almynadia86 almynadia86

3,208 posts   709,809 followers   459 followings

Almynadia 

Paha bergesel...pinggul macam 'sparetyre'...baju seluar dah tak muat...bosan asyik tukar pakaian...
.
Anda memang serius nak kecilkan paha dan pinggul BONUS ramping & bertenaga serta sihat sebelum raya ne? Nak rahsia?!! Semuanya MUDAH dengan 80% pemakanan yang seimbang dan 20% gaya hidup aktif.
.
Untuk tips turun berat badan cara sihat dan bertenaga, teknik diet yang betul dan senaman yang ringkas.
Follow Coach
@arbieyah_kaseh
@arbieyah_kaseh
@arbieyah_kaseh
.
Bagaimana nak turun berat badan 5kg - 10 kg sebelum raya ini dengan diet seimbang dan gaya hidup cergas.
.
#coacharbie
#onlinecoaching
#slim&;fit
#healthybody+mind=happylife
#dietsihat

Penyokong pahang yer tegar anak beranak ni yer... pahang yer... @fizzfairuzofficial

Calling for vendor minggu depan ceoat cepat sikit ja lagi .... #Repost @fizzfairuzofficial with @get_repost
・・・
Ping... ping... ping... mari2 ke jelajah usahawan desa 2018 di perkarangan dataran tenun chini pahang,pada 25-29 april 2018.. pelbagai activit disediakan,fun ride bersama yakult,pertandingan memasak bersama saji,ceramah motivasi bersama tabung haji.. apa lagi,jom dptkan booth anda sekiranya berminat utk berniaga bersama kami.. #jelajahusahawandesa2018.. Blh watapps no ‭+60 19 460 6778‬ ok.. jom ramai2 dan boleh dm sy

Done masak for today β€œ masak lemak + ikan belah belakang β€œ done simple simple ja.. badan masih lesu lemau semua ada.. misi jalankan tanggungjawap gituwwwwww .... masak lemak tu anak pun leh makan,ariana suka masak lemak tu sbb ada fishball ngan prawn katanya .. aurora bantai ja πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Disbbkan mak hampa demam,jd suka hati hampa nak buat apa sj.. Si dek dek siap ambil kasut tu pakai ni.. taktau nak p mana entah ... yg si kakak kaki posing... tgk cara dia posing lebih dr adik dia.. org nak snap pic adik dia.. dia sibuk sama posing haaahhaah...

Ada 4 video swipe ke tepi tgk.. bila hujan ja dia akan nyanyi lagu ni... 😘😘😘😘 ptg mama kembali demam pulak.. jadi depa huru harakan rumah ... biar la janji depa depan mata.#NOmaid #NOhelper #NOasst #No babysister semua buat sendiri puas hati ....

Done masak today,wlpn masih tak sihat batuk selsema n badan masih lemah tetap kena masak yer.. itulah tanggungjawap namanya... simple2 ja masak today β€œbihun goreng campak2 + tauhu goreng + sup fishball carrot + air bali β€œ yg dlm peti ada ulan peria,ikan masin,sambal tempoyak ..... hahahahahaha..sup tu utk anak2 senang ... today main campak2 sj semua hahhahaha

Balik umah dia sambung tdoq lagi... hahaahhaahhahha nampak sapa sakit lani... 🀣🀣... tp syukur alhamdulillah dia suami jaga kami sepanjang kami sakit kat hospital..wlpn dia tdoq ja,dia bgan anak2 ada depan mata.... wlpn hakikat dia menyakitkan hati kite uoollsssss.... kompom sat g dia bgn dia tgk ig kompomm kena marah wei.. hahahahaha tp lantokkannn dia.... lps tu buat buat tertag dia @fizzfairuzofficial @fizzfairuzofficial oppsss sorryyyy

Syukur alhamdulilah dah boleh keluar today... terima kasih semua yg mendoakan kesihatan sy.. yeayy leh balik jmah dah tq tq so much..

Dr smlm dia tdo ja... harini dia tdoq lagi..... tak dpt baring duduk pun jadi.... dsbbkan dah boleh discharge jadi dia tdoq duduk.. sbb tilam dah bawa masuk keta... org sakit uruskan anak2 org sakit uruskan diri sendiri.. πŸ§πŸ§πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜” cc @fizzfairuzofficial

Most Popular Instagram Hashtags