alifsatarofficialfcsg alifsatarofficialfcsg

1,030 posts   20,857 followers   35 followings

@AlifSatarOfficialFcSingapore  Approved by @alifsatar 😎 Est. May 2016. JUST US ALIF SATAR & SITI NORDIANA LIVE CONCERT IN SINGAPORE | 31 AUG 2018 | Get your tickets now! ⬇️

Gandingan terakhir mereka bersama buat sementara waktu! Da lama kita nk tgk dorng berduet kan, jadi jom semua tgk concert! You wouldn’t want to miss this, see you all in Singapore! ❤️
#Repost @rosevalleysg with @get_repost
・・・
• “Just Us”: Alif Satar & Siti Nordiana ‘Live’ in Singapore •

Have you purchased your tickets yet? Tickets are selling really fast and you won’t want to miss this chance to meet the pair of Malaysian sweethearts, starting from as low as $48! •
Tickets are available at www.rosevalley.sg

Selamat hari bapa to all ayah, abah, abi, daddy, papa, walid di luar sana! Happy father’s day to every daughter’s first love! ❤️🌹❤️🌹
#alifsatar
#alifsatarofficialfcsg

Sungai disusur sehari-hari,
Dalam gelap menangkap ikan,
Kita menyusun sepuluh jari,
Salah dan silap harap dimaafkan.
Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir dan batin 💕

#Repost @bambam_studios with @get_repost
・・・
Err...🙏🙏 cik Bam minta maaf kat @alifsatar dulu la ye sebab walaupun berpuasa and banyak aktiviti masa tu tapi still tunaikan permintaan cikBam untuk membuat persembahan ekslusif yang tak berapa nak K-pop sangat la, khas untuk cik Bam sorang #sebenarnya... tapi sebab nak raya and menurut mak cik Bawang jiran Nana yang suka buang sampah kat tong sampah jiran sebelah pernah berkata "sharing is caring"... so cik bam share kat korang ya. Full version boleh tengok kat youtube. 😁
.
.

P.s - cik bam berjaya buli mereka. Ni je sebenarnya nak bagitau. K bye .
.

#klikpengantinmusimsalju
EPISOD AKHIR
Malam ini
7 Malam
RIA & RAMADAN HD
#pengantinmusimsalju 
@sitinordiana 
@alifsatar 
@therealatikahsuhaime
@adm.lee 
@ninajuren 
@aleza_shadan 
@norliaghani 
@faroukhussain1967 
@zamarulhisham93 
@ardellaryana 
@cikmanggis 
@dafiismailsabri 
@lansolo_official
@hadithomar

@suarahatipublication_official
@suriryana

#Repost @bambam_studios with @get_repost
・・・
.Drama berganda ganda
#klikpengantinmusimsalju

EPISOD AKHIR
Malam ini
7 Malam
RIA & RAMADAN HD
#pengantinmusimsalju

Cik Bam mungkin ada satu lagi bloopers nak kongsi tapi moh kita viralkan dulu naa untuk episod terakhir malam ni. 🤗 Lepas ni susah dah nak nampak semut-semut berkeliaran sekeliling panda. 🐼 x 🐜
.
.
.

@sitinordiana 
@alifsatar 
@therealatikahsuhaime
@adm.lee 
@ninajuren 
@aleza_shadan 
@norliaghani 
@faroukhussain1967 
@zamarulhisham93 
@ardellaryana 
@cikmanggis 
@dafiismailsabri 
@lansolo_official
@hadithomar

@suarahatipublication_official
@suriryana
#blooperskpms

Eh sama lah, kita pun ada dkt Singapore 31 Aug nnti, korng ade tk nnti? 😂 More bloopers! #Repost @bambam_studios with @get_repost
・・・
Nah.. lagi satu blooper cik bam belanja. 🤗
.
.

Pindah baru rumah kita tu macamana ye? 😂😂
.
.

Drama berganda ganda
#klikpengantinmusimsalju
Setiap Isnin-Khamis
7 Malam
RIA & RAMADAN HD
#pengantinmusimsalju 
@sitinordiana 
@alifsatar 
@therealatikahsuhaime
@adm.lee 
@ninajuren 
@aleza_shadan 
@norliaghani 
@faroukhussain1967 
@zamarulhisham93 
@ardellaryana 
@cikmanggis 
@dafiismailsabri 
@lansolo_official
@hadithomar

@suarahatipublication_official
@suriryana
#blooperskpms

Tulaaah cikbam berani nk rampas #adamputra ? Kan da kene belasah dgn #kasehlateefa si gangster yg comel! 😂 eh jap, sape yg kene debik ni, knp org tu pulak yg over nah! HAHAHA 😂😂
#Repost @sitinordiana with @get_repost
・・・
Lama sabar ngan cik bam ni ! Haa buat hal ngan #kasehlateefa lak tu! Silap org lah! Rasakan !! .
.
Sape lagi nk rampas adam putra kiter ! Meh kita debik dia pulak 😡👊
.
.
@bambam_studios @alifsatar #adamkaseh forever boleh bla #adambam #klikpengantinmusimsalju #pengantinmusimsalju #sitinordiana

“Objektif kami adalah satu iaitu menyokong semua aktiviti kerjaya seni Alif Satar” 💕

Such a nice write up. All of us got a little emotional reading it. Let’s continue giving @alifsatar our support in whatever he does in his career! Congratulations to @alifsatarofficialfc! What would we do without you. We love you! ❤️😘😊🌸

Pergh rugged habis kaseh ni! 😂 Adam punya ketawa tu is so @alifsatar I cannot. HAHAHA! bwk mengucap ye 😂 dulu Ahnaf bwk motor dkt Bali belok2 kan! 😂😂 tau takut! Ep mlm ni!
#Repost @sitinordiana with @get_repost
・・・
Ermmm tulah dapat bini minah rempit , camni la jadinyaa 🤣🤣 #klikpengantinmusimsalju #pengantinmusimsalju #kasehlateefa #sitinordiana @alifsatar

Ehhhh Adam jealous tk bertempat 😂 ep mlm ni! #Repost @bambam_studios with @get_repost
・・・
See~~ Adam!! Kaseh kata you jeles tak bertempat.. Sampai hati Kaseh buat you macam tu.. Takpe, Adam meh sini kat Cik Bam.. alololo sian dia. 😏
.
.

Drama berganda ganda
#klikpengantinmusimsalju
Setiap Isnin-Khamis
7 Malam
RIA & RAMADAN HD
#pengantinmusimsalju 
@sitinordiana 
@alifsatar 
@therealatikahsuhaime
@adm.lee 
@ninajuren 
@aleza_shadan 
@norliaghani 
@faroukhussain1967 
@zamarulhisham93 
@ardellaryana 
@cikmanggis 
@dafiismailsabri 
@lansolo_official
@hadithomar

@suarahatipublication_official
@suriryana

Most Popular Instagram Hashtags