almynadia86 almynadia86

2840 posts   632820 followers   430 followings

Almynadia 

Alhamdulillah harini 26-4-2017 genaplah usia perkahwinan kami yg ke 3 syukur alhamdulillah .. semoga ikatan ini diberkati hingga ke akhir hayat kt.. tq tq syg @fizzfairuzofficial sebab menjadi papa yg baik utk anak2 kt(darwisyah,arianna,aurora) dan menjadi suami yg baik utk mama.. love u so much ❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😘😘😘😘.. mama sentiasa berdoa yg terbaik utk kt sekeluarga.. cc @fizzfairuzofficial
SELAMAT ULANG TAHUN PERKAHWINAN YG KE 3 sayang ...

😭😭😭 demam panas .. setelah berapa lama tiada rehat.demi mencari rezeki utk keluarga.. today tewas ... sedihhhnyaaa .. doakan en suami kami cepat kebah naa.. sian dia dah la dia sorang kena work... kami work jgk tp work kami jaga anak2 umah .. risau tgk en suami klu tewas lagu ni..

Terima kasih pd @trixieshouzegallery sbb kasi keria gula melaka ni.. memang hebat meletop gilaaaaa yummy sapa2 yg nak order kerua gila melaka jom order dekat @trixieshouzegallery serius sedapppppppp gilaaaaa hampa semua tak nyesal la org kata.. kami rekemennn 100% ok sedappppppl jom follow @trixieshouzegallery @trixieshouzegallery order keria gula melaka ni sedappp bak anggggg 👍👍👍👍👍😍😍😘😘😘

😐😐😐😐😐

Rasa mcm nak gigit ja mcm2 rasa la ngan ini budak.. gerammmmmmmmmm jaaaaaa haiiishhhhhhh mcm2 perangai keluaq ni sabaqqqqqqq sabaqqqqq feeling tiba2 nak pakai spek mata.. @fizzfairuzofficial

.. hahahah puas hati dia dpt keluar rumah.. jd today ikut papa work kat sekincan tgk fish katanya adoiiiii .... anak anak.. yg kakak dok demam kat penang sbb dok minum ayaq yg kalor kalor.. tu lg sorang anak anak.. yg baby mcm2 ragam ... anak anak anak 😅😅😅🤣🤣🤣🤣

Terima kasih pd semua yg sudi menonton.. terima lasih pd yg sudi supprt @fizzfairuzofficial #chon #mail hahahahahah good job syg.. 😘😘😘😘😘

Jom malam ini kt dating dekat TV9 jam 8:30pm sama2 nak semua... supprt @fizzfairuzofficial dlm cerita MUSAFIR LALU di TV9 jam 8:30pm.. 😘😘😘😘😘😍😍😍😍 watak yg berbeza dr sebelum ni.. sgt istimewa watak ini.. jadi jom kt supprt @fizzfairuzofficial ... ❤️❤️❤️😍😍😍

Okk harini kami gelak kuat... kejadian ni sedar pagi td bila dok sapu2 umah dok kemas depan pintu rumah,awat kasut lagu ni.. jenoh dok cari mana sebelah dia sedihhh tak jumpa., lps tu sat sat ni tanya en suami.. awat kasut ni ada sebelah sebelah ja.. katanya fesyen 2017.. hipster hahahah.... katanya sy taktau fesyan... ini fesyen katanya.. yg pelik pasai jadi lagu ni.. pasai apa dia pakai sebelah2?? Kalut tang mana??? Hahahahahah cc @fizzfairuzofficial

Sj malam ni nak sweet sweet sikit hhahah 🙈🙈🙈... en suami kat cherating tgh shooting filem munafik 2... tiba2 rindu pulak.. lama betoi tak berjauhan.. hahahah gedikkan.. ya laa video call anak,wassap tanya anak,semua anak la.. ibaratnya anak la.. takpaa bini mengalah..tgk pic ni mengunyah la keja dia,lps tu kan bila balik kl nnt dok gadoh gemok la,buncit la,sedangkan dia yg kuat makan kat sana.. katanya lauk kg sedap.. makan la syg selagi mampu,selagi sihat mkn ja... tiba2 malam ni rindu pulokkk kat en suami 🙈🙈🙈...takpa klu en suami tak rindu kami pun takpaa.. hahahah lariiiiiiii cc @fizzfairuzofficial

Dan nama pun event papa dia,jd stage tu dia punya wlpun ada artis adoi laaa... boleh pulak si emcee kakak a.k.a auntie ain @ainsufiaa melayan dia menari.. adoiiii laaa anakkk anak mana tak tumpah kuah klu ke nasinya sebijik perangai papa dia @fizzfairuzofficial

Ini kejadian smlm yer... anak anak.. papa dia tal ada work kat cherating pahang utk filem munafik2,kat umah anak dia buat keja.. taktau nak bg riaksi apa,nak marah ada,kesian ada.geram pun ada... 😂😂😂😤😤😤😤 cc @fizzfairuzofficial

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags