[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

alexschulman alexschulman

1689 posts   182811 followers   357 followings

Alex Schulman  Min bok "Glöm mig" är nominerad till årets bok. Rösta här!

http://aretsbok.se/

Idag är det midsommardagen och då är det som vanligt för oss finländare: vi går ut och plockar ungbjörkar, för nu är de som mustigast, och binder dem för torkning så att vi kan återskapa doften av sommar också i smällkalla januari.

Midsommarmiddag. Svärfar @bengansroadkills är här. Man känner honom i rummet, hela tiden. Känner hans blick. Ibland pratar han med mig, eller hans skägg pratar, själv är han tyst.

Coca Cola-cup 2017 avgjord! Jag står i mål, jag gör det jag ska, jag gör det bra.

Det är fredag! Det är Alex och Sigges podcast! Idag med en Sigge-historia från Grekland som är så himla fin. Det är i såna stunder, när jag hör honom berätta på det sättet, som jag blir så glad över att både få vara hans kompis och att jag får förknippas med hans arbete.

Kolla på den här då! Hallå där! Vad är det som pågår här då?! På med handklovarna och in i gullfinkan med dig, på en gång!!

Så himla fint. De här ungarna, de måste in i gullfinkan, allihop - på livstid!!

Är detta ens lagligt?

Det är roligt att bageriet äntligen öppnat,
men för tillfället har jag inte tid att sitta och såsa och fika, har massor att göra, många ärenden med golfis, har inte tid för SKIT, det måste gå undan!

Jag bygger en utedusch - mitt inne i björkarna!!! Vafan pågår? Hur kommer jag på de här sakerna??

Jag har pratat med Sigge och han hälsar till alla som gett honom stöd i den här svåra stunden. Det är en tragedi för honom och hans familj och jag hoppas ni kan respektera hans önskan om att få bli lämnad ifred så att han kan få läka tillsammans med dem han älskar och dem han svikit.

Nu hände det! Det blev fredag! Det blev Alex och Sigges podcast!

Most Popular Instagram Hashtags