almynadia86 almynadia86

3,238 posts   721,619 followers   459 followings

Almynadia 

Cepat cepat dtg borong baju kurta by fizzfairuz .. sambal hitam sold out dan kerepek sold out .. tinggal baju jer cepat cepat @fizzfairuzofficial @celebfest.co

Tq tq dian owner @celebfest.co sbb sudi jemput kami sekeluarga lagi dtg ker celebfest .... today kami supprt @celebfest.co pakai tshirt from @celebfest.co yeayyyyyy.. last day dtg serbu booth kami ya M7

Last day in @celebfest.co jadi cepat cepat dtg serbu booth kami MF diskaun diskaun.. sambal hitam sold out.. kerepek pedas tinggal sikit lagi yer.. baju kurta lelong cepat cepat ... @fizzfairuzofficial

#reviewbyalmy #reviewbyalmy #reviewbyalmy #reviewbyalmy
Hai semua. Today Nak share something yang sangat2 recommended! Sesiapa yg nak shopping handbag or kasut raya berjenama macam CHANEL, LV, DIOR, CELINE, GUCCI, HERMES dan byk lagi, korang beli dekat IG ni.. Sebab apa? Harga satu handbag kt butik tu boleh beli 5,6 handbag yg sama dekat @orihandbags.co.new ni. Kualiti dia memang 100% genuine and original leather. Import from France. Sebab dia jual handbag yg authentic quality je. Kat situ ada lebih 600++ testimonijadi memang 100% trusted seller. Dapat semua complete set mcm beli dekat butik tau. Jadi tak perlu dah susah2 nak pergi butik, just order online je. One more, boleh beli pakai CREDIT CARD And paling best boleh bayar ansuran sampai 5 KALI!! Dahla murah, dapat beli banyak lagi. BIRKIN ORI pun ada tau.. Jom lah sama2 buat koleksi.. Blh beli dekat ig @orihandbags.co.new @orihandbags.co.new @orihandbags.co.new. IG yang lama dulu ada 30K follower dah kena hack,so korang boleh refer dekat IG baru ya @orihandbags.co.new ! Happy shopping!! ❤😍

Hari ke 2 kami di @celebfest.co meh ramai2 serbu booth kami M7 kerepek dah tinggal sikit,sambal hitam dah tinggal sikit,baju budak baju org dewasa kurta by fizzfairuz masih bnyk... ini dua org budak kenit model utk kurta kanak2 by fizzfairuz lawa kan.. cepat cepat dtg serbu booth kami ya org2 singapore cc @fizzfairuzofficial

#reviewbyalmy #reviewbyalmy #reviewbyalmy #reviewbyalmy
Ni dia shawlmalas dari .
.
@om3ra.kl @om3ra.kl @om3ra.kl @om3ra.kl &om3ra.kl @om3ra.kl
.
Special fabric lightweight .
Attachable inner dan mudah bntuk
.
Awesome ( DPT FREE POUCH )
.
Khas untuk gengmalas belit tudung
.
#shawlmalas #travelshawl #antimigraineshawl #wajahshawlmalas #tutorialshawlmalas

🤪🤪🤪🤪

Dtg cepat2 ke @celebfest.co dtg ker booth kami M7 cepat2 barang tak banyak semua terhad ya. @fizzfairuzofficial

Jumpa kami 1 family di @celebfest.co boleh dptkan #kurtabyfizzfairuz #sambalhitambyfizzfairuz #kerepekpedasbyfizzfairuz booth kami no M7 ya jumpa kami semua @fizzfairuzofficial @celebfest.co

#Repost @celebfest.co with @get_repost
・・・
It’s 14 more days to CELEBFEST! Head down to say hello to @fizzfairuzofficial and @almynadia86 at their booth!
🌟
JOIN US AS WE USHER IN RAMADHAN WITH BAZAAR PALING HAPPENING!
🌟
DATE: 18-20 MAY
VENUE: SUNTEC CONVENTION & EXHIBITION CENTRE (HALLS 401/402)
TIME: 10AM - 10PM
ADMISSION: FREE
🌟
#CELEBFEST #IAmCeleb #taqwealthassociates

Badan n tekak tak best.. jadi ni ja lauk utk harini.. sbb en suami shooting keja today.. “nasi putih + peria katak + ikan cencaru goreng + sambal kicap” doneee

Balik dr jb shooting penat katanya... lapar katanya habis licin yerrr.. alhamdulillah.. taknak cc lah.. kang kena marah hahahahahhahahahahaha..... happy bila masak en suami makan yeehaaaaa

Most Popular Instagram Hashtags