akram_f88 akram_f88

130 posts   9201 followers   108 followings

Muhammad Akram  FLOOR 88 Drummer,Arranger, For bookings and promo pls contact our management Farina 0166373092 Hazirah 0172588736 Be a husband on 6th May 2016 💑

https://youtu.be/R0FHDOPAAZ4

Finally!!out soon..so nak menang double paddle Tama Iron Cobra Junior?jom cover drum Zalikha..sy pun dah bg guide video ni..boleh la bantu2 anda semua.. #floor88 #zalikha

Pendengar Joox!besok jgn lupa tgk unplugged Floor 88 live 9pm di apps Joox!!

Soon..

Nantikan full version..so buat cover mcm ni ye kalau nak menang Twin Paddle Tama Iron Cobra Junior (Limited Edition) #zalikha #drummer #drumcover #gopro #drone @at_production_official

Shoot Drum Cover #drum #a&;tproduction

Attention to all drummer..sy nak bagi hadiah twin paddle ni..so praktis drum lagu Zalikha n cover okay!!besok sy kasi teaser . . (picture is ilustration purpose only) condition paddle saya 7/10 but 100% operated dan banyak berjasa!!

Tq orang Kedah!!u guys awesome!!

Muka bila dah sampai tempat show,tiba2 sedar beg stick tertinggal kat rumah..

Tq @meletop !! ada rezeki jumpa lagi...

Jangan lupa ini malam.. #Repost @meletop (@get_repost)
・・・
korang tau kan lagu Zalikha Zalikha~ haa ni la Band yang nyanyi lagu tu, mesti diorang perform lagu tu kan malam ni kat meletop, jangan tak tengok tau @floor88band , MeleTOP jam 9, di Ria & Ria HD

Setup with love from @asyraffazhar ..jom stream fb Suria Fm for live video! #floor88 #zalikha

Jom serbu Mitc Melaka besok! start 8.45pm.. #floor88 #zalikha

Most Popular Instagram Hashtags