alangbistro alangbistro

32 posts   935 followers   920 followings

UiTM LENDU DELIVERY !!  No 7. Kedai PPK, Jalan Pasar Alor Gajah, 78000 Melaka BUSINESS HOURS : 6.00PM - 1.00AM Daily *Closed on Sunday

#Repost @chachazainudin
・・・
dari ayer keroh ke alorgajah semata2 tuk ni 😂😂😂 chicken chop rm5 ! #alangbistro #UTeM

Student UiTM LENDU yang tengah lapar, tak ada kawan nak teman pergi makan, tak ada transport, malas nak keluar bilik tu boleh Whatsapp Hani 0147596705

Alang Bistro ada buat delivery HARINI dalam UiTM LENDU sampai bawah kolej tau !

#alangbistro #westernfood #melakafood #delivery

Ayah dengan anak dua dua suka makanan dkt Alang Bistro ni. Thank you ya sebab sudi singgah
#alangbistro #westernfood #melakafood

Untuk student UiTM LENDU, harini kita ada buat delivery and ni antara makanan yang kita akan buat delivery tonight. NASI GORENG CHICKEN CHOP ! Haaa siapa yang lapar confirm terbaring kekenyangan !
sebab beli dengan ALANG BISTRO :
1. Murah
2. Sedap
3. Quantitinya banyak

Jom datang makan dekat Alang Bistro. Siapa student UiTM yang tak ada transport tu boleh whatsapp 0147596705 untuk delivery. RM1 je delivery charges. Murah kan?
#alangbistro #westernfood #delivery #uitmlendu #melakafood

GOOD NEWS UNTUK STUDENT UITM LENDU !!! Alang Bistro akan buat delivery start ESOK. yeay !!! Boleh whatsapp 0147596705 untuk order

#alangbistro #westernfood #melakafood #delivery

Siapa yang tengah lapar tu harap bersabar tengok gambar kita post ni heheh. Chicken Chop yang sedap ni pastinya di ALANG BISTRO. Sedap ! Jimat ! Kenyang ! Jom cuba malam ni !
#alangbistro #westernfood #melakafood

#Repost @ayuida87 ・・・
Fish n chip @alangbistro terbaik sdp n murah #chikenchopmurah #uitmlendu #a2aproduk

Nasi Goreng Fish & Chips emmm sedap ! Siapa yang belum datang cuba makan makanan western dkt ALANG BISTRO tu jemput datang and rasa. Mesti terduduk kekenyangan tak nak balik heheh. Kita buka sampai pukul 1AM

#alangbistro #westernfood #melakafood

Thank you ya kakak kakak sebab datang singgah ! Kita buka mcm biasa harini sampai pukul 1AM

#alangbistro #westernfood #melakafood

Thank you semua sebab datang singgah and try makanan makanan yang ada dkt ALANG BISTRO !

Kakak kakak yang seronok and puas hati dgn servis & makanan dkt ALANG BISTRO

#alangbistro #westernfood #melakafood

Lamb Chop ALANG BISTRO memang terbaik ! Siapa yang nak datang ALANG BISTRO boleh lah cuba makan Lamb Chop ni. Confirm tak kan menyesal dengan rasa daging yang lembut, sos yang sedap !
Kita akan buka macam biasa harini pukul 6PM - 1AM

#alangbistro #westernfood #melakafood

Most Popular Instagram Hashtags