amarbaharin amarbaharin

3420 posts   1846624 followers   1553 followings

Amar Baharin  ▫️A Proud Husband Of A Wonderful Wife ▫️DL Artist Management (DLAM) ▫️dollarlegacymanagement@gmail.com

https://m.facebook.com/amarbaharinofficial/

Che Mamat Parang Tumpul dijumpai ronda-ronda petang bersama skuter kesayangannya πŸ€“

Goodnight ❣

wanting to be someone else is a waste of who you are - Kurt Cobain

#grungenotdead
#kurtcobain

Peace Love Harmony

Temui #Amyramar Esok (25 March 2017) di @jubahsouq_bangi bersempena dengan Grand Launching #JSAtelier pada pukul 12tengahari.
.
So kalau korang nak baju kahwin yang cantik, ekslusif dan harga bawah RM1000.00, korang memang patut datang ke butik @jubahsouq Sabtu ni sebab baju kahwin dorang ni limited edition.
Myra cakap dia rasa mcm nak bersanding lagi sekali lepas tengok koleksi #JSAtelier ni. Huhu mcm mana ni??? hehe Ok jumpa esok di Bangi Sentral ✌🏻️ #JubahSouq
#JSAtelier
@JubahSouq
@JubahSouqAtelier

#Kudin yang selengeeee ni pon top 5 Hero Throwbaek tau πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Terima kasih peminat2 #SiKolotSuamiku

#Throwbaek
#ThrowbaekDrama

next week nak jumpa orang2 Terengganu sempena #VisitBeautifulTerengganu di #PBSquare . Agak2 siapa yg nak join #LadiesDayOut ni??? 😎✌🏻️ #amyramar

pecah perut layan si #JihanShow dan geng2 dia ni... @jihanmuse , @amymasturalerr , @zarazya @syuk_balas πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Jom repost utk episod esok. Love ya 😘

apa perasaan anda, bila selesai solat maghrib, isteri anda yg bosan tak tau nak buat ape, dandan rambut anda mcm ni? lepas tu dia gelak happy sambil tepuk tangan πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ€” Itu yg saya tengah alami skrg ni.... 😫

cc: @aamyrarosli

Saya kini berada di Majlis Sidang Media Dapur Bonda
Saya sangat teruja untuk turut serta bersama Program Dapur Bonda
Program ini amat bermakna dan saya amat berbangga dapat menyediakan masakan yang dekat di hati para ibu setiap selebriti
Pada episod pertama yang akan bermula pada 23 April 2017
Teruskan bersama @CocaColaMY untuk sebarang maklumat lanjut #dapurbonda

alamak, abang terlewat pergi kerja... nasib baik jalan tak jam πŸ˜…

@dokkereta mempersembahkan
Sepetang Bersama Amar & Amyra . . . . . .

Date: 15 April 2017
Time: 2PM
Venue: 31, Woodlands Close, #01-08/09 Woodlands Horizon ( Doktor Kereta)

Tiket ☎️: 91683042 / 97213200

#AmyrAmar

Most Popular Instagram Hashtags