey bro, its really nice to know u even in a very short period time. I wish you success in future and in this career. Nnt jom lepak. Till we meet again adik ipar eh silap till we meet again @jason.limhsienwei hahahaha

Work work and work. Busy busy and busy. Tired tired and tired. Be positive. Amin on duty. #cheflife #chefonduty #madchef #foodporn #working #monday

Hilang la geng aku nk experiment pastry bakery lepas ni. Khawin dh kau nad. Hafiz mohon jaga nad elok2. Btw sorry la tk boleh lama attend wedding korg td sbb kena masuk kerja petang. Aku doakan semoga berbahagia till jannah. (Bg la abam try bg bunga mana tahu ada bunga nak dkt abam ke nnt kan不不不) congrats and selamat pengantin baru nadia dan hafiz. HafizXnadia

Tubuh makin susut menunggu tarikh luput. #cheflife #madchef #chefonduty #foodporn #tuna #working #sunday

Bfore start promotion kita test drive dulu 不. #tbone #steak #cheflife #chefonduty #madchef #working #thursday

Igt zayn malik tadi tapi tgk balik zayn malik mana gelap plus ada jerawat mcm aku 不不不

Gambar ni mengenang seribu satu kesusahan kepayahan kepedihan dimana waktu ni aku masih study dan rasa pekerjaan jacket/uniform putih ni tak akan bawak aku ke mana2. Tapi Allah tu maha kuasa. Kini aku bangun bawak kemana2 jacket putih tanpa segan silu. Aku bawak nama2 chef yg pernah didik aku. Biarpun aku tak sesenang org lain yg mmpu hidup mewah makan mewah hari2 tapi sekurang-kurangnya aku bergerak dgn kaki tangan sendiri. Berkat sabar dan gigih aku bersyukur dgn apa yg diberi dan merasa bangga dgn diri aku sendiri. Dont be fake. Just be who i am. Tak perlu ikut org. Sebab lain org lain jalan ceritanya.

Nah masak lomak cili api. Dari haritu nak sgt kan @aliffismyname @syahmisamsudin1 不不不不. #madchef #cheflife #chefonduty #working #public #holiday #duckbreast

Finally u done ur internship. Youve done a goodjob so far. Sorry if i keep marah2 during ur internship but now i think u learn a lot from it. I pray for ur success in future. Goodluck @zheekhang33 till we meet again. Sohai la u hahahaha

Be positive. Stay smile. Thanks to DoubleE for listening and the advice. Amin on duty. #cheflife #chefonduty #madchef #foodporn #duckbreast #working #friday

Most Popular Instagram Hashtags