[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

alfa.my alfa.my

1052 posts   11183 followers   3395 followings

Si Cantik Manis!  šŸ‘ŒTrusted šŸ‘‘ Beauty from inside šŸ‘—2K-5K proven testimony. ā¤ Love to serve u wellšŸ˜Š šŸ’ Order whatsapp siniā¬‡

http://www.wasap.my/601128812964

Kak Fa tau mak-mak kitr kalau dah berusia kaki senang lenguh. Permaisuri kak Fa AKA mak kak Fa kan merendam kaki dengan air garam bukit almost everyday and kaki dia memaang kuat. Hari tu berjalan. Kak Fa dah melilau cari kerusi to seat. Tapi mak Kak Fa jalan lagi .
.
Bila rendam kaki dengan air garam ni. Menyedut toksin keluar. Menyedut racun. Melancarkan peredaran darah. Adakalanya yang ade migrain yang kritikal pun boleh baik tau .
.
So korang kalau jenis yang mudah letih badan tu. Silalah cuba. .
.
And magic lagi kaler dia bertukar. Bau dia boleh bertukar bila dah setengah jam merendam. Ade yang jadi berbau tau. Toksin tu kene sedut deep-deep dengan garam bukit ni .
.
Can u feel me meh? šŸ˜…

Haaaaa kak Fa baru cakap pasal marah tadi kan? So inilah hasil kalau kite terapi mandi garam bukit. Perasaan negatif macam baran tu memang akan berkurangan. Tak elok tau suka marah ni. Kak Fa pun takut nak dekat. .
.
Bayangkan kalau kita parents, anak pun takut. Kalau refer testimoni kak Fa bukan sahaja baran malah boost up energy korang yang selalu habis tak tau napašŸ˜…. Rase berat je badan tu kan .
.
So pada siapa yang nak mandi garam bukit boleh roger kak Fa or staff kak fa. Pergi je kat intro klik link. Terus deal ngan kami. Tak payah susah-susah .
.
SPECIAL!
- -
āœ”Menangani serta menghilangkan stress dan tekanan perasaan .
āœ”Mengembalikan tenaga yang hilang .
āœ”Membantu merawat dan menangani migrain dan sakit kepala .
āœ”Melindungi kulit daripada kering,merawat masalah kulit kudis .
āœ”Mengimbangi tekanan darah .
āœ”meningkatkan kandungan oksigen dalam tubuh .
āœ”Membantu penyembuhan penyakit .
āœ”Menampal 'AURA BOCOR', merawat serta membesarkan AURA DIRI .
āœ”Membantu menangani serta mengelakkan gangguan makhluk halus
āœ”Menaikkan SERI WAJAH .
āœ”Membantu memulihkan semangat yang telah luntur .
āœ”Membantu merapatkan hubungan
kekeluargaan, persaudaraan serta rakan sekerja āœ”Membantu sebagai 'PELARIS SEMULAJADI' untuk perniagaan /Kerjaya.
āœ”Membantu menunaikan hajat/niat yang khusus .
āœ”Menggunakan menguatkan 'Magnet' kekayaan dan kejayaan diri .
āœ”Membantu serlahkan Potensi Diri .
āœ”Membantu meningkatkan keyakinan diri

Best kan?

Team kami ade ribuan testimoni dear

Harga garam bukit

Premium: RM55SM/RM60SS .
Harga garam bukit aura rezeki: RM40SM/RM45SS

Postage: SM RM8/RM10SS

#garambukit #akakgaram #garambukitaurarezeki #garambukitladymillionaire #murah #aura #stress #seripengantin #duitbocor #perniagaan #tipskejayaan #tipskekayaan #tipsbahagia #suamiisteri #ikhtiar #mua #makeup #moodrepublic #bellaammara #minaz #raya #pengantin

Korang tau tak terapi mandi garam bukit ni boleh mengurangkan baran pada tahap minimum? Kak Fa dulu sebelum mandi garam bukit kak Fa baran orangnya. Alhamdulillah hakak dapat kawal perasaan yang tak best tu .
.
Korang kalau ade baran leh komen DM kat bawah ni. Mana tau kak Fa nak bagi percuma?

Nak tak?

Tips ni memang berkesan tau. Dan elok untuk membenteng diri dari sihir.

Selamat pagi korangšŸ˜… nasib tak tengahari lagi. Kak Fa bizi sikit u alls tadi. Garam bukit Lady punye cerita je pun tak habis sampai pagišŸ˜… so nak tak semangat lain macam semacam Kak Fa ni? .
.
Jangan risau semua orang perlukan semangat! Macam hakak dalam testi. Semangat dia dah ade tak dan nak memalas. Sebenarnya kalau malas ni semua orang pun ade tak? .
.
Kalau anak ade sikap malas ni, kak Fa cadang korang mandikan aje garam bukit ni. Bagus untuk memutasi dan meningkatkan energy. Ramai orang suka mandi garam sebab energy yang diberi memang best! .
.
Tak pernah dengar pasal mandi garam. Meh DM kak Fa kita cerita. Betapa syoknya.
#garambukit #aura

Memang banyak je customer kak Fa yang stress sampai tak tau kenapa mereka stress amat dengan life! Jangan tau stress-stress ni. Tak pasal jemput darah tinggi dan jantung. Hidupla dengan gembira .
.
Meh kak Fa ajar mandi garam bukit yang diperakui boleh mengurangkan stress dan membalancekan mood korang. Korang jangan risau. Korang DM je kak Fa, kami akan bagi info kaw-kaw kat korang sebab kak Fa dah mandi garam bukit mostly 3 tahun dan kak Fa ade ribuan pelanggan dan testimoni .
.
Sebab bagusla kak Fa jual dan suggest kat korang .
.
SPECIAL!
- -
āœ”Menangani serta menghilangkan stress dan tekanan perasaan .
āœ”Mengembalikan tenaga yang hilang .
āœ”Membantu merawat dan menangani migrain dan sakit kepala .
āœ”Melindungi kulit daripada kering,merawat masalah kulit kudis .
āœ”Mengimbangi tekanan darah .
āœ”meningkatkan kandungan oksigen dalam tubuh .
āœ”Membantu penyembuhan penyakit .
āœ”Menampal 'AURA BOCOR', merawat serta membesarkan AURA DIRI .
āœ”Membantu menangani serta mengelakkan gangguan makhluk halus
āœ”Menaikkan SERI WAJAH .
āœ”Membantu memulihkan semangat yang telah luntur .
āœ”Membantu merapatkan hubungan
kekeluargaan, persaudaraan serta rakan sekerja āœ”Membantu sebagai 'PELARIS SEMULAJADI' untuk perniagaan /Kerjaya.
āœ”Membantu menunaikan hajat/niat yang khusus .
āœ”Menggunakan menguatkan 'Magnet' kekayaan dan kejayaan diri .
āœ”Membantu serlahkan Potensi Diri .
āœ”Membantu meningkatkan keyakinan diri

Best kan?

Team kami ade ribuan testimoni dear

Harga garam bukit

Premium: RM55SM/RM60SS .
Harga garam bukit aura rezeki: RM40SM/RM45SS

Postage: SM RM8/RM10SS

#garambukit #akakgaram #garambukitaurarezeki #garambukitladymillionaire #murah #aura #stress #seripengantin #duitbocor #perniagaan #tipskejayaan #tipskekayaan #tipsbahagia #suamiisteri #ikhtiar #mua #makeup #moodrepublic #bellaammara #minaz #raya #pengantin

Selamat pagi u alls!
Haaa dah mandi garam bukit belum?
Kak Fa awal pagi dah mandi walau sejuk sampai ke gall bladder taušŸ˜ sebab mandi garam bukit ni syok. Badan memang wangi dan jangan risau tak melekit-lekit.masa bancuh pun dah semerbak harumnya .
.
Kak Fa nak ajak korang meneliti khasiatnya. Mandi garam bukit adalah salah satu alternatif medium menjaga aura. Aura tu wujud ke? Orang kata aura tu mitos? Silap! Energy tenaga aura ni memang wujud. Kita je tak amik tau. Sekarang pelanggan kak Fa memang berduyun-duyun beli garam sebab elok for aura.
DAYA TARIKAN DIRI .
.
Kalau u alls scroll IG @alfa.my ni memang banyak dapat info pasal superbnya mandi garam bukit šŸ™‚
#aura #mandiangarambukitaurarezeki

Kusut tak rambut korang?
Kak Fa tu yang lemah tu. Tu kalau kak Fa tau. Teringin nak rambut ala pwincess lembut macam iklan syampu tušŸ˜† .
.
Tapi kebanyakan syampu yang pakai perapi ade silikon block nutrisi yang masak ke dalam rambut. Kering rambut nanti. Tu sebab u alls kak Fa rekemenkan syampu santan ni. Sebab ade perapi rambut asli yang bertindak hingga ke dalam rambut .
.
Best tak?
Inilah syampu natural base paling murah kak Fa pakai sebab kak Fa giler produk natural. Kalau nak ikut ramuan dia. Kak Fa budget harga dia memang sepatutnya mahal. Tapi dengan harga murah u alls akan dapat syampu berkualiti dan sihat .
.
Kenapa syampu santan best sangat?
.
.
+Menghapuskan kelemumur
.
.
+Menguatkan akar rambut
.
.
+Melembutkan rambut hingga ke hujung
.
.
+Menghapuskan kegatalan rambut
.
.
+Menghapuskan rambut bercabang
.
.
+Membunuh kutu rambut
.
.
+Menghapuskan bau hapak rambut
.
.
+Merawat ekzema kulit kepala
.
.

Harga RM35/Botol
Cas pos: RM8
#syampusantan #myhomelabsyampusantan #syampusihat #paraben #syampu #rambut #kelemumur #rambutgugur #kulit #gebu #kutu #kelemumur #sihat #makeup #honeybeevenom #nurraysa #belleza #susumaeaz #dyxy #uitm #utm #upm #um #uia #shahalam #kualalumpur #malaysia #wanita #cantik

Hai morning kesayangan kak Fa. Tau tak syampu santan #myhomelab ni boleh merawat ekzema kulit kepala? Haaaa tula nak cerita ni. Bagus kan? Sebenarnya ade je yang kene ekzema jenis ni, tapi tak baik-baik .
.
Malah ekzema kat badan pun diorang lumur syampu santan. Terkagum kak Fa jap taušŸ˜† .
.
Bila lumur tu ekzema mula kurang dan membaik tau. Syampu santan ni ade 6 bahan bermutu tinggi, less chemical dan bermotif syampu sihat. Baby, mak baby and ayah baby pun boleh mandi taušŸ˜† .
.
Kenapa syampu santan best sangat?
.
.
+Menghapuskan kelemumur
.
.
+Menguatkan akar rambut
.
.
+Melembutkan rambut hingga ke hujung
.
.
+Menghapuskan kegatalan rambut
.
.
+Menghapuskan rambut bercabang
.
.
+Membunuh kutu rambut
.
.
+Menghapuskan bau hapak rambut
.
.
+Merawat ekzema kulit kepala
.
.

Harga RM35/Botol
Cas pos: RM8
#syampusantan #myhomelabsyampusantan #syampusihat #paraben #syampu #rambut #kelemumur #rambutgugur #kulit #gebu #kutu #kelemumur #sihat #makeup #honeybeevenom #nurraysa #belleza #susumaeaz #dyxy #uitm #utm #upm #um #uia #shahalam #kualalumpur #malaysia #wanita #cantik

Most Popular Instagram Hashtags