albinho1986 albinho1986

354 posts   6,648 followers   326 followings

Albin Olsson 

Den här blicken hade jag efter min första ålamacka ever. In och lyssna på 80 väldigt goda mackor podcast och se om det är bra eller dåligt. #80vgm

Jag och @davidsundin ska köra blindtest på olika kaviarer. Spännande! #80vgm

HELSINGBORG! Nu kör vi hos er, på torsdag smäller det. Vi ska "ooa hela natten". Ni har supertur att vi kommer till er först nu för nu har vi tränat. Så kom och festa med oss och kolla även på våra shower.

DETTA!!!! Det coolaste jag sett!
Vilken känsla @davidolgarsson har alltså. Jag vill läsa den här serien.

Fan vad likt!
Tack för igår Sundsvall det var kanon. Nästa stopp för segertåget är Helsingborg den 12e april. Tuuut tuuut ses där va?
PS ca 11 minuter av min show handlar om att pulla, det vill ni inte missa.
Biljetter länk i bio

JÄVLAR SUNDSVALL! Jag har ju glömt bort att visa vilka era färger är enligt geniet @pike_nsa här är dom. Infon till höger, kolla in den!!!

Kolla vad skoj ni får i höst! Jag och @henriknyblom kommer värma upp för @nissehallberg på hans nya kanonshow "Trött". Biljetterna kommer ta slut så ta chansen att köpa nu. Finns på nissehallberg.se

ÖREBRO! Hoppas ni gillar er färgkombination! Även denna komponerad av fantastiske @pike_nsa. Hoppas också att ni gillar att skratta, för på torsdag kör jag och @petrinasolange våra shower hos er. Biljettlänk i bio.

Har fortfarande fått väldigt lite uppskattning för detta men det viktiga är upprättelsen.
Tack @mattias_einar_kihlstrom för att du arbetar i sanningens tjänst.

Specialisterna har riktigt stora grejer på gång! Ni kan höra allt om detta i senaste avsnittet av specialisterna podcast.
Tack för den fina postern och ett grymt klippjobb @den_linus

FALKÖPING med eventuell omnejd. Nu är det er tur att få se på min och @petrinasolange standupshower. Imorgon kommer vi säga dumheter hos er. Detta vill ni väl se? Isf skaffa biljetter på länk i bio.

Håkan hittade tillslut ett sätt att uppträda för ett nästan tomt Ullevi.
Jag och @petrinasolange har sålt några fler biljetter till torsdagens gig i Falköping. Men det finns fortfarande några biljetter kvar. Kom och skratta. Biljettlänk i bio.

Most Popular Instagram Hashtags