[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

alfredaskeljung alfredaskeljung

1289 posts   893 followers   366 followings

Alfred Askeljung  Gillar delfiner, feminism, politik och prylar. Sörmlänning i Stockholm. Centerpartist. Riksdagskandidat för @stockholmscentern.

http://alfred2018.se/

När man släpat sig runt 3 mil med ryggsäck så har man gjort sig förtjänt av en alkoholfri Erdinger. Skål!

Kampanj med Stockholmscentern på cykelkarnevalen och bilfria dagen 🍀🚲🚴‍♀️

På valkickoff med @cufstorsthlm!

Superkul att få prata om min riksdagskampanj, vilka frågor som är viktiga för Stockholmsregionen och varför CUF och frihetliga värderingar behövs i valrörelsen 🍀 Stort tack för att jag fick komma, nu kör vi hårt! 🙏😎

Ett enormt tack till alla medlemmar i Stockholmscentern för det stöd som jag fick i medlemsomröstningen till riksdagslistan!

Jag är glad och hedrad över att bli föreslagen till topp 10 på riksdagslistan för Stockholmscentern och ser fram emot att personvalskampanja i valrörelsen. Jag ställer upp för att jag vill vara med och förändra Sverige tillsammans med er och vara en del av det lag som representerar oss i riksdagen efter valet. Jag hamnade på plats 6 i medlemsomröstningen och jag känner ett starkt stöd för att förvalta det förtroendet i valrörelsen.

En riksdagsledamot ska inte bara driva på för bra politik på riksplanet, utan också representera sin valkrets och sitt partidistrikt. Jag vill vara den kandidat som gör det och som driver Stockholmsfrågorna, som lyfter våra perspektiv och tar upp våra problem. Det handlar inte minst om bostadsbristen, om politik som drabbar Stockholm och en regering som ställer stad mot land.
Centerpartiet har en unik roll att spela i Sverige med vår kombination av liberalism, frihetlighet, miljötänk och pragmatism. Vi kombinerar framtidstro med en vilja att se hela Sverige. Det är sant här i Stockholm såväl som i mitt barndomshem på den sörmländska landsbygden. Vi behövs i hela landet.

De senaste åren har vi sett hur skatterna har höjts, villkoren för företagandet försämrats, utsläppen har ökat och människor blir utvisade på grund av teknikaliteter och byråkrati. Tudelningen på arbetsmarknaden blir värre, liksom delningen mellan stad och land. Vi behöver vinna valet nästa år och vi behöver bilda en alliansregering.

Som förbundsordförande för Centerstudenter och ledamot i partistyrelsen så var jag med och ledde vårt parti. Jag var med och fattade besluten om att vi skulle stå upp för ett öppet Sverige under hösten 2015. Vi vågade stå upp för våra principer och för det som vi tror på. Jag vet att vi kan påverka och förändra när vi vill.

Valet nästa år kommer att bli tufft. Centerpartiet kommer att behöva slåss mot krafter som vill se ett Sverige som är mindre öppet och mindre företagsamt. Vi har sett resultaten av en mandatperiod som gått åt fel håll. Vi ska vända den utvecklingen tillsammans och vinna valet.

Delar av dagens arbete när man sitter utanför kontoret. Kul att hinna läsa ikapp lite 🙏

Bra kampanj med @centerpartiet vid Food Truck-SM 😎🍀

Månadens hundmatsinköp 😂🐶

Veckans bröd färdigbakat 🍞😋

Skördetid 😊🌾☀️

Springtur runt sjön hemmavid. Kräftskiva ikväll. Bra lördag. 👌🙏

Tillåt gårdsförsäljning och myndigförklara svenska folket. Replikerar på DN Debatt idag.

3 mil blev det, trots kramp i ben och fötter och en ryggsäck som kändes alldeles för tung. Lidingöloppet nästa!

Most Popular Instagram Hashtags