[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

almynadia86 almynadia86

2948 posts   653547 followers   447 followings

Almynadia 

Alhamdulillah today genap birthday suami yg ker... hahahahaha selamat hari jadi en suami tercinta @fizzfairuzofficial semoga sentiasa dimurahkan rezeki. Happy selalu.. love u syg.. @fizzfairuzofficial
#malam ni kt kerjakan dia @inafanie

Org org tawau sabah cepat cepat dtg serbu booth kami.. ada baju kurta by fizz fairuz dan kopi makcik.. harga murah2 mampu milik.. baju bawah 100rm cepat cepat cepat.... bermula harini sampai ahad ni..di mana di stadium tertutup tawau.. @lefestour @lefestour

Kali ke 2 harini dpt org try utk hack my ig ok... kalini memang aku marah nak mampouhhhh.... memang klu aku dpt org ni aku sumpah 7 keturunan org yg bak hack ig aku skrg ... @instagram @instagram ada org try hack ny ig

Arrgghhhhhh tidakkkkk ada manusia yg tgh mencuba nak hack ig kami ni.. tiba2 dpt kat email benda ni.. rasa nak naik hantu sat... 😡😡😡😡😡😭😭😭😭😭😭😭😭

Buat adik bongsu along .. esk buat yg terbaik utk paper pt3 ok.. all the best yaaaa... @its.aimanhakimi_ @datin_cbom @intanshaiful_

#Repost @lefestour (@get_repost)
・・・
ALHAMDULILLAH. PROMOSI kini diteruskan di sekitar Bandar Tawau sempena FESTIVAL FAMILY SHOPPING FASHION, FOOD & BEAUTY NO.1 MALAYSIA
.
Terima Kasih pada @kopibadang kerana menjadi PENAJA UTAMA Festival @lefestour Tawau, Sabah
.
FESTIVAL FAMILY SHOPPING FASHION, FOOD & BEAUTY NO.1 MALAYSIA
.
👇🏻👇🏻TOP BRAND yang bakal turut serta menakluk Tawau Oktober ini👇🏻👇🏻
.
@kopibadang
@kopibadang
@kopibadang
.
FESTIVAL FAMILY SHOPPING FASHION, FOOD & BEAUTY NO.1 MALAYSIA
.
TARIKH : 13, 14 & 15 OKTOBER 2017
TEMPAT : KOMPLEKS SUKAN TAWAU , Sabah
MASA : 10 pagi - 12 tgh mlm
.
SAVE THE MONEY ‼️ SAVE THE DATE ‼️LEFEST MENJELAJAH NEGERI DI BAWAH BAYU‼️
.
Aktiviti-aktiviti menarik seperti :
.
🌀Pertandingan Karaoke (1st RM1000)
🌀Pertandingan Mewarna
🌀Mini Konsert (setiap malam)
🌀Aneka Booth jualan
🌀Boxing Hour (potongan sehingga 80%)
🌀Perlawanan persahabatan antara Pilihan Tawau dan SUPERLAWAK FC
🌀Cabutan bertuah
🌀Dan pelbagai aktiviti yang menarik
.
LEFESTOUR TAWAU DI TAJA oleh @kopibadang
"Minum secawan, nak bercawan-cawan"
.
10% SAHAJA LAGI TAPAK NIAGA. TAPAK ADALAH SANGAT TERHAD‼️ SILA HUBUNGI ☎ 0169443757 UNTUK DETAILS & MAKLUMAT LEBIH LANJUT
.
#lefest #lefestour #lefesttawau #lefestsabah #lefestfamily #lefestcutisekolah #lefestdeepavali
#lefestsemporna #karnivallefest #vendorlefest #jelajahlefest #usahawansemenanjung #vendoruntunglefestbersyukur #kopibadangofficial #kopibadang

Cuba korang semua perhatikan apa yg cuba kakak dia buat kat adik dia ya ( itu semua ajaran pak depa tau) hahahahahahah 🤣🤣🤣🤣😘😘❤️❤️ @fizzfairuzofficial

Ini part 2 yer... hahahahahahah

Ok ini part 1 yer.. hahahahahaha

Slm buat semua artis & selebriti yang akan ke Lefestour Tawau,minta kerjasama utk buat video promo utk event..asap

Lefestour Tawau pada 13-15 Okt 2017 di Dewan Tertutup,Komplek Sukan Tawau, 10pg- 12 mlm..tunggu saya ok semua rg org tawau... @lefestour @fizzfairuzofficial

#Repost @fizzfairuzofficial (@get_repost)
・・・
Umah kena pecah masuk,buat report blh dpt barang blk tak agak2nya?😡hope polis tlg bantu apa yg patut skrg..satu badan gigil skrg..... 👨‍✈️please #pdrmsia #pdrm

Dugaan di pagi hari.. nasib semua nyawa masih ada.. RUMAH KENA PECAH ya allah allahuakbar.. mengucap panjang aku harini.. jantung ni mcm di pam laju.. kejadian sgt sgt pelik.. sedangkan ada org rumah... semua tak sedarkan diri.. adik ada tdoq kat ruang tamu,boleh tak sedaq apa yg jadi.. laptop hilang,duit hilang.. tp kena pencuri tu tuju 1 bilik sj.. kena pukau ka??? Tp bernasib baik nyawa aku,anak2 suami adik aku masih bernafas.. tuhan ja tau apa yg aku rasa skrg.. sedih gila.. takut sgt sgt sgt..

Most Popular Instagram Hashtags