aliffsyukriterlajaklaris aliffsyukriterlajaklaris

2,498 posts   2,854,058 followers   32 followings

Ohabangkosmetik  dairi kehidupan ..budak kampung yg tiada diploma dan yg mempunyai semangat yg besar utk berjaya..universiti sy pengalamn sy💪manager number 0123743261

cuba tengok vedio ni smpai part last🤕🤕 susah sy nak gi kerja tak nak dgn maid.. siapa yg ada anak suka drama mcm ni??
.
.
kalau korang nak tngok mcm kehidupan anak pemberian dr allah ini yusof dan aminah?? blh bika youtube sy sy update hari hari ala2 paprazi... blh tngok youtube Tv Terlajak Laris sy dah psoting yaaa..tpi nak tngok kena subscribes ye dulu baru boleh tngok.. sbb vedio tu lebih 10mnit di ig seminit jeerr soo korang boleh belajar cara masa yg betul..
#jakarta #indonesia #bandung #cook #chef #gendut #banjar #food #jawabarat #letscook #mylifestye #ohabangkosmetik #luxurylifestyle #healthylifestyle #deco #bisnesman #beauty #malaysia #aceh #welovejakarta #mensfashion #youtube #tv #terlajaklaris

sy pakai ipohe dan oppo beli dgn @zul.phone sbb harga dia murah dan brg ori ok...korang boleh suggestkan hp jenama apa yg bagus ekk nak ambik gambar atau vedio??

sempat menghadiri majlis perkahwinan sahabat siang tadi...semoga perkahwinan kekal hingga ke akhir hayat dan dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah

harap faham🙏🏻🙏🏻🙏🏻
.
.
kepada natizen di luar plz faham dan hormati wife @shahidadherbs atau sesiapa dlm hidup saya sbb dia tak ada kena mengena dgn kerja saya sebagai artis rakaman di indonesia sy hanya talend dalam 1set pengambaran ada berpuluh org ...habis tu kalau jadi pelakon tu mcm mana pulak?? jadi jgn maki hamun dia yg ada menegur sy juga... dia tak bersalah.... gara gara2 korang kami yg bergaduh..terus sy badmood😓😓 #bobodimana #bobodimanadancechallenge apa pun nantikan vedio terbaru kami yg menelan cost 2miliar rupiah di luar negara.

serius ke??

baju utk dijual @neilbarrett waktu sy beli rm6k saya nak jual rm2.2k di dunia ada 5pasang sahaja.. berminat wusup no manager sy 0123743261
0126799991

yes or no tarian ni?? siapa tak zabar nak tngok muzik vedio kami??? tag kawan korang yg pastinya lagu ini bakal mengegarkan asia..
.
.
ini baru prektise tarian baru... nantikan muzik vedio #bobodimana yg menelan cost paling mewah sebanyak 2meliar rupiah tak lama lagi... dan jom join #bobodimanadancechallenge dan tag kan kami @nursajat02 @aliffsyukriterlajaklaris dan @lucintaluna sbb 3pemanang akan dimaklumkan nanti ..kalau nak tmgok full vedio boleh tngom di chanel youtube kami tvterajaklaris ciptaan @gebby.vesta_

ada ke org nak belu unah saya??

cer teka saya nak buat apa??
.
.
teruja sgt bila google malaysia nak jumpa kita sbb sy no2 carian paling banyak di google yg pertama carian bola sepak dan ada new projek dgn mereka dan youtbe..nantikan target 1milion

my hero yom rambut dah panjang nanti abah potong yaa @babyterlajaklaris

mudah kan.. sbb sy punya life too bzz.. jgn lupa tngok lifestyle sy hnya di youtube tv terlajaklaris

siapa nak hadiah free kalau beli brg?? sy akan bagi hadiah dan sy nak buat sale SALE...SALE....SALE... @palacealiffsyukri mengalu-alukan kehadiran anda ke showroom kami ada jual bunga,carpet,lampau, bunga dan pinggan mangkuk,pasu ..
.
. 🏢 No.35 Persiaran Industri, Bandar Sri Damansara. 52200 Petaling Jaya Selangor
📱 +6013-3420133
📧 aliffsyukriprestigepalace@gmail.com
.
nak hadiah kena beli rm2k atas
.
.

https://waze.com/ul/hw2860n790

Most Popular Instagram Hashtags