amarbaharin amarbaharin

3,945 posts   2,387,665 followers   1,689 followings

Amar Baharin  🅰️Husband/ Daddy/Actor 🅰️DL Artist Management (DLAM) 🅰️dollarlegacymanagement@gmail.com 🅰️Youtube Channel 👇🏻 ( HIT THAT SUBSCRIBE BUTTON)

how lovely the silence of growing things 🌹💗

Langit tak selalunya cerah...
Tapi bila awak kat sebelah saya, hari-hari saya selalu diterangi dengan cahaya cinta ❤️ #chiachiachia . .

Mungkin X90 awak yg putih mulus tu buatkan gambar ni makin berseri 🤪

@newbalancemy
#newbalanceMY
#x90
#rewiNd

🇲🇾 SELAMAT HARI MALAYSIA 2018 “Sayangi Malaysiaku, Sayangi Isterimu” tema baru utk tahun ni 😂 .
Untuk pengantin baru @biskutlutot & @thirrrrr , “Sayangi Isterimu, Sayangi Suamimu” ❤️👌🏻 #SelamatHariMalaysia2018
#SayangiMalaysiaku
#SelamatPengantinBaru
#JustMarried

mata siapa win? 🤔 Daddy?Mommy? or Anaqi?

Height adjustable to bring @aqeefanaqi closer to us 👌🏻😍 Stokke Xplory 6 available in @happikiddo_

#stokkexploryv6 #stokke #happikiddo

semoga tahun baru ini lebih baik dari tahun sebelum ini dan hidup kita lebih diberkati Allah insyaallah.
#SalamMaalHijrah1440H

make no apologies for your personality

Bila dah travel jauh, terasa rindu rumah. Rumahku syurgaku kan... 😍 Sejuk je rumah sekarang bila dah siap renovation. Thank you .
@vasarimalaysia
@vasarimalaysia
@vasarimalaysia
.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Highly recommended .
・・・
Masih tercari-cari hiasan dinding yang terbaik untuk rumah anda? Kalau tanya kami, kami memilih Vasari Natural Wall Plaster 👍🏻👍🏻👍🏻 Vasari Natural Wall Plaster bukan kertas dinding atau cat. Juga dikenali sebagai Venetian plaster, ia adalah hiasan dinding yang mesra alam, tahan lasak, tidak berbau, dan cantik serta boleh dibeli dengan harga yang berpatutan. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi kami melalui 012-727 1962 atau pautan Whatsapp yang tertera di sini. http://bit.ly/WhatsappVasariMalaysia

#vasari #vasarimalaysia #vasariwallplaster #wallfinish #wallplaster #interiordesign #hiasandinding #venetianplaster #hiasanrumah #amyrarosli #amarbaharin #amyramar

Assalamualaikum. Malam ni #BebaskanAnakKita di Slot Cerekarama 9mlm di @tv3malaysia . Ajak mak ayah atok nenek layan skali. Mesti diorang terhibur 😉

Travel bertiga, mcm nak gi perang 🤣

#Amyramar

🍼

New Arrival. Checkout New Balance X-90 baru Abang. Classic ❤️. .
@newbalancemy
@newbalancemy
@newbalancemy
#newbalanceMY #newbalance #x90 #newbalanceX90 #NBx90 #sneakers #sneakerhead #stopmotion

Most Popular Instagram Hashtags