ameerazaini ameerazaini

5,853 posts   455,494 followers   2,161 followings

AMEERA ZAINI ®  ✨Founder AMEERAZAINI® @ameerazainiofficial 💕@hasnorrozaini @littlemateen 🎥 TV Presenter _______________________

Cair-cair aiskrim ditangan, cair lagi hati saya tengok awak. 🍦😍🤤 #amacampickuplinemami

Ready for @hasnorriezman & Syahirah ‘s solemnization. First family wedding (husband’s side) after our wedding 3 years ago 😙 #AZPrintEuphoria @ameerazainiofficial

Siapa nampak post Meera ni komen ‘ 🌸 🌸🌸 ‘ sikit please 🦋

Foineee Mateen 😅

My little boyfriend. Swipe left for his macho voice 😍 #somanly #lovethesong #2years2months @littlemateen 😍

Tengok gambar ni baru teringat belum dinner 😅 Sebab husband diet, Mateen makan awal pukul 6 lebih. Diet jugak lah camni 😝

Untuk yg tunggu Lisaa Instant, sabar k, tak lamaaa je lagi. @ameerazainiofficial

Kehulur - kehilir harini settlekan macam2 benda dari pukul 6.30am tadi & now I’m on my 2nd coffee for today. 😣 Too much ke? Siapa suka coffee jugak?

Soalan famous buat masa ni —� bila nak berempat pulak? 😅 Meera doakan semua yg sedang menanti untuk dikurniakan zuriat samada pertama kedua ketiga atau keberapa pun, diberi kesabaran, kekuatan dan kemanisan dalam penantian itu. Allah dah ada the best date & time dah kita je belum tahu lagi ❤️ —

#agak2bila? #bestnyakalaudahadajawapantepat #doakanplease #AZPrintEuphoria

While waiting for daddy. Sambil2 borak2 dengan anak bujang sorang ni. Hehe. Alamak sweet tooth macam mommy ni. ☕️🍰 ( #cupcake ) —
I’m wearing the #AZPrintEuphoria in Crimson Red ❤️ @ameerazainiofficial

Dah berminggu-minggu sebut nak jumpa Abg Danish dia, sebab masing2 demam. Alhamdulillah suka lah Mateen tu. Sampai besar kena macam ni okay, boys ❤️ @mylildanish @littlemateen

Little Chef Day. Haish pipi tu!
__
Ramai juga Meera dapat soalan kenapa awal sangat hantar Mateen pergi school. Memang ada that guilty feelings tapi setiap parents mestilah nak provide the best for anak2 kan, tapi situasi kita semua berbeza-beza. ❤️🦋
___

Mesti semua mak-mak ada dilemma kan whether nak hantar ke taknak hantar playschool awal kan? Kat mana2 pun InshaAllah Allah tahu niat kita, Allah ada pelihara anak2 kita ❤️

Instagram down kan semalam? Meera nak minta tolong u all comment pukul berapa u all nampak post ni? 🦋 #AZPrintEuphoria

Most Popular Instagram Hashtags