[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

alexschulman alexschulman

1788 posts   182503 followers   394 followings

Alex Schulman  Min talkshow Schulman Show. Varje torsdag en ny gäst:

http://schulmanshow.libsyn.com/

Efter-showen-pinne på Avalons balkong. Ser du pinnen? Liten är den inte, Nädu.

Backstage, 20 minuter kvar tills vi står på scen på Lisebergshallen i Göteborg. Jag idag i ruskigt raffig ny scenkostym - tack @jlindebergofficial !!

Han Dragomir Mrsic i nya Viaplay-serien ser ut som Jan Björklund kommer se ut på valnatten 2018, när Liberalerna fått 3,7 procent. Trött, arg, irrationell, farlig.

Nu ska jag ta med er på en åktur. Sätt på podden så åker vi, ungar.

Det är torsdag! Det är Schulman show - med Jan Guillou som gäst! Här är en del av segmentet ”Flashback frågar”, där jag låter Ulf Elfving läsa högt ur Guillou-tråden och så får Jan svara på alla funderingar. Hoppas ni lyssnar!!

I SAMARBETE MED LERNIA Jag minns när jag var ung vuxen och ville bli skribent. Jag hade skrivit romanen ”Småsaken och ingenting” och skickade den till alla förlag och bestämde mig för att jag helt enkelt skriver kontrakt med det förlag som hör av sig snabbast, när den vilda huggsexanom min namnteckning väl börjar. Problemet var att ingen hörde av sig. Jo, ett förlag, Bonnier, svarade vänligt och sa att boken inte ”håller de kvalitetskrav vi normalt ställer på en roman”. Jag sökte sedan jobb som kolumnist på kvällstidningarna. Ingen av dem svarade. Jag sökte på månadsmagasinen – inte heller de svarade. Min räddning var sociala medier. Plötsligt behövde jag inte tillåtelse från någon annan att publicera mina texter – jag kunde göra det själv, genom att skapa en blogg. Men jag minns känslan av att vara osynlig. Att aldrig få svar. Jag är därför stolt över att vara en av dem som ställer mig bakom Lernias kampanj, som handlar om att alla har rätt till ett första intryck. Mitt problem som ung var ju att jag helt enkelt var en dålig skribent. Yasmins problem var väsentligt större, hon var med om en dykningsolycka och drabbades av en ryggmärgsskada, och trots att kompetensen inte sitter i benen fick hon inte komma på intervjuer. Det är er ett strukturellt problem, som Lernia nu arbetar mot - tack för att ni gör det, Lernia!

HAHAHAHAHAHAHAHSHSHS

Sista putsandet av detaljer. Min dotters grupp ”Five Girls” gör sista träningen inför gigget ikväll på Cirkus. Mycket nerver nu.

Tänker på dig idag, pappa!

Vi kör på.

Det är fredag! Det är ALEX OCH SIGGES PODCAST! Bra avsnitt. The best one yet!!!!!

Det är torsdag! Det är Schulman show!! Med @littlejinder !! In och lyssna nu, ungar!

Most Popular Instagram Hashtags