[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

alhaalfa alhaalfa

3654 posts   303657 followers   2327 followings

alha alfa  πŸ‘° MAKEUP ARTIST 🏠 OWNER: ALHAALFA RICH LEGACY πŸ’„ DIRECTOR: ALHAALFA COSMETICS πŸ”΄MAKEUP WEDDING pls contact :- πŸ“² +60182939167 (mell)

Teknik contour menggunakan #alhaalfafoundation πŸ˜πŸ‘πŸ»
.
.
Harga : rm100
.
Weight : 30ml
.
Venue : JAKEL MALL KL

Uiiikkkkk!! PERHATIANNN!! ‼️‼️‼️‼️ FOUNDATION VIRAL ni dah RESTOCKKKK uolssss!! Huhuhu ok tak nak cakap banyak! Sila tgk video!! Siapa nk boleh datang JAKEL MALL KUALA LUMPUR!! Kat entrance ARIANI RTW ~~ POSTAGE TIDAK DI TERIMA LAGI~~ so kepada yg ada sedara mara kat KL tu~~ sila lah tempahhh mntak diorg amikkan!! Harga??!! Murahhhhh!! 30ml hanya RM100 sahajaaaa uols! Ceppattttt serbbuuuu!!!! Lambat abeh jangan nanges! I dah restock ni~~ πŸ˜πŸ˜πŸ™πŸ»πŸ™πŸ» @alhaalfacosmetics_hq .
Harga : Rm100
.
Weight : 30ml
.
Full coverage + glowing effect!

My luvly mama @nad.zainal by me~ windu! Thanks nanad.. nanad pakai blusher @alhaalfacosmetics_hq code : #zinnia ok!! ❀️😘

TIPS ALHA ALFA
.
Pilih warna tudung yg sesuai~ lagi2 anda yg bertudung ni..bahaya kalau salah warna..elak warna2 terang~ KUNING TERANG,.OREN TERANG..selalunya kalau nk nmpak "rich2" boleh la try warna cream instead of putih betu...kalau kulit GELAP,.cari warna2 NUDE brown,..warna pastle2~ pink pastle,.. jangan sesekali pakai warna2 FLORESCENT~ lagi PUNAH kalau pakai GLOW IN THE DARKπŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» TUDUNG PUTIH,KUNING,OREN,PUTIH semua tu akan "makan" warna kulit kite..terus nampak LEGAM~ MALAP..tak bercahaya~~ makeuo artis pun boleh cerahkn 2 tone je paling mampu~ lebih lagi nanti jadi kelabu 😭😭
.
.
Kesian pada MUA~ nanti awak cakap makeup gelap~ makeup tak seri..padahal warna tudung tu yg makan seri awak πŸ˜”πŸ˜­... so kalau nak warna2 STRIKING, make sure korg putih ala MAT SALLEH~ atau gelap yg betul2 gelap macam niger~ baru nice~~ kalau tengah2 tu~ play safe ok! Nak warna pelik2 pakai la pegi tgk wayang ke~ g jalan tar ke.. senang jumpa kalau hilang~ 😝😝
.
.
Tag kawan2 yg xleh tgk warna2 florescent ni supaya kawen nanti diorg tak buat hal 🀣🀣

Wahh~~ mentang2 @uqashasenrose2 pakai code: #sweetROSE ni~~ yg ni yg nak habis dlu ye~~ ehheh tqsmmm usha support alha dr dlu~ syg sha sgt2!! So kalau korg nak glow2!! Nk kulit nmpak berseri2!! Glow2! Mesti bergenang MATA ex2 korg dlu!! Ok so raya ni jgn lupa dapatkn cepat tau!! Sbb postage RAYA last ESOKKKK!! 😭😭😭
#cushionGLOWblusher by @alhaalfacosmetics_hq .
.
Harga : rm50 sahajaaaa!!πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ˜
.
.
Boleh whatspp : +60 11-2536 3955
.
+60 14-237 3818
.
.
Lens code : #kylieBROWN from @alhaalfalenses_hq

Rindu betul~ lama xjumpa puteri abam ni~ heheh tqsm @uqashasenrose2 for having me πŸ˜πŸ‘πŸ» .
.
Blusher cushion code : #sweetROSE from @alhaalfacosmetics_hq .
Lens : kylie brown from @alhaalfalenses_hq
.
.
Yg nk dptkn blusher tu abam ada di JAKEL MALL KL ok! Rm50 sahaja (saiz besar)

Nahh~ ada 5-6 product ni pun dah cukup buat korg nmpak cantik~ dalam masa 5minit! Cap cup cassss!! Setel! Nanti alha belanje video ok!! So jangan ready dgn baju je tp muka xbersiap..rugilahh kaklong oit~ mana tau lawa2 melaram guna @alhaalfacosmetics_hq nanti dapat anak dato ke..anak tansri ke kat majlis open house nanti!! Haaa~~ nak glowing glitter2!! Event malam2 biar 1km org dah nmpak muka berseri2??!! G beli cepat #glowandglittersspray dr @alhaalfacosmetics_hq ok!!
.
.
Tag kawan2 anda yg suka tayang beg makeup 15 tingkat tu~ cakap kat die awak ada 5-6 barang ni pun lagi vasssss dr die~ 😝

Haaahh suka naw baby @nelydiasenrose dgn #cushionGLOWblusher dr @alhaalfacosmetics_hq ni! Fresh dr oven ok!! Limited edittion raya!! Yg baby pakai ni code : #cherry .
.
.
Kalau nak beli online,..boleh ke @alhaalfacosmetics_hq .
.
Kalau nk terus ambil menggunakan TANGAN anda sendiri! Di JAKEL MALL KUALA LUMPUR πŸ˜πŸ‘πŸ»
.
.
.
Harga : rm50 sahaja!! Size besar ok!! Bukan macam cushion blusher yg lain πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» sepuloh tahun baru habis lalalallala #okGURAW

Alaaaa happynyeee abg!! Tqsmm adik.. singgah booth abg..thanks sbb selalu support @alhaalfalenses_hq n @alhaalfacosmetics_hq πŸ˜πŸ™πŸ» .
.
Esokk jum laaa ramai2 dtg JAKEL MALL KL!! Booth abg kat entrance ARIANI ni..bukak kol 11 pagi sampai 12 malam !! Nak dtg boleh call +60 14-237 3818
.
.
Esok LENS POWER MASUK!! FOUNDATION CUSHION pun dah restock semua code!! And yg bestnyeee!! CUSHION GLOW BLUSHER pun ada!! XsabarnyeeeeπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» jumpa esokkk ok!!

Kepada bakal pengantin,..korg kene tau bertapa PENTINGnya NATURAL LIGHT (pencahayaan) yg sempurna..heheh kadang tu ada yg makeup kat bilik..bilik xde tingkap.."berkuap" so berpeluh lagi..mak adik kakak tumpang siap sekali dalam bilik tu.. MUA sesak napas pengsan hujung katil~ (padahal mua xdapat CAPTURE warna sebenar kulit anda) so cara mudah buat2 pitam πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»
.
.
Mulai hari ini! Menabung seposen sehari..sementara nak kawen dah boleh sewa bilik hotel! Cukup pengudaraan~ cukup cahaya ( request nak bilik yg ada tingkap n cahaya MASUK dgn eloknye).. kalau MUA ada ringlight tu,..ok la..kadang ada yg xde tu..sian kami..takkan nak bawak lilin 😭😭 tapi kalau kawen malam..xleh buat ape..cuma harapan kami adakan bilik yg ada LAMPU PUTIH~ jgn lampu oren ala2 candle lite dinner tu~ mmg kelaut dalam warna kulit..warna shading dll~ ttbe keluar bilik~~ taraaa~~ shading sejenis kayu arang~🀣🀣 jgn salahkn kami sbb kami nmpak "mcm" dah ok! Sekali keluar bilik!! Taraaa~~ OPERAH CINA~~ takot kan?? Haaa baik menabung dr sekarang.. NAK SERI tu mudah je~ bersiap kt hotel..xde org tau makeup anda camne! Jumpa kat pelamin nanti berseri la tu~ betul πŸ‘πŸ»πŸ’ͺ🏻 xcaya xpe~
.
.
.
Sila tag kawan2 korg yg suka bilik tido lampu oren2 romantik tu~ supaya sempat diorg cerahkn masa depan diorg πŸ˜πŸ˜˜πŸ™πŸ»

My luvly adik yg busy kemain~ 😜😜 tqsm b @nelydiasenrose for having me~
.
Lens : #kyliebrown from @alhaalfalenses_hq

Tqsm ayahanda DATO' SERI PADUKA UTAMA DIRAJA DR JOHARY JP dan bonda DSPUD DR SALWA atas jemputan KEBAJIKAN SOCIAL..dan terima kasih kerana melantik alha sebagai KETUA PERHUBUNGAN AWAM KMRC INTERNATIONAL πŸ™πŸ»πŸ™‡πŸ»... insha allah akan di galas sebaik mungkin πŸ˜πŸ‘πŸ»

Most Popular Instagram Hashtags