[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

aliffsyukriterlajaklaris aliffsyukriterlajaklaris

2558 posts   2293623 followers   38 followings

Ohabangkosmetik  IG org KG, bisnesman kosmetik and im a good abahπŸ™πŸ»,i love cook,nature,fesyen,health πŸ’ͺ🏻 plz go to my youtube πŸ“Έ updte by admin- my manager☎️016 7793452

http://youtube.terlajaklaris.my/

momori pahit yg akan dikenangπŸ˜“πŸ˜“πŸ˜“πŸ˜“πŸ˜“πŸ˜“πŸ˜“πŸ˜“ #bahasaspanyol

gambar nampak saya happy tapi saya tak happy pun😏😏 dugaan ..tp sy kena kuat πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻

saya no 2😝😝

mcm lukisan..

kadang2 lagu memberi cerita kpd diri kita sendiri.. biarku sendiri.. merasaiπŸ˜₯

siapa setuju?πŸ˜“

my morning view.. good morning istanbol.. sabar nak balik stress kerja kat sini😞

my last seance mv #abangnaktegur .. ikutkan skrg nak balik juga.. mcm2 dugaan disini..

siapa setuju?

best tak lagu saya?? jom smbungkan..
.
.
Abg nak tegur pada si Uda
Jagalah diri jgn curi-curi
Bermain api
dgn yg lain
Jika kantoi
salahkan sendiri

O....pada si Dara
Kawal kan hati
Jaga emosi jgn curi -curi
Utk menguji kesabaran baby
Kalau gaduh rujuk lah kembali...

asyik pose gambar sendiri jee mesti korang bosan.. okey saya post pic hotel saya ya ni hotel 5star yg unik harga agak mahal sbb duit kita ken kali 5.. semalam 300 dokar😞😞tapi nak merasa gak sekali sekala..menghargai diri sndiri penat cari duit...

kena kental mantel dan fizikal... setuju tak??

Most Popular Instagram Hashtags