alexkossek alexkossek

813 posts   10170 followers   421 followings

Alex Kossek  LÄNK TILL AKTUELL PODD HÄR ⬇️⬇️

https://itunes.apple.com/se/podcast/vad-ar-poangen../id1070493753?mt=2

22:30-23:30 ?? 😳😂

WOW! Se @dannysaucedo på Hamburger Börs!! Ta med hela familjen! Jag, barnen och mamma ger den 🦄🦄🦄🦄🦄

Gubb-Alex

Provar GAJAs "billiga" viner 😐 #gaja

Perfekt Syrah från Sydafrika 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼 #boekenhoutskloof

#tbt #2001 fick bilden av @mattias_lord och inser att det inte många dagar i mitt liv då jag varit ledsen. Och bara det är ju ytterligare en sak till jag kan vara glad över 🙌🏼

Idag beställde jag en Banan & Curry Pizza med oxfilé och Bea. Inga konstigheter.

Född och uppvuxen i Stockholm. Och jag har kört lite överallt i den här stan. Men idag hörde jag talas om Masmo för första gången. Är det någon annan som missat det här området?

Vi ska sova. Bara eeeen drink till... @mcmangeschmidt

Precis köpt NBA pass så jag kan följa Cleveland på AppleTV 😎

Ni yngre ska veta att när jag var ung köpte alla en "stereo". Man fick välja mellan olika slutsteg och högtalare där guldpläterade högtalarakablar (500kr /m) var det som stod högst upp på önskelistan om man ville ha optimalt ljud. Och LP skivor har musik på BÅDA sidorna, CD på bara den ena sidan.

Bjuder på en bild av mig när jag lite eftertänksamt dricker en cappucino. För jag noterar att jag börjar se ut som en 40åring. Inget fel i det. Men det är något med att jag inte känner igen mig själv när jag ser en bild tagen av mig. Jag brukar säga till andra som säger något liknande att det är för att ens självbild inte stämmer överens med verkligheten. Är det så enkelt? Att i mitt huvud så har jag en bild av mig hur jag såg ut när jag var 28 och omedvetet lyckas bortse från min reflektion i spegeln som jag ser varje morgon?

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags