alfa.my alfa.my

1,311 posts   12,503 followers   4,285 followings

Si Cantik Manis!  👌Trusted 👑 Beauty from inside 👗2K-5K proven testimony. ❤ Love to serve u well😊 💗 #alfamy 💗 @alfa.my 💠Order whatsapp sini⬇

Awww! See our customer dah kurang nak rase marah-marah. Kak Fa faham kalau marah tu pun bukan suka-suka, but kita mesti nak kawal marah kita or else semua orang sekeliling kita tak selesa,
.
.
This is ditujukan kepada mothers, wifey, daddy, teacher, yang memerlukan kesabaran yang tinggi, percaya tak dengan khasiat mandi garam bukit boleh control mood kita.
.
.
Thats why la kak Fa suka sangat dengan mandian garam bukit ni gais. Rase segar je badan, rase positif je hari-hari kak Fa, rase stress sangat kurang.

Kak Fa ingat lagi, 2015 kak Fa mandi garam bukit Aura rezeki, haaaa jangan salah faham tau, mandi garam bukit bukan tanda esok tetiba tak memasal sale meningkat tau. Tapi ia merubah diri kita
.
.
Kak Fa dari orang yang tak boleh fokus boleh fokus sangat dalam bisnes, lepas tu kak Fa jadi rajin sangat dan tak mudah nak lemau. Kak Fa rasa bersemangat sangat time tu walau masa tu kak Fa dah tak de kerjaya dan duit
.
.
Ia buat kak Fa rase strong enough untuk bangun dan cipta hidup baru yang maybe lebih Baik Allah tentukan, lepas tu kak Fa sebarkan manfaatnya ke serata Malaysia dan negara jiran sampai jumpa korang, ramai dah pelanggan kami

Korang nak cuba?

Mehla kak Fa bagitau cara nak pakai #myhomelabsyampusantan ni gais, cara dia memang berbeza dengan syampu lain sebab syampu ni tak banyak buih, walu gitu jangan risau effective tau nak jaga rambut korang
.
.
Pahtu gais, cuci bersih-bersih tau lepas dah gune, jangan biau sisa syampu melekat atas kepala.

Best tak dengar gais bile masalah rambut settle cenggitu je. Ni semua #myhomelabsyampusantan punya penangan la ni gais. Kalau korang ade masalah kelemumur, mahupun rambut gugur cepat-cepat roger kak Fa tau
.
.

Quotes of the day!

Korang kalau beli yogurt asli boleh lumur ke rambut, ia jaga rambut kita bagi berkilau, lembut dan tidak kering malah tidak bercabang. Sangat banyak faedah untuk halang kerosakan rambut
.
.
Nanti cuba ye tips ni or pakai je #myhomelabsyampusantan 😅

Giler banyak perubahan kat kulit kepala dia gais, teruja kak Fa tengoknya, yela kan, sape yang tahan dengan kelemumur ni gais, dahla gatal, bila kita peram dalam scarf jadi makin teruk
.
.
Tapi senang je gais nak settle masalah ni, korang gune je #myhomelabsyampusantan ni, santan dalam sempu ni memang expert pada membasmi kelemumur gais
.
.

Minyak kelapa, walau bau dia ade yang kata tak best, tapi banyak sangat khasiatnya untuk rambut dan kulit kepala kita tau, antara khasiat yang paling besar adalah mengatasi KEGUGURAN RAMBUT
.
.
Sebab minyak kelapa ni akan menguatkan akar rambut kita tau, dulu-dulu nenek kita jaga rambut panjang gune bahan macam ni je gais, tapi sekarang tak payah susah gais,
.
.
Kita pakai je sempu santan yang memang dah ade kandungan minyak kelapa dalam ni, bau pun bau orange oil yang, memang sedap di hidung

Ade packaging baru tau sayang-sayang, nanti kak Fa akan balas dm tau. Stay tune tau.

Most Popular Instagram Hashtags