aktivaosby aktivaosby

15 posts   75 followers   74 followings

AktivaOsby  IFK Osby aktiverar barn och ungdomar via olika evenemang! Just nu är det aktivt sportlov som är näst på tur. Kolla i flödet och anmäl dig!

Go bild avslutar Aktivt sportlov, nu siktar vi in oss på aktiv sommar!

Vristskott i kryssen, superräddningar, skratt och tunlar var förmiddagens händelser!

Lite kyligare idag men ack så taggade. Idag är temat finta/dribbla och avslut!

Solen skiner på alla 30 kids från olika föreningar i kommunen. Målet nästa år måste bli att nå ut utanför kommungränsen!

Coach Kader är redo för att ta emot kidsen!

Över 30 barn och ungdomar, tjejer och killar, är anmälda till aktivt sportlov! Vi ledare är supertaggade och provkör lite av morgondagens övningar. Morgondagens tema är passning och mottagning i spelsituationer. Vädergudarna är med oss verkar det som!

Snö hör vintern till och det finns en chans att det snöar lite på måndagen. Vi har såklart säkrat upp med sporthallen också, men vi samlas vid konstgräsplanen och spanar in planen. Skulle det va en snöig plan så går vi tillsammans bort till sporthallen! Med andra ord är det en fördel att ha med sig kläder och skor för både innelir och utelir!

Grymt! Idag small det till med massor av anmälningar, vi blir ett gött gäng! Vi hoppas att ännu fler vill va med och uppmuntrar framför allt tjejer att haka på! Vi siktar på 50% tjejer och 50% killar, och där är vi inte ännu! Men där är dagar kvar!👍

En vecka kvar till aktivt sportlov drar igång! Tränarstaben ligger i hårdträning för att kunna hängs med i tempot när alla ungdomar drar igång! Fortsätt anmäl er och fortsätt säga till era kompisar! Fotbollsträning, gratis, nya kompisar, grymma tränare, aktivt sportlov är för alla!!

Skulle det vara dåligt väder under aktivt sportlov så har vi såklart bokat sporthallen i osby! Men vi hoppas ju såklart att vi kan va ute och lira! Två veckor kvar nu, fortsätt sprida ordet om Aktivt sportlov, och anmäl er till oss.

Kul att de första anmälningarna till aktivt sportlov har börjat ramla in! Se till att anmäla dig till en rolig start med fotbollen och glädjen i fokus!✌️

För att delta i aktivt sportlov med fotboll på måndagen och tisdagen i totalt sex timmar, behövs ett par fotbollsskor eller liknande. Vi kommer försöka ha ett antal låneskor, men har du egna så funkar det lika bra! Då vi tränar inomhus om vädret är dåligt kan det behövas skor för inomhusbruk! Vad gäller kläder får man anpassa det efter hur vädret är de dagarna! Superkul att ni börjar anmäla er och vi siktar på många aktiva ungdomar under dagarna!

Most Popular Instagram Hashtags