almynadia86 almynadia86

2849 posts   640840 followers   433 followings

Almynadia 

Sibuk dok suruh jampi jampi bagai.. lps tu dok gaduh lebam lebam.. adoiii laaaaa anak anak @fizzfairuzofficial

Today bw gegril ni p mandi manda kat lost world tambun ipoh .. tq tq syg bawa anak2 jalan2... malam papa dia work #Munafik2 siang bawa anak2 jalan.. (pd yg bertanya napa muka baby aurora berstiker,sabaq na.. nnt ms raya kami tunjuk anak kami)pd yg jumpa live baby aurora ok alhamdulillah.. jd sabaq naa... @fizzfairuzofficial

Tq @azqabeautyshop bg GIFT ni..

Tq @tinytummie bagi GIFT ni utk my baby tq so much

Tq tq tq so much @babyland16 .... serius best shopping dgn @babyland16 .. senang cita,mudah dan pantas.. jd serius ptt semua jom follow @babyland16 @babyland16 @babyland16 ...

β€œSesuai dengan status negara berbilang kaum, industri seni negara seharusnya bersifat universal dan menggalakan perpaduan antara kaum, kita mengharapkan hasil daripada dialog Transformasi Nasional 2050, satu plan dapat diwujudkan supaya produk seni kita melambangkan perpaduan nasional dan semangat cintakan negara"
#TN50Seni

This is my view ..... adoi la anak anak...

Yeayyyy org org miar tunggu kami dtg esk tau.. kt berkampung dataran tanjung emas muar esk sampai 14/5 tau.. jumpa di sana esk ok

Alhamdulillah bertambah usia today 27/4/2017 .. syukur alhamdulillah
#Repost @fizzfairuzofficial with @repostapp
・・・
Happy birthday to u.... happy birthday πŸŽ‰ to u.... happy birthday πŸŽ‰ to my love @almynadia86 ... happy birthday sayang,semoga menjadi yg terbaik utk family kita ok.. papa tak blh bg ferrrari,papa tak blh bg lamboghini,tapi papa blh bahagia kan kita 1 family..amin.. #lovuketat2 #anniversary

Alhamdulillah harini 26-4-2017 genaplah usia perkahwinan kami yg ke 3 syukur alhamdulillah .. semoga ikatan ini diberkati hingga ke akhir hayat kt.. tq tq syg @fizzfairuzofficial sebab menjadi papa yg baik utk anak2 kt(darwisyah,arianna,aurora) dan menjadi suami yg baik utk mama.. love u so much ❀️❀️❀️❀️😍😍😍😍😘😘😘😘.. mama sentiasa berdoa yg terbaik utk kt sekeluarga.. cc @fizzfairuzofficial
SELAMAT ULANG TAHUN PERKAHWINAN YG KE 3 sayang ...

😭😭😭 demam panas .. setelah berapa lama tiada rehat.demi mencari rezeki utk keluarga.. today tewas ... sedihhhnyaaa .. doakan en suami kami cepat kebah naa.. sian dia dah la dia sorang kena work... kami work jgk tp work kami jaga anak2 umah .. risau tgk en suami klu tewas lagu ni..

Terima kasih pd @trixieshouzegallery sbb kasi keria gula melaka ni.. memang hebat meletop gilaaaaa yummy sapa2 yg nak order kerua gila melaka jom order dekat @trixieshouzegallery serius sedapppppppp gilaaaaa hampa semua tak nyesal la org kata.. kami rekemennn 100% ok sedappppppl jom follow @trixieshouzegallery @trixieshouzegallery order keria gula melaka ni sedappp bak anggggg πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜

Most Popular Instagram Hashtags