[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

alakulttuuritalo alakulttuuritalo

312 posts   1,010 followers   425 followings

Alakulttuuritalo ♨️  #hyvienpuolella 🖤

PERJANTAINA 23.3. Alakulttuuritalolla siunataan Syvä ry ansaittuun haudan lepoon hemmetin kovien bileiden merkeissä!

SYVÄ RY 10 VUOTTA - Tehty mikä tehty

Menoa ja meininkiä kahdessa kerroksessa:

PETOS
TEXAS FAGGOTT
COLD PUPU SAUNA
NUMMIRANTA
SHIWA 2000
SHANTI BABA

DJ:T

EL MONO
IKARUS
WILD BILLY
DJJP
DJ YOLLU

LISÄKSI:

GL PROD Esittää: Syvää sekoilua vuosien varrelta - Video (10min)

DECOS by Lazy Orange

LIPUT ENNAKKOON 15 €
Cybershop (Helsinki, Asematunneli)
https://www.cybershop.fi/

Geezers the Shop (Kallio, Pengerkatu)
https://www.geezers.fi/

OVELTA 15€

SPIGU on muusikko Ville Linnan aktiivisesti genrerajoja sotkeva yhtye, joka on julkaissut kolme kriitikoiden ylistämää kokopitkää levyä. Tuorein albumi "Kiehuvan järven maa" ilmestyi Tammikuussa 2018.

Spigun urbaania countrya on luonnehdittu milloin mystiseksi, milloin nerokkaaksikin, ja vertauksia voi löytää Townes Van Zantin ja John Prinen kaltaisiin artisteihin.

Yhtyeen musiikin kantavin teema on, että vaikeuksista huolimatta voi lopuksi kurkottaa kohti valoa ja parempaa huomista.

Linna on vaikuttanut lähivuosina monessa muussakin yhtyeessä, kuten esim. Hullu ruusu, Kari Tapiiri, Pursiseura, Pyhä asetus, Kalpea hevonen, sekä Remu Selänne.

Kulttuuritalolla on luvassa poikkeuksellinen soolokeikka ja tiedossa myös joitain aivan uusia kappaleita!
.
#spigu #saimaa #urheilusuomi #kevät #helsinki #kultsa #kulttuuritalo #hyvienpuolella

Saimaa plays Urheilu-Suomi + muita suosikkiyhtyeitä 7.4. Kulttuuritalolla!

Vaihtoehtoista elektronista musiikkia soittava Serot yhdistää musiikissaan luonteikkaasti koneiden soundin ja orgaanisen grooven. Serot sai alkunsa, kun kolme taustoiltaan erilaista muusikkoa ryhtyivät tutkimaan soittamisen ja tuotannon mahdollisuuksia kukin yksilöllistä osaamistaan hyödyntäen, yhteisenä nimittäjänään rakkaus house- ja teknomusiikkia kohtaan.

Serot on yhtye, joka ilahduttaa keikoillaan ainutlaatuisella tavalla, ja jossa tyypilliseen bändisoittoon liitetään DJ-kulttuurin lumoavimmat piirteet. Lavalla soivatkin harmoniassa rumpusetti, loopperit, synat, samplerit, rumpukoneet ja kitarat energisellä, tanssittavalla sykkeellä. Improvisaatio ja vuorovaikutus yleisön kanssa takaavat raikkaan dynamiikan, jonka varaan rakentuu jokainen yhtyeen ainutkertaisista keikoista. "Ei muuta kuin pitkä päätyyn ja perään!" – Serot AKT-klubin viimeisenä aktina klo 02-. Hopi hopi lippukaupoille -> linkki biossa!
.
#serot #saimaa #urheilusuomi #alakulttuuritalo #hyvienpuolella #kevät #huhtikuu #eventshelsinki #helsinki #kulttuuritalo

Saimaa plays Urheilu-Suomi + muita suosikkiyhtyeitä -juhlissa mukana myös Kaita Isäri Seppälä, joka svengaa kitarariffien ja kasarihenkisen syntikkasoundin avulla enemmän kuin mikään suomalainen bändi hetkeen. Yhtye on mm. Lopunajan Mies -yhtyeessä soittaneen Harri Lindin sooloprojekti joka tarkastelee ihmisenä olemisen ydintä maailmaan nähneen kulkurin osuvalla otteella.
Kaita Isäri Seppälä rokkaa Aula-lavalla puoliltaöin!

Liput myydään nyt!
.
#kaitaisäriseppälä #harrilind #lopunajanmies #saimaa #urheilusuomi #tiketti #hyvienpuolella #kevät #helsinki #eventshelsinki #kulttuutitalo #alakulttuuritalo

Saimaa plays Urheilu-Suomi + muita suosikkiyhtyeitä 7.4. Kultsalla!

Enää alle kuukausi tapahtumaan ja on korkea aika aloittaa artistiesittelyt: "ensimmäisessä lähtöruudussa" Maria Gasolina, joka lämmittelee lauteet Saimaalle Aalto-salin areenalla klo 19.

Maria Gasolina tunnetaan valloittavista live-esiintymisistään ja hämmentävästä kyvystään saada suomalaisetkin nivelet liikkumaan. Yhtyeen historia pohjautuu erityisesti brasilialaiseen musiikkiin, mutta nyt keikoilla puhaltaa myös itätuuli, ja yhtyeen ohjelmistossa kuullaan väkevää funkia Somaliasta, kantaaottavaa puhelaulua Turkista sekä koskettavia rakkauslauluja Irakista Sudaniin.

Lippukauppa käy kuumana, osta omasi nyt! (Linkki biossa.)
.
#mariagasolina #saimaa #urheilusuomi #kulttuuritalo #helsinki #alakulttuuritalo #hyvienpuolella #kevät #huhtikii #eventshelsinki #tiketti

Tulevana viikonloppuna!

Perjantai: Out of the Box #1 | 9.3.
STEDE / [Ihana]
DALLAS / [Alakulttuuritalo]
HILLA LIILA / [Local Deep]
TONY PROFONDO / [Mixxed]

8€ ca$h (sis. narikan)

Lauantai: LIIMA Afterparty and JONAS Verwijnen birthday extravaganza!
ELFENKLANG 3000000
CASABLANCA
JONAS VERWIJNEN
MIKKO JOENSUU (DJ set)

ILMAISEKSI INEEN! <3

TÄNÄÄN! Polkaistaan kevät käyntiin klo 22 alkaen.
☀️☀️☀️
Levyjä pyörittävät:
Sachrias (Dj Anni Helena, Notkea Rotta)
Dee (Redhill Records)
Wel Z (25H)
☀️☀️☀️
6€ (sis. narikan)
☀️☀️☀️
#hyvienpuolella #fiesta
#dance #dancedancedance #kevät #helsinki #maaliskuu #tgif #kallio

TÄNÄÄN PE 23.2. Alakulttuuritalolla indie/alternative/hard rockia suoraan Intian Bombaysta: The Koniac Net! Lavalla myös keikkatauolta palaava, pitkän linjan rockpumppu Penniless Nakkilasta ja esikoislevyään "Heartcore" juhlistava Sporthorses!

Aikataulu:
22:00 Ovet ja DJ Tome
23:00 Sporthorses
00:00 The Koniac Net
01:00 Penniless
02:00-03:30 DJ Tome
22-04
Liput 10e (käteisellä, sis. narikan)

Tervetuloa läheltä ja kaukaa!
.
#hyvienpuolella #penniless #thekoniacnet #sporthorses #heartcore #levyjulkkarit #nakkila #bombay #riihimäki #kuopio #järvenpää #suomussalmi #helsinki #connection #perjantai #eventshelsinki

LAUANTAINA 24.2. KEINAHDELLAAN! 21-04!

Tällä kertaa ESCF:n poppoo nostaa hatut päistään ja täräyttävät swingibassot jytisemään varainkeruubileiden merkeissä. Tapahtuman ideana on kasata varoja isompaa tapahtumaa varten, joka järjestetään toukokuun puolivälissä. Emme kuitenkaan ala pihistelemään tunnelmassa tai missään muussakaan, vaan ilta on taatusti alusta loppuun ehtaa ESCF glamouria!

Musiikillisesti tulemme tarjoilemaan kollektiiville ominaisesti basson täytteistä electro swing pumppua, mutta tapahtuma yhdistelee myös muita siihen sopivia genrejä kuten jazzia, discoa, funkkia, glitchiä, d'n'b:tä ja sen sellaista tahtitanssia.

Tapahtumaan tulijoilta toivotaan electro swing teeman mukaista pukeutumista, joten "Dress to impress"! Emme käännytä ketään ovella, mutta verkkareissa voit tuntea erottuvasi joukosta. Tapahtumapaikalta saattaa löytyä apua hädässä oleville ja sitä kaipaaville, joten rohkeasti mukaan vaan!

GLITTER BAR Sponsored By Cybershop

Tapahtumapaikalla on mahdollisuus koristaa itseään helmeilevän säkenöiväksi! Teemme pientä korvausta vastaan maskeerauksia 20-luvun omaiseen charleston bling bling swing tyyliin.

Ennakkoliput 12€ // Cybershop Forum
(saatavilla 22.02.2018 klo 17:00 saakka)
(maksut käteisellä ja tasarahana kiitos)
Oviliput 15€ ennen klo 24:00
Oviliput 20€ jälkeen klo 24:00
HUOM! Hintaan sisältyy eteispalvelumaksut

ESCF teemaan lukeutuu kaikki seuraavat ja niiden jäljitelmät:
- Old School // 20- luku - 50-luku
- PinUp
- Steam Punk
- Ykköset ylle
TAPAHTUMAN IKÄRAJA ON K-20
.
#ESCF #fundreiser #funreiver #electroswing #dance #party #eventshelsinki #charleston #blingbling #cybershop #20s #50s #pinup #steampunk #hyvienpuolella

ENNAKKOLIPUT MYYNNISSÄ NYT! SAIMAA PLAYS URHEILU-SUOMI 7.4.2018!
Kevätaurinko pilkahtelee pilvien takaa ja maapallo pyörii vinhaa vauhtia kohti huhtikuuta! Tässä vaiheessa onkin aika julkistaa tapahtuman muut esiintyjät ja illan kulku. Saimaan Urheilu-Suomi -konsertti soitetaan kahdessa erässä, eikä alku- ja loppuverryttelyjenkään tärkeyttä ole unohdettu. Myös väliajalla tarjoillaan muutakin kuin kahvia ja pullaa, ja jälkihöyryjä päästellään aina aamuneljään saakka!

YLÄKENTTÄ / AALTO-AREENA
Klo 18.30 DJ Bunuel
Klo 19.00 Maria Gasolina
Klo 20.00 DJ Bunuel
Klo 21.00 Saimaa plays Urheilu-Suomi 1. puoliaika
Klo 22.00 DJ Bunuel
Klo 22.30 Saimaa plays Urheilu-Suomi 2. puoliaika

KESKIKENTTÄ / AULA
Klo 18.00 DJ Kerola
Klo 18.30 Kaitsu ja Elukka
Klo 19.00 DJ Kerola
Klo 20.00 Pasidanssi "Pihalla ku lumiukko" -tanssiesitys
Klo 20.05 Club Merano
Klo 22.00 SPIGU
Klo 22.30 DJ Mikko Mattlar
Klo 00.00 Kaita Isäri Seppälä
Klo 00.45 DJ Mikko Mattlar
Klo 02.00 Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?
Klo 02.45 DJ Mikko Mattlar

ALAKENTTÄ / AKT-KLUBI
Klo 22.00 DJ Shytunes
Klo 00.30 DJ Ercola
Klo 02.00 Serot LIVE
+ vaihtopenkillä DJ Juha Dallas

VJ SSuvereeni & XPLOITEC

Ennakkoliput 25€ (+palvelumaksu) Tiketistä: https://www.tiketti.fi/Saimaa-plays-Urheilu-Suomi-Kulttuuritalo-Helsinki-lippuja/51790
.
#saimaa #urheilusuomi #mariagasolina #djbunuel #clubmerano #spigu #kaitaisäriseppälä #kaitsujaelukka #djkerola #djmikkomattlar #djshytunes #djercola #juhadallas #serot #haveyoueverseenthejanefondaaerobicsvhs #kulttuuritalo #alakulttuuritalo #hyvienpuolella #kevät #helsinki

TÄNÄÄN / TODAY!
GOGGLEBOX EPISODE IN WHICH GOGGLEBOXERS WATCH THE GOGGLEBOX (19 min) premiere + W. Hyvönen: The Unknown/Tuntematon (49 min) + PREMIERE PARTY, DJs: ALEXALFONS (THRDEYEVSN) + DJ HYVÖNEN (Psychopompous) + SPECIAL GUEST! + VJ BODY (Psychopompous)

Fri 16.2.2018, 22-04
Alakulttuuritalo (Sturenkatu 4)

Tickets: 10€ (Cash. Incl. cloak fee) --- Säveltäjä-rumpali Olavi Louhivuorelta ja ohjaaja Wille Hyvöseltä uusi lyhytelokuva: IMMEDIATE MUSIC I or: WHO HASN’T DREAMED ABOUT THE GOGGLEBOX EPISODE IN WHICH GOGGLEBOXERS WATCH THE GOGGLEBOX

Wille Hyvönen: “Kukapa ei olisi joskus haaveillut siitä Sohvaperunoiden jaksosta, jossa sohvikset katsoisivat itse Sohvaperunoita?” Immediate Music on meta-tason dokumentaarinen taidelyhytelokuva vapaudesta, välittömyydestä ja sohvaperunoista.

Ohjaus: Wille Hyvönen
Käsikirjoitus Wille Hyvönen, Olavi Louhivuori & Immediate Music I -elokuvan työryhmä
Kuvaus: Pauli Tapola, Timo Teräväinen
Leikkaus: Tommi Vasko / Immediate Music I -elokuvan työryhmä
Äänisuunnittelu: Taneli Suoranta
Näyttelijät: Elina Savolainen, Juho Koskimies
Muusikot: Olavi Louhivuori, Pekko Käppi, Teemu Korpipää
Musiikin äänitys: Abdissa Mamba Assefa
Musiikin miksaus: Tuukka Tervo
Runot: Janne Kortteinen --- Schedule:
22:00 doors
22:30: W. Hyvönen: The Unknown/Tuntematon
23:30: O. Louhivuori / W. Hyvönen: IMMEDIATE MUSIC I or: WHO HASN’T DREAMED ABOUT THE GOGGLEBOX EPISODE IN WHICH GOGGLEBOXERS WATCH THE GOGGLEBOX world premiere
00:00 - 03:30: DJs: ALEXALFONS (THRDEYEVSN) + DJ HYVÖNEN (Psychopompous) + SPECIAL GUEST + VJ BODY (Psychopompous)

Most Popular Instagram Hashtags