alexschulman alexschulman

1649 posts   182018 followers   352 followings

Alex Schulman  Min bok "Glöm mig" är nominerad till årets bok. Rösta här!

http://aretsbok.se/

Det är fredag! Det är ALEX OCH SIGGE. This is not a moment, it's a movement.

Livet blir inte som du säger att det blir. Livet blir som du gör. Så se till att göra saker.

Jag är stark, jag är samuraj. Jag är Caesar. Jag gör det jag ska, jag gör det bra.

Otroligt roligt! Min bok "Glöm mig" är nominerad till Årets bok!! Om ni gillar den, kan ni väl gå in på aretsbok.se och rösta på den! Tack i så fall!!

Amanda kommer farande in i badrummet. Hon har den där blicken, våt och märklig, öppen mun, hon har fått syn på en pormask. Eller en "poris", som hon kallar det. Hon säger att hon bara ska ta den lilla. Men när hon tagit den lilla hittar hon en ny liten. Som hon också måste ta. Varje gång hon hittar en mumlar hon "oj". Varje gång hon klämmer en väser hon "titta!" och visar upp något som över huvud taget inte syns på fingertoppen. Jag säger AJ varje gång hon klämmer och hon svarar alltid viskande, nästan för sig själv: "Det gör inte ont." Men det vet väl inte hon. Det GÖR ont. Det gör satans ont. Jag frågar om det blöder och då säger hon nej-nej. Det är först när jag tvingar henne ta en bild som jag får se den förödelse hon skapat. "Din hy är mycket finare nu", säger hon och lämnar mig med den här satans smärtan, det svider nåt så in i helvete va. Jag skriker åt henne att hon är sjuk!! Sjuk i huvudet! Men då är hon redan borta, på väg in i nästa rum, dags för nästa familjemedlems ansikte att vanställas.

Lördag, bara ta på sin favoritmask och bara slappa. Hemma-spa 4-Ever!!!

Förlåt, jag är fånig, men jag är besatt av de här solglasögonen. BESATT, säger jag!! Men jag vet inte vad det är för märke. Vet någon? Har jag någon följare som kan sånt här? Vad är det för glajjer?! Ska ni hjälpa mig?

Det är fredag! Det är Alex och Sigges podcast!

På grund av omständigheter blir dagens podd en best of-podd!! Det roligaste och tokigaste av allt vi har sagt. Hoppas ni gillar! Ha en fin fredag!!

Snart kommer sommaren. Snart kommer saabis. Längtar efter de magiska mötena med andra Saab-ägare på landsvägarna. En känsla av frihet, att allt är både ens slut och ens början, att allt blommar.

Amanda kämpar verkligen på i graviditeten. Magen stor nu!! Så stolt över henne.

Sen frukost på rummet på Grand Hotel. Sen ska vi åka till BB, tänkte jag, så Amanda kan föda. Men det verkar inte så, verkar inte hända idag heller.

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags