ametib ametib

622 posts   113,795 followers   5,812 followings

🇦🇱Albanian Fusball Talents🇦🇱  KF Shkendija Tetove 🇦🇱 Norge FC Lüleström 🇳🇴 HNK Cibalija Vinkovci🇭🇷 Nk Dinamo Vinkovci🇭🇷 FC Winterthur FC Wohlen YF Juventus 🇨🇭 @ametib

🇦🇱⚽️💫 Talentat Shqiptar te Futbollit 💫⚽️🇦🇱 Argnesa Rexhepi 🔟💫⚽️ FC Zürich U-19 Nationalmanschaft Kosova 🇽🇰
@argnesa.r @fcz_frauen_offiziell @eltinebunjaku @luna.vincenzi

⚽️ Akademia e Futbollit Shqiptar ⚽️ 🇦🇱⚽️💫Talentat Shqiptar te Futbollit💫⚽️ 🇦🇱 Florijon💫 ⚽️💫 Donik ⚽️💫 Suel ⚽️💫 Adil 💫⚽️✅Mehr ereichen 💫⚽️ ✅ Mehr trainieren 💪⚽️ ✅Proffi werden 💰 ✅ National Spieler werden 🇦🇱🇽🇰🇲🇰 ✅ alles ist möglich ☝️ melde dich an ☝️⚽️ Bekim Ameti / 💫 0765834176 ✅ 💫⚽️ Akademia e Futbollit Shqiptar ⚽️💫

⚽️ Akademia e Futbollit Shqiptar ⚽️ 🇦🇱⚽️💫Talentat Shqiptar te Futbollit💫⚽️ 🇦🇱 Florijon💫 ⚽️💫 Donik ⚽️💫 Suel ⚽️💫 Adil 💫⚽️✅Mehr ereichen 💫⚽️ ✅ Mehr trainieren 💪⚽️ ✅Proffi werden 💰 ✅ National Spieler werden 🇦🇱🇽🇰🇲🇰 ✅ alles ist möglich ☝️ melde dich an ☝️⚽️ Bekim Ameti / 💫 0765834176 ✅ 💫⚽️ Akademia e Futbollit Shqiptar ⚽️💫

⚽️ Akademia e Futbollit Shqiptar ⚽️ 🇦🇱⚽️💫Talentat Shqiptar te Futbollit💫⚽️ 🇦🇱 Florijon💫 ⚽️💫 Donik ⚽️💫 Suel ⚽️💫 Adil 💫⚽️✅Mehr ereichen 💫⚽️ ✅ Mehr trainieren 💪⚽️ ✅Proffi werden 💰 ✅ National Spieler werden 🇦🇱🇽🇰🇲🇰 ✅ alles ist möglich ☝️ melde dich an ☝️⚽️ Bekim Ameti / 💫 0765834176 ✅ 💫⚽️ Akademia e Futbollit Shqiptar ⚽️💫

⚽️ Akademia e Futbollit Shqiptar ⚽️ 🇦🇱⚽️💫Talentat Shqiptar te Futbollit💫⚽️ 🇦🇱 Florijon💫 ⚽️💫 Donik ⚽️💫 Suel ⚽️💫 Adil 💫⚽️✅Mehr ereichen 💫⚽️ ✅ Mehr trainieren 💪⚽️ ✅Proffi werden 💰 ✅ National Spieler werden 🇦🇱🇽🇰🇲🇰 ✅ alles ist möglich ☝️ melde dich an ☝️⚽️ Bekim Ameti / 💫 0765834176 ✅ 💫⚽️ Akademia e Futbollit Shqiptar ⚽️💫

🏆⚽️🇦🇱Talentat Shqiptar te Futbollit🇦🇱⚽️🏆 🇦🇱⚽️🇽🇰 Mirela Jakupi 🇽🇰⚽️🇦🇱 Ju prezentojm Talenten Mirela Jakupi Futbollistja Shqiptare qe luan ne Ligen e Par Zvicrane NLA FC Servette dhe medjithat ne 11 e par te Reprezentacionit te Kosoves 🇽🇰 dhe me par tek Reprezentacioni i Zvicres 🇨🇭Futbollistja me një stil te Leo Messi me driblinge shum të posaçme , kvalitet dhe tehnik shum të posatçme ështe edhe gollshënusja më e mir ne kllubin ku luan por edhe gollat ne Reprezentacionin e Kosoves 🇽🇰 nuk mundojn ⚽️☝️
Mireles i dëshirojm shum suksese 🍀ne karier te futbollit dhe nji dit ta shofim edhe ne Proffi Ligat e Europes 🌏⚽️ Emri: Mirela
Mbiemri: JAKUPI
Datlindja: 16.01.2000
Gjatesa: 164cm
Pesha: 58kg
Pasaporta: CH
Klubi: FC Servette / National Team Kosova🇽🇰
Pozicion: sulmuese
Luan me kembe te djath @mirela_jakk

⚽️ Akademia e Futbollit Shqiptar ⚽️ 🇦🇱⚽️💫Talentat Shqiptar te Futbollit💫⚽️ 🇦🇱 Omer Kurtishi ⚽️💫 Din Rekovic ⚽️💫 Donik Hasani ⚽️💫 ✅Mehr ereichen 💫⚽️ ✅ Mehr trainieren 💪⚽️ ✅Proffi werden 💰 ✅ National Spieler werden 🇦🇱🇽🇰🇲🇰 ✅ alles ist möglich ☝️ melde dich an ☝️⚽️ Bekim Ameti / 💫 0765834176 ✅ 💫⚽️ Akademia e Futbollit Shqiptar ⚽️💫

⚽️ Akademia e Futbollit Shqiptar ⚽️ 🇦🇱⚽️💫Talentat Shqiptar te Futbollit💫⚽️ 🇦🇱 Omer Kurtishi ⚽️💫 Din Rekovic ⚽️💫 Donik Hasani ⚽️💫 ✅Mehr ereichen 💫⚽️ ✅ Mehr trainieren 💪⚽️ ✅Proffi werden 💰 ✅ National Spieler werden 🇦🇱🇽🇰🇲🇰 ✅ alles ist möglich ☝️ melde dich an ☝️⚽️ Bekim Ameti / 💫 0765834176 ✅ 💫⚽️ Akademia e Futbollit Shqiptar ⚽️💫

⚽️ Akademia e Futbollit Shqiptar ⚽️ 🇦🇱⚽️💫Talentat Shqiptar te Futbollit💫⚽️ 🇦🇱 Omer Kurtishi ⚽️💫 Din Rekovic ⚽️💫 Donik Hasani ⚽️💫 ✅Mehr ereichen 💫⚽️ ✅ Mehr trainieren 💪⚽️ ✅Proffi werden 💰 ✅ National Spieler werden 🇦🇱🇽🇰🇲🇰 ✅ alles ist möglich ☝️ melde dich an ☝️⚽️ Bekim Ameti / 💫 0765834176 ✅ 💫⚽️ Akademia e Futbollit Shqiptar ⚽️💫

⚽️ Akademia e Futbollit Shqiptar ⚽️ 🇦🇱⚽️💫Talentat Shqiptar te Futbollit💫⚽️ 🇦🇱 Omer Kurtishi ⚽️💫 Din Rekovic ⚽️💫 Donik Hasani ⚽️💫 ✅Mehr ereichen 💫⚽️ ✅ Mehr trainieren 💪⚽️ ✅Proffi werden 💰 ✅ National Spieler werden 🇦🇱🇽🇰🇲🇰 ✅ alles ist möglich ☝️ melde dich an ☝️⚽️ Bekim Ameti / 💫 0765834176 ✅ 💫⚽️ Akademia e Futbollit Shqiptar ⚽️💫

⚽️ Akademia e Futbollit Shqiptar ⚽️ 🇦🇱⚽️💫Talentat Shqiptar te Futbollit💫⚽️ 🇦🇱 Omer Kurtishi ⚽️💫 Din Rekovic ⚽️💫 Donik Hasani ⚽️💫 ✅Mehr ereichen 💫⚽️ ✅ Mehr trainieren 💪⚽️ ✅Proffi werden 💰 ✅ National Spieler werden 🇦🇱🇽🇰🇲🇰 ✅ alles ist möglich ☝️ melde dich an ☝️⚽️ Bekim Ameti / 💫 0765834176 ✅ 💫⚽️ Akademia e Futbollit Shqiptar ⚽️💫

⚽️ Akademia e Futbollit Shqiptar ⚽️ 🇦🇱⚽️💫Talentat Shqiptar te Futbollit💫⚽️ 🇦🇱 Omer Kurtishi ⚽️💫 Din Rekovic ⚽️💫 Donik Hasani ⚽️💫 ✅Mehr ereichen 💫⚽️ ✅ Mehr trainieren 💪⚽️ ✅Proffi werden 💰 ✅ National Spieler werden 🇦🇱🇽🇰🇲🇰 ✅ alles ist möglich ☝️ melde dich an ☝️⚽️ Bekim Ameti / 💫 0765834176 ✅ 💫⚽️ Akademia e Futbollit Shqiptar ⚽️💫

Most Popular Instagram Hashtags