amarbaharin amarbaharin

3559 posts   1996774 followers   1602 followings

Amar Baharin  ▫️A Proud Husband Of A Wonderful Wife ▫️DL Artist Management (DLAM) ▫️dollarlegacymanagement@gmail.com

https://m.facebook.com/amarbaharinofficial/

Happy Birthday Wifey ❤️

Birthday girl tak sabar tunggu birthday presents dia mlm ni hehe
Daddy dah cakap awal2, Daddy belikan beg utk letak botol susu & diapers anak je 🤣

Biasalah sayang, nak jadi Mommy ni kena banyak berkorban 😉❤️

Juz be the best u can be - Khair

#KalisKasih akan dtg di Slot Samarinda @tv3malaysia
#LacosteMY

Happy Mommies and Daddy in @happikiddo_
#HappiKiddo

this chapter of my life is called happiness ❤️ #Amyramar

Air yang tenang jangan disangka takde #Lacoste 🐊

#LacosteMy

30 weeks check up ❤️ #Amyramar

pantang dapat peluang 🙄LOL

#KalisKasih akan dtg di Samarinda TV3

Kami memang friendly... Walaupon seliper sebelah lain, nak bergambar, takde hal lahhhhhhh 🤣🤣🤣 (gambar bukti dah tersebar) 🙈

#Repost @_babynoff_
・・・
Hahahaha..... comey...
#selipardia

hari ni wife saya dpt point "lawak tahun ini" Dia gelakkan saye sebab......... 🤣😂🤣😂🤣

siapa rindu KUDIN angkat tangan??? 🙌🏼 #Repost @mediacorp_suria
・・・
#WhatsOnSuria: Jangan ketinggalan menyaksikan episod terakhir Si Kolot Suamiku, 9.30 malam ini di Suria! Dibintangi oleh Amar Baharin (@amarbaharin), Siti Elizad (@elizadsharifuddin), Faizal Hussein (@faizalhusseinofficial) dan Kuza (@kuza249). #SiKolotSuamiku

Don't stop untill u r proud ☝🏼️

Most Popular Instagram Hashtags