amarbaharin amarbaharin

3,825 posts   2,271,962 followers   1,644 followings

Amar Baharin  🅰️Husband/ Daddy/Actor 🅰️DL Artist Management (DLAM) 🅰️dollarlegacymanagement@gmail.com 🅰️Youtube Channel 👇🏻 ( HIT THAT SUBSCRIBE BUTTON)

Next week ada Bazar Terima Kasih Media Prima. Boleh tolong saya pilih kurta warna apa nak pakai??? Koleksi raya @primavalet & @pvmanofficial ni jahat2 betul... singgah Primavalet Bangi, Primavalet Wangsa Maju 118 jadi rambang mata 👀

#Misi30HariTarawih

Day: 4
Lokasi: Rumah
Tarawih: 8 rakaat
Witir: 3 rakaat

Lepas tarawih layan game! #GloryGloryManUnited #GGMU

lepas habis cerekerama ni sambung terus drama SOLAT di @tv3malaysia pukul 11pm ok? Janji? ☝🏻 #TerimaKasih

Kehebatan lakonan Dato @jalaludinhassan ni... fuhhhhh RESPECT!!!😅 Nak tengok full movie, malam ni ok. Drama “Solat” jam 11mlm di @tv3malaysia
#TerimaKasih

Nak berterima kasih ada banyak cara. Sekecil-kecil perbuatan kita pon kadang2 secara tak langsung buatkan orang sekeliling kita rasa dihargai... 😉

#Repost @tv3malaysia
・・・
Ada pelbagai cara untuk berterima kasih seperti meringankan beban mereka yang sekeliling kita. Walau sekecil mana pun pertolongan anda, pasti mampu mengukir senyuman pada orang yang tersayang. Salam Ramadan. #TerimaKasih @amarbaharin @aamyrarosli

Selamat bersahur utk Ramadan ke 4. Buat yg terfikir utk buat kuih raya tahun ni, jgn lupa 11.30 pagi ni, Chef tersohor @anis_nabilah ajar Amar buat kuih raya special utk raya tahun ni.
Jangan lupa #12Bakar 11.30am di @tv3malaysia
#SyukurSelalu
#TerimaKasih

#Misi30HariTarawih

Day: 3
Lokasi: Masjid As-Sobirin
Tarawih: 12 rakaat
Witir: 3 rakaat

Terlepas 2 tarawih. Dapat 3 tarawih shj for today. Jom kita sama2 selesaikan misi tarawih kita utk tahun ni ✊🏻

Pencarian vendor Anggun Life Persada JB masih berjalan.

Jangan lepaskan peluang untuk mempromosikan produk2 anda dan sertai pencarian Ikon Usahawan Wanita.

Diskaun pada yang pertama dm kami hari ini @klasseventnetwork 😍😍 @aamyrarosli @amarbaharin : Duta Anggun Life

#anggunlifetv3 #anggunlife #klasseventnetwork #ken #raya2018 #raya #bajuraya2018

#Misi30HariTarawih

Day: 2
Lokasi: Masjid As-Sobirin
Tarawih: 20 rakaat
Witir: 3 rakaat

Jom kita sama2 selesaikan misi tarawih kita utk tahun ni ✊🏻

#Repost @tv3malaysia
・・・
Dah nak berbuka ni ! Jangan lupa baca doa berbuka ☺ Selamat berbuka semua 😙 #terimakasih

#Misi30HariTarawih

Day: 1
Lokasi: Masjid As-Sobirin
Tarawih: 20 rakaat
Witir: 3 rakaat

Selamat Hari Guru buat semua guru2 yg telah berkongsi ilmu dengan saya utk saya menelusuri era globalisasi yang serba sofistikated ini 😁🙏🏻 #TerimaKasih Cikgu

SRK Brickfields 2: 1992-1997
SMK Bukit Bandaraya: 1998-2000
SM Teknik Tengku Ampuan Afzan: 2001-2002

#SelamatHariGuru

Most Popular Instagram Hashtags