aliffsyukriterlajaklaris aliffsyukriterlajaklaris

2,535 posts   2,904,099 followers   26 followings

Ohabangkosmetik  universiti sy pengalamn sy💪 my manager 📞0 12-679 9991 atau 0195577817 Business enquiries : tvterlajaklaris@gmail.com

Jom sy ajar buat weffel spacial hnya di @romahmakanterlajaklaris .. siapa dah try mcm mana rasa plz komen di bawah...
kalau nak rasa boleh ke restoren saya @romahmakanterlajaklaris di sungai buloh atau cawangan kota damnsara.. dan ara damnsara pun ada dan bakal beroperasi di bangi dan setia alam..
.
.
#jakarta #indonesia #b ndung #cook #chef #gendut #banjar #food #jawabarat #letscook #jakarta #indonesia #bandung #cook #chef #gendut #banjar #food #jawabarat #letscook #mylifestye #ohabangkosmetik #luxurylifestyle #healthylifestyle #deco #bisnesman #beauty #malaysia #aceh #welovejakarta #mensfashion #youtube #tv #terlajaklaris
.

Hello makcik.. siapa nak jadi kan sy menantu??

nantikan sy di tv dlm host masakan #abangmasukdapur .. rindu korang team smua..

sy buat produk berkesan dgn harga murah sbb ramai yg nak cuba... hanya rm25 ready stok sebelum dah lama kat market hampir 8tahun.. .
.
Dah tgk live demo mlm td dlm konsert Gegar Vaganza? efek pemakaiannya serta merta wajah tampak glowing dan menutup cela cela nakal pada wajah anda..produk ni boleh dibeli di caring farmasi,kedai jamu dan agen online kami..😘😘kalau nak beli boleh wussp dan call no.. 1)EmQ Istana Rupawan
Kuala Lumpur
0322021999 & 0132260222

2) Sayo markering sdn bhd
Seri kembangan selangor
0193836877

3) Natureen sdn bhd
Johor Bharu
0167722454

4) Yho marketing sdn bhd
penang
0124806613

5) Pt widuri
Kuala lumpur chow kit
0172120091

6) wellcare impression sdn bhd
Johor Bharu
0123832889

7) Ulric Trading Sdn Bhd
Batu Pahat , Johor
0127113691

8) GMH health & beauty
Shah alam
0127539171

9) Unic Marketing Sdn Bhd
Kajang Selangor
0129113931

10) Nuwaja Enterprise
Kuala terengganu
0139509009

11) Nadira shopee
Peringit , melaka
019-3843525

12) Am Farming Sdn Bhd
Sandakan Sabah
0168365553

saya je ke rasa abg rio tak patut terkeluar?? sy sedih saya sebb abg pie rio kena tinggalkan GV mlm ni😭😭 komen anda akan di baca oleh wakil #gegarvaganza2018 dan sy...

korang rasa gaya simple mcm ni sesuai tak utk saya??

pemekap setia sy.. @lyana_dee

BAWANG BAWANG BAWANG, NETIZEN BAWANGG KASIII PEDASSS
.
Haaa kepadaaa Netizen yang suka bawangg, minggu ni saya bukakan 1 post khas utk korang membawangg yang dinamakan “NETIZEN BAWANGGG”
.
Komen bawang anda di bawah ini mengenai persembahan artist2 GV, JURI & HOST.. Komen yang paling panass akan dibacakan oleh sayaaa secara langsung di segmen ABANG TERLAJAK BAWANG
.
Jom kassiii komen bawang pedasss
.
#netizenbawang #pedaslagipedas #gegarvaganza #dherbs2018

kiri atau kanan korang nak saya pakai malam ni utk penaja utama #gegarvaganza2018 ??

assalamualaikum..

sy rasa ni keputusan terbaik... sy trauma😫 harap tidak berkecil hati dgn penolakan ini... nanti lagu baru sy inyallah sy dtg yaa..

tengok org smuaa dok bercuti... sy hari2 kerja x sempat nak holiday..

Most Popular Instagram Hashtags