albinho1986 albinho1986

297 posts   5571 followers   275 followings

Albin Olsson  På turné med ett jävla gött gäng! Biljetter på

http://www.stauppklubben.com/

Malmö! Ikväll kör vi (känd från podcast) på nöjesteatern, om man skriver malmo som rabattkort så får man, just rabatt, till kvällens gig. Biljetterna köps på billetto.se det kommer bli svinfett för efter så dricker vi öööööööööllllll

Undrar ni vad jag skojade till 90% om i Karlstad? Då har ni chansen att se det i Stockholm imorgon (14e) Malmö på torsdag(15e) eller Göteborg på fredag(16e). Detta är alltså avslutningsmiddag av vår turné känd från podcast. Biljetter på billetto!

Vi är på bröllop i Dublin. Vad gör ni era jävla losers?

Den här mackan kostade 60kr. Det är alltså mer än 10kr per köttbulle. När jag påpekade för cafeföreståndaren att jag tyckte det var dyrt så svarade hon att köttbullar kostar ungefär så mycket och att man även betalar för tomat och bröd osv.
Jag satte mig sedan och märkte att två av köttbullarna bara var halva köttbullar. Nu är jag alltså nere på fyra köttbullar och ganska gott bröd för 60kr. När jag påpekar att det ligger halva köttbullar svarar hon att det är för att de ska ligga kvar på mackan.
Jaja det var väl inget att gnälla för? 60kr är ju inte jättemycket pengar men det stör mig att man istället för att köpa två sådana mackor hade kunnat gå och se specialisterna livepodda ikväll på Henriksberg i göteborg. Det är jag @gardenfors och @mrcoolris. Tre komiker för 120kr! Vi är alltså mindre värda än en köttbullemacka/styck. Tråkigt.
Så Göteborg kom ikväll och visa ert missnöje med Stockholm och deras jävla marknadsekonomi.
Biljetter finns på stauppklubben.com

YO YO YO! Jag var med i TSKNAS idag med @kodjoakolor @petterbristav och @miriambryant så nu lyssnar ni på det era svin. Om ni inte fått nog så kommer också specialisterna till Göteborg och livepoddar på fredag. Ståuppklubben är det som gäller och det blir första gången någonsin alla i tre gör detta tillsammans!!!

WOHOOOO! Idag är det säsongsavslutning på specialisterna! Vi har toppat kvällen och fyllt den med grymma komiker. Haffa dina biljetter redan nu för det kan bli fullt ikväll. Underproduktion.se/biljetter.

LINKÖPING! Det är dags att lyssna på ett poddavsnitt om er härliga stad! Idag kommer vi nämligen till er och kör Stand Up på l'Orient. Det är en grym show ni verkligen borde se. Biljetter till den finns på billetto eller hur det nu stavas!

Livrädd för roasten av @gardenfors ikväll i Malmö. Tror kanske att jag kommer börja gråta. Det vill ni väl se? In och haffa biljetter nu så ses vi ikväll.

Fyyyyfan vilken lineup vi har ikväll. Bara två kvällar kvar av säsongen och nu kör vi all in! STockholm för fan missa INTE!!!

Jävligt grym kväll i Kalmar igår! Tack alla som kom, ni var riktigt bra publik. Nästa #kfp är nästa onsdag i Linköping på l'Orient! Biljettlänk i bio

Fan vad grym personal det är på Sandra i Kalmar!!!! Vad finns det att missförstå? NU KÖÖÖR VIII!!!
📷@jas39kuken

KAL
MAR!!!
Nästan all info finns i bilden. Resterande info är att det är ikväll, att det är på Sandras och att det kommer bli aproligt. Just det och att biljetter finns på stauppklubben.com/Kfp PUSS O KRAM!

Most Popular Instagram Hashtags