amievent_official amievent_official

4978 posts   91503 followers   1197 followings

Ami Event  "Wedding & Event Planner" "Wedding & Evening Dresses" "Kontakt +355 66 40 00 440 Tirane - Durres - Fier

http://www.amievent.al/

We hope you love Allure Romance...as much as we do!!
Total bridal inspiration!
#allurebridal #romance #bridalinspiration #soon
@amievent_official

We hope you love Allure Romance...as much as we do!!
Total bridal inspiration!
#allurebridal #romance #bridalinspiration #soon
@amievent_official

Allure Romance , features an illusion back made to be the centerpiece of your bridal look.
#allurebridals #illusionback #bridalstyle #weddingdress

Ami Event kërkon te punesoje shitese ne filialin e Tiranes dhe Fierit.
Kualifikimet dhe aftësite e kërkuara:
• Diplomë Universitare (e preferueshme).
• Njohuri të mira të gjuhës angleze, italiane (e preferueshme).
• Preferohen kandidatë me 2 vjet përvojë profesionale në shitje.
• Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi.
• Njohuri të mira të programeve të paketës Office.
• Aftësi të mira organizuese .
Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar , të dërgojnë aplikimin e tyre ne:
Ami Event Tirane : puno@amievent.al
Ami Event Fier : fier@amievent.al
Afati I dorëzimit të Cv-ve është deri më 31 Korrik 2017
Ju mirëpresim!

Design a wedding that is completely utterly yours.

#wedding #flowers #decor #chairs #beautifuldecor #special #weddingdecor

For bridal bouquets, big is not necessarily better!
#bouquets #necessarily #bridal #colors #wedding #beautiful #details #bestchoice

Mezi presim ta ndajme me ju kete koleksion kaq mahnites! Ju sigurojme qe kete efekt do kete edhe tek ju nuse te ardhshme..👰 Nje siluete sensuale e cila ve ne pah me shume elegancen tuaj .
Gjithcka eshte krijuar per ju nuse, qe te permbushe dhe te tejkaloje gjithe pritshmerite tuaja ne diten tuaj me te rendesishme!
@amievent_official ka sjelle tek ju brandet me te njohura nderkombetare per t'ju dhene me shume mundesi zgjedhjeje. @nicolespose #2018collection #luxorybrands

Mezi presim ta ndajme me ju kete koleksion kaq mahnites! Ju sigurojme qe kete efekt do kete edhe tek ju nuse te ardhshme..👰 Nje siluete sensuale e cila ve ne pah me shume elegancen tuaj .
Gjithcka eshte krijuar per ju nuse, qe te permbushe dhe te tejkaloje gjithe pritshmerite tuaja ne diten tuaj me te rendesishme!
@amievent_official ka sjelle tek ju brandet me te njohura nderkombetare per t'ju dhene me shume mundesi zgjedhjeje. @nicolespose #2018collection #luxorybrands

Mezi presim ta ndajme me ju kete koleksion kaq mahnites! Ju sigurojme qe kete efekt do kete edhe tek ju nuse te ardhshme..👰 Nje siluete sensuale e cila ve ne pah me shume elegancen tuaj .
Gjithcka eshte krijuar per ju nuse, qe te permbushe dhe te tejkaloje gjithe pritshmerite tuaja ne diten tuaj me te rendesishme!
@amievent_official ka sjelle tek ju brandet me te njohura nderkombetare per t'ju dhene me shume mundesi zgjedhjeje. @nicolespose #2018collection #luxorybrands

Mezi pres te hap kete koleksion kaq mahnites! Ju siguroj qe kete efekt do kete edhe tek ju nuse te ardhshme..👰 Nje siluete sensuale e cila ve ne pah me shume elegancen tuaj .
Gjithcka eshte krijuar per ju nuse, qe te permbushe dhe te tejkaloje gjithe pritshmerite tuaja ne diten tuaj me te rendesishme!
@amievent_official ka sjelle tek ju brandet me te njohura nderkombetare per t'ju dhene me shume mundesi zgjedhjeje. @nicolespose #2018collection #luxorybrands

Nje siluete sensuale e cila ve ne pah me shume elegancen tuaj .
Gjithcka eshte krijuar per ju nuse, qe te permbushe dhe te tejkaloje gjithe pritshmerite tuaja ne diten tuaj me te rendesishme!
@amievent_official ka sjelle tek ju brandet me te njohura nderkombetare per t'ju dhene me shume mundesi zgjedhjeje. @nicolespose #2018collection #luxorybrands

Nje siluete sensuale e cila ve ne pah me shume elegancen tuaj .
Gjithcka eshte krijuar per ju nuse, qe te permbushe dhe te tejkaloje gjithe pritshmerite tuaja ne diten tuaj me te rendesishme!
@amievent_official ka sjelle tek ju brandet me te njohura nderkombetare per t'ju dhene me shume mundesi zgjedhjeje. @nicolespose #2018collection #luxorybrands

Most Popular Instagram Hashtags