ameerazaini ameerazaini

4901 posts   374496 followers   1786 followings

AMEERA ZAINI  🌸 TV Presenter ✨ @ameerazainiofficial

http://www.ameerazaini.com/

Kerja tak habis lagi, eh takkan pernah habis pun kan. Barang tak packing lagi untuk esok. Eh nak pergi mana tu esok πŸ€”@ameerazainiofficial #notmysketching #pinjamsketchingdesignerAZ

When i was 20kg heavier πŸ˜… #throwback @ameerazainiofficial

Mateen kalau dekat tempat yang ramai orang dia tak menangis walaupun mengantuk atau nak susu. Dia cuma jadi tak keruan je. Dan semakin mengantuk Mateen, semakin kuat dia ketawa. πŸ˜… #nasibbaikketawa #tapikalaudenganmamijekenapamanjasangat #iloveyoumateen #mateengoodboymami

Muka tu πŸ˜‘berebut nak makan.

If we are what we eat.. πŸ€” well, that means I am awfully sweet πŸ˜πŸ°πŸ§πŸ“ #pujidirisendirinampak #perasankejap #jangankecamsis #hehehehe

Be careful what you say it may come back to haunt you, always treat those around you with kindness and respect even those who are rude to you - not because they are nice but because you are. 😊 #nonrelatedcaptionandphoto #butireallymeanit -
Scarf : @ameerazainiofficial

Alhamdulillah . Can't believe that I've made it to 6 months in my breastfeeding journey. Breastfeeding hasn't always been easy, it's been a rollercoaster but I'm so happy I'm stuck with it so my baby can take all the fats I ate πŸ˜† #husbandshouldbeproudofme #ifedourbabies #isavedyourmoneytoo #belanjaplease #diplomalevelunlocked

Sempena Mateen 6 bulan ni, pilih je apa Mateen nak makan k. Mommy belanja. πŸ˜‹ πŸπŸŽπŸπŸŠπŸ‹πŸ…πŸπŸ‘πŸ’πŸŒ½πŸ πŸŒΏπŸŒ³ (Wearing #AZPrintClara @ameerazainiofficial today)
_

#pleasejanganjadipickyeaterlikedaddy #whatmateeneats #MateenHasnorRozaini

How time flies. This little man turns 6 months today. And putting clothes on him is pretty challenging nowadays πŸ’†πŸΌ#OffspringDOTD #MateenHasnorRozaini #whatmateenwears

Harini ramai tetamu datang rumah. Alhamdulillah tetamu kan pembawa rezeki. ❀️
-- Thank you korang semua sudi datang beraya ❀️ @frhftnh @naniroc @dindaviolet @husna_z --
Tahun ni tak sempat nak buat open house, siapa nak datang bagitahu je i order pizza. 😝

Sweet potato puree for Mateen. Loving the Beaba Cook from @baby.gear.malaysia ! Easy to use & very practical especially for busy mommies yang kalau boleh semua benda nak kena cepat pada masa yg sama nak prepare the best for their babies ❀️ #whatmateeneats

Semakin hari semakin manja. My @littlemateen 🌸 #MateenHasnorRozaini #Mateenanaksoleh #MashaAllah ❀️

Most Popular Instagram Hashtags