albania.ozdilek albania.ozdilek

1,740 posts   10,670 followers   2 followings

Özdilek Albania  Tekstile per Shtepi dhe hoteleri! Adresa.TEG, QTU, RING Center, CONCORD Center (Tiranë), FLAGSHIP (Durrës), GOLD Center(Fier) Pedonale Shkoder

Set Çarçafi Zarf Dopio.
Zarfi 200×220.Çarçafi Dyshekut 240×260. Kellef Jastiku 2 cope 50×70. Pambuk 100%

Özdilek Albania

⭐Kuverte Super Dopio 250×260 + 2 Kellef Jastiku.

Set Çarçafi Zarf Dopio.
Zarfi 200×220.Çarçafi Dyshekut 240×260. Kellef Jastiku 2 cope 50×70. Pambuk 100%

⭐ Set Çarçafi Zarf Dopio
Zarfi 200x220.Çarçaf Dyshekut 240×260 + 2 Kellef Jastiku 50×70. ⭐Seti Çarçafi Teke
Zarf 160×220. Ç. Dyshekut 180×260+1 kellef jastiku 50×70. Pambuk 100%

Set Çarçafi Zarf Dopio.
Zarfi 200×220.Çarçafi Dyshekut 240×260. Kellef Jastiku 2 cope 50×70. Pambuk 100%

Set Çarçafi Zarf Dopio.
Zarfi 200×220.Çarçafi Dyshekut 240×260. Kellef Jastiku 2 cope 50×70. Pambuk 100%

Set Çarçafi Zarf Dopio.
Zarfi 200×220.Çarçafi Dyshekut 240×260. Kellef Jastiku 2 cope 50×70. Pambuk 100%

Set Çarçafi Zarf Dopio.
Zarfi 200×220.Çarçafi Dyshekut 240×260. Kellef Jastiku 2 cope 50×70. Pambuk 100%

Özdilek Albania
Adresa: Teg kati 2. Ring Center kati 3. Qtu. Concord Center Tirane.
Flagship Durres.
Pedonale Shkoder.
Gold Center Fier (ish Qtu)

Most Popular Instagram Hashtags