alyssa_dezek_official alyssa_dezek_official

3,845 posts   193,391 followers   1,530 followings

Aryanna Alyssa Dezek  E Studios Management sdn bhd TALENT 🎀Ma dan Pa, Bintang & Duniaku (my single) 🎸Alyssa The Ukulele Girl & Kid Actress 0168424305 ( My manager Ayu )

Tq you kepada semua team #vloglaura...hehehe alyssa kena prank .... Tq production @artornament and uncle Director Riza Baharudin @rizabaharudin ...tq so much...love you guys.. #Repost @estudios.management (@get_repost)
・・・
Advance Birthday Celebrations buat Alyssa Dezek dari production @artornament and Abang Director Reza Baharudin. πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽŠπŸŽŠπŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ‰πŸŽŠ @alyssa_dezek_official @suzannedezek @hafidzdezek @aarondezek

#Repost @estudios.management (@get_repost)
・・・
Alhamdulillah Alyssa selesai shooting TeleRaya this morning dan baru saja habis record VT and practice untuk Ceria Mega Star Semi Final. @alyssa_dezek_official #ceriamegastar2018 #semifinal #alyssasezek #celebritylife #entertainment #actress

Aunty @ayuramli plak terkejutkannn!!!!! #aduhh

Hi guys jangan lupa undi alyssa untuk alyssa mara ke peringkat final...kepada yang dah mengundi alyssa ucapkan tq so much..dan teruskan undian anda sehingga jumaat ini...i love you guys... #CeriaMegastar #alyssaceriamegastar #alyssadezek #Repost @astroceria (@get_repost)
・・・
Siapa lagi yang akan berjaya ke konsert final Ceria Megastar? Jom undi peserta kegemaran korang sekarang! Ikut je cara-cara yang tertera okay? #CeriaMegastar

2 in 1......🧐

Jom guys undi Alyssa #Repost @astroceria (@get_repost)
・・・
Korang boleh hantar undian secara online dan sms tau! Ikut je cara-cara yang tertera di atas. Jom undi sekarang! #CeriaMegastar

#pematahhati @nabila.razali
Cuba jadi gemokk 🀣🀣....

Alhamdulillah Alyssa diberi peluang untuk merebut tempat ke final...terima kasih kepada fans yang selalu menyokong alyssa dari dulu hingga sekarang...dan sekarang undian telah dibuka
Jangan lupa undi Alyssa dengan menaip
CM5 <jarak> ALYSSA dan hantar ke 32777
Ok jumpa Alyssa di semi final ok!!!

Hi Kepada peminat Alyssa..
Jika nak menang Eksklusif Buku Nota Alyssa..
Jangan lupa follow @super_alyssadezek Untuk tahu contest apa yang akan dibuat 2 minggu lagi.
Dan tag kepada kawan2 korang sekurang2 nya 5 orang untuk join contest ni...πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€
Contest ini terbuka kepada semua peminat2 alyssa yang berada di Malaysia, Indonesia, Singapura, Brunei & Filipina..
Nantikan ye.......😊😊😊
.
Thank You Abg Ezat @khushairiejard kerana menaja Buku Alyssa ni khas untuk peminat Alyssa.
.
#superalyssadezek #alyssadezek #alyssatheukulelegirl #contestalyssa

Thank you so much my tok mummy @shidabdullah buatkan dan siap hantar kat tempat shooting lagi seri muka yang paling sedap dalam dunia... I love you tok mummy @shidabdullah ...korang nak rasa air tangan tok mummy alyssa kuih melayu , laksa johor dan lain lain boleh oder dengan my tok mummy ok...memang sedap dan lazat... #kuihserimuka

My new baby kitten chloe...tq to my fans yang bagi hadiah kitten ni #britishshorthairlilac #britishshorthair #birthdaygift

Rasa macam mimpi plak dapat duet ngan abang sufian @sufiansuhaimi_ ..tq so much abang and tq @kataserasi Dan @ntv7malaysia #dimatamu #alyssadezek #alyssatheukulelegirl ...

Most Popular Instagram Hashtags