amar_asyraf amar_asyraf

753 posts   480959 followers   791 followings

Amar V. Asyraf  Husband to Arna Salleh.Father To Amar Taufiq. Co-founder of AVA Stage and @Projek_Ronggeng.

http://facebook.com/amarasyrafpage

@lefestour sabah! Come on mana orang sabah datang lah ke sabah trade center!

#Repost @azzarolabel with @repostapp
・・・
Mesti ramai tertanya tanya apa itu italian crepe? apa fungsi dia? sejuk ke? panas ke? dan lain2
.
Italian crepe tu adalah kain material yang sejuk dan Cotton tu tidak akan berbulu bila basuh nanti
.
Sejuk bila memakainya dan tidak menampakkan kesan peluh. Tidak terlalu panas apabila memakainya. .
Material ni sangat selesa bila pakai.
.
Jadi adakah anda sudah mendapatkan Kurta by Amar Asyraf?Tunggu apa lagi? Whatsapp 01132626176 sekarang! sebelum stock habis
.
#azzarolabel 01132626176
#azzarolabel 01132626176
#azzarolabel 01132626176
.
*size Kurta bergantung kepada stock yang ada

Jangan lupa singgah dekat IG Azzaro label . Mana tau ada yang berminat nak beli . Singgah jangan tak Singgah

Tido ya @pabloamirul . Hehehe

Tq @megamahircouture for the shirt! Check out their ig @megamahircouture @megamahircouture

Ini pun baju dari @megamahircouture . Kalau nak tengok macam mana rupanya full boleh lah ke ig @megamahircouture
@megamahircouture @megamahircouture
#nerakadimatasyurgadihati #ramadhanterindahnuraini

It's blue! Tq @megamahirdesignofficial
for this blue shirt. Tq so much! Check out their ig
@megamahirdesignofficial
@megamahirdesignofficial

Tq pada @megamahirdesignofficial untuk kemeja pink comel ini. Tq so much 😍😍 sila lawati ig @megamahirdesignofficial @megamahirdesignofficial @megamahirdesignofficial kalau nak dapat kan kemeja ni tau.

😍😍😍

It's a new old thing called Love. I love u My Animus. U will always be My V.

Jangan lupa tunaikan tanggungjawab anda sebagai rakyat. Percayaah ianya berbaloi.
#suararakyat #voxpopuli #voxpopulimalaysia #darimarhaenuntukmarhaen

Dialah pelakon pertama yang jadi heroin saya sejak saya mula berlakon di layar perak. Kali terakhir berlakon bersama adalah pada tahun 2012 untuk telemovie #janjikita. Jodoh mempertemukan kami untuk bekerjasama kembali setelah 5 tahun tak berkongsi frame. Sangat berbakat. Sangat ekspresif. Sangat professional.
Nantikan gandingan kami dalam
#nerakadimatasyurgadihati di @tv3malaysia #ramadhanraya ini.

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags