almynadia86 almynadia86

2878 posts   647616 followers   440 followings

Almynadia 

Akhirnya tumbang ok.. hari ke 7 papa dia work kat kelantan.. maksudnya apa??? πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜«πŸ˜«πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜” cc @fizzfairuzofficial dugaan... nnt mama pulak tumbang percaya la.

Apa masalah budak ni pun taktau la.. anginnnnn jaaaaaaaa gerammmm laaa tgk rasa mcm nak kunyah laju2 tauuuuu perangai tauuuuu tgk tgkkk @fizzfairuzofficial

Ini 2 beranak mcm bercinta tau ... lps rindu..hahhahahaha adooiii laaaaaaaaa cc @fizzfairuzofficial

πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯😒😒 taktau nak letak caption apa ...

Ini skrg tgh tunggu time nak tukaq baju tdoq tau.. tu yg pampers melayut,tak pakai seluaq,rambut lion queen .. abaikan tu semua cuma nak cita mai,dr pagi sampai ker malam naik mabuk tgk cita upin ipin ni.. semua record jenuih ulang ulang.. adoiii pening mama nakkkkkk 🀒🀒🀒🀒🀒🀒

Disebabkan si adik dok cirit dr semalam tak stop sampai lani,jadi lani kt kena p hospital la jwpnya..😌😌😌

Hampa semua tgk video nk apa yg hampa nampak????klu kami rasa nak hempuk ja arianna dok menyakat adik dia nak berjalan.. adik dia baru dpt kaki harini.. jalan pun tak jatuh... tp arianna punya menyakat nak bagi jgk adik dia jatuh hanya dgn tiup ja tau.... haiishhh anakkk anakkk @fizzfairuzofficial sabaq ja la

Ini kejadian semlam masa teman mama p chow kit p beli sayuq bagai.. nak nyanyi nak korek hidung hahahahahha apaaaaaaaa la adik ni.. cc @fizzfairuzofficial

Abaikan suara mama dia 🀣🀣🀣🀣... kemaruk nak berjalan ler....yg si kakak sibuk nak katok belakang adik dia nak kasi belahak πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… anak anak

Si adik demam sebenarnya tu.. tu yg tak pakai baju tau.. kang kena kecam pulak.. hahahahah cakap ja.. gurau senda adik beradik.. si kakak cuba ceria kan adik ... inilah terapi kami sebenarnya.. 😭😭😭😭😭

Menu utk harini "siakap stim ala2 manja + terung sambal +lala masak sedih". Lps kejadian smlm .... harini masak wlpn tgh demam urat yer...terbaik.. demi suami ngan anak2 tetap kena bangun masak ... tp hati ni dok teriak .. harap en suami suka 😘😘😘❀️❀️❀️❀️

Ini gara2 upin ipin tau.. pak depa terjebak hahahahahahah lari lariiii ... ini gambaq baling belakang tau.... hahahahahahhaha cc @fizzfairuzofficial

Most Popular Instagram Hashtags