amar_asyraf amar_asyraf

995 posts   490089 followers   883 followings

Amar V. Asyraf  Husband to Arna Salleh.Father To Amar Taufiq. Co-founder of AVA Stage and @Projek_Ronggeng. Dm For InstaReview. Seriously just DM me.

http://facebook.com/amarasyrafpage

Nak tengok magik? Tengok video ini.
Btw kami perlukan agen untuk masculine wash pertama di 🇲🇾 ni! Boleh contact @dbihealthbeautysdnbhd atau call 0132838040untuk pertanyaan lanjut.
Kepada pria pria tu boleh lah jaga kesihatan bahagian sulit anda mulai dari sekarang. Bukan sahaja membersihkan malah menyihatkan dan melancarkan perjalanan darah lagi. Tak kira lah dah kahwin atau bujang, dapatkan #durro anda sekarang untuk kesihatan masa hadapan! @dbihealthbeautysdnbhd @dbihealthbeautysdnbhd

#Repost @dbihealthbeautysdnbhd (@get_repost)
・・・
hello semua jangan lepaskn peluang untuk dapatkan harga promosi untuk produk dbi health & beauty iaitu DURRO dan POORA satu produk pencuci alat sulit untuk lelaki dan wanita.harga serendah rm35 sahaja,untuk sabah serawak harga serendah rm45 sahaja harga asal rm50,harga asal sabah serawak rm60 jadi apa lagi jangan lepaskan peluang ini,untuk oder blh whatsap atau call di no 0132838040/01124324002 .. @dbi_boyiman @amar_asyraf @izreen.azminda #durro
#porra
#sapucucibersih
#sapucucipower
#sapucuciketat
#dbihealthandbeautysdnbhd

Acah Acah comel

Helo Guys! Kami sedang buat promosi seperti dalam poster di atas! @dbihealthbeautysdnbhd juga sedang mencari agent untuk #durro dan #poora . Nak tahu macam mana nak jadi agent? Hubungi 0132838040 untuk keterangan lebih lanjut. #durro merupakan pencuci alatsulit lelaki pertama tempatan. Manakala #poora pula merupakan pencuci alatsulit wanita yang bukan sahaja mencuci tapi menyihatkan.

#JalilBlack malam ini dan esok di @revolutionstage . Info di @revolutionstage dan @projekbiliksempit arahan @khairunazwanrs dan lakonan mantap @theakmalahmad . Marilah! Marilah ! Best. Its a good show. Energy yang sangat bagus. Dari segi directing dan penggunaan pentas, ia sangat menarik dan minimal. Marilah! Rasa pengalaman menonton monodrama.

Wei malam ni wei!!! Featuring ai dan @nadnisaa berentap dalam @karokgram ! Lihat lah betapa hebatnya kami menyanyi dan dengki mendengki antara kami. Muahahaha

#Repost @dbihealthbeautysdnbhd (@get_repost)
・・・
Salam jummat semua jangan lepaskn peluang untuk dapatkan harga promosi untuk produk dbi health & beauty iaitu DURRO dan POORA satu produk pencuci alat sulit untuk lelaki dan wanita.harga serendah rm35 sahaja,untuk sabah serawak harga serendah rm45 sahaja harga asal rm50,harga asal sabah serawak rm60 jadi apa lagi jangan lepaskan peluang ini,untuk oder blh whatsap atau call di no 0132838040/01124324002 .. @dbi_boyiman @amar_asyraf @izreen.azminda #dbihealthandbeautysdnbhd #DURRO #PORRA

Hello! Its a new thing in town! @dbihealthbeautysdnbhd telah melancarkan Masculine Wash dan Feminine Wash dengan nama #durro dan #poora ! Saya dan @izreen.azminda telah dilantik sebagai duta.
Kami sedang mencari agen untuk produk kesihatan terbaru ini! Untuk maklumat lanjut boleh layari laman instagram @dbihealthbeautysdnbhd !

#durro #poora @izreen.azminda sedang makan.

The people who always datang dan support @projek_ronggeng . Tq so much. Terlalu banyak kasih dan sayang dari kamu kepada kami menguatkan rasa untuk terus berkarya! #perempuansatumalam

Geng musician gue #projekronggeng #perempuansatumalam semoga akan teruslah kita berkarya

Most Popular Instagram Hashtags