[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

albinho1986 albinho1986

316 posts   5758 followers   292 followings

Albin Olsson 

Shirtpod.se
#teamlulu

J'habite à Paris!

Fan vad fet kväll vi hade det igår! Tack komikerna och publiken. Nästa vecka är det paus och veckan efter det är det tuff 2 som jag verkligen vill att ni går på för @chippen_svensson och @armannrman är så jävla roliga.
Sedan kör vi en lverfet avslutningskväll den 2 november. Många av de bästa som kört under säsongen kommer ha skrivit nytt. Kommer bli lite av en specialkväll med extra allt!

Ikväll kör vi säsongens näst sista kväll på specialisterna. Otroligt roliga komiker för bara 100kr. Missa inte vad som avlånga kallas: "en standupklubb"
Biljetter finns på juliusbiljettservice.se
SES IKVÄLL!

Jag tro nog att ni vet vad detta innebär! Ses ikväll.

Idel legender på rad! Skakade också hand med Tord Holmgren idag, 8-0 och publikrekord på det = en bra kväll.

En slarvigt skriven setlist från gårdagens succé på specialisterna. Ikväll kommer man kunna se det jag glömde bort på leroys gold, central bar folkungagatan. Kl 20:00 ta med er fredagskänslan och kom och se mig köra ett headline-gig!

Ikväll kör vi specialisterna comedy club igen meden sån jävla superlineup! Kl 20:00 drar det igång på dovas Skanstull. Kostar runt hundralappen och det kommer ni tycka är billigt. Biljetter på underproduktion.se/biljetter

Va rolig @johannes_brenning var precis på greven komedi. Kolla in honom!

VILKEN KVÄLL!!! Tack till komikerna och den fantastiska publiken för en fullsatt premiär. Ledsen för er som fick vända i dörren men vi kör lika feta kvällar varje gång så köp biljett i tid.

Kvällens back stage på specialisterna. Kommer bli myyyyys. 20:00 ikväll kör vi en riktigt fittbra Stand Upkväll på far&son Skanstull.

Jag och @gardenfors har hittat lokal för Specialisternas "kurs i skönt" anmäl ditt barn för bara 140kr per kurstillfälle. Man vill väl att sitt barn ska lära sig det skönaste som finns?
Ikväll kör vi igång specialisterna cc på dovas Skanstull. Biljetter på underproduktion.se/biljetter

Most Popular Instagram Hashtags