akimahmad akimahmad

1,552 posts   1,514,309 followers   710 followings

Akim Ahmad  “Impossible is made by you. Only you can make things become possible.” seorang lelaki STEREOTAIP

Guys actually...... eh tulis melayu kan senang. Ini gig kalau korang tak pergi memang seumur hidup korang akan murung. Jadi #raingers #gengpakmaon #gengbentaraguru apa lagi? “Inilah yang dikatakan playboy!”
.
.
#raingers #GengPakMaon #GengBentaraGuru
.
.
Panas! Panas! Panas! Konsert Hujan X Masdo #hujanXmasdo semakin hangat di pasaran. 6/10/2018 - Sabtu di Pintu 2, MAEPS Serdang jam 8.30mlm
.
.
Dapatkan tiket-tiket anda di ilassotickets.com atau hubungi 03-21706222 / 010-3837552
.
.
Rock Zone A RM150 + lucky draw
Zone 1 : RM100 + lucky draw
Zone 2 : RM50

Event sebentar tadi bersama #toyotavelocity dan selebriti-selebriti yang lain, saya dapat no.13 untuk race simulation tadi, tak pe @nabilzira Tunggu kat Maeps Nanti 😎
@toyotamy
#toyotamy #toyotagazooracingmalysia #allaboutthedrive #drive! 📸:@irfandzahier

Selamat pagi semua! Semalam ada yang dengar @akim_themajistret di #cartahitsgegar bersama dj @nazzgegar ?
Tenang-tenang saje. Kalau korang terlepas. Kejap lagi lepas-lepas sarapan, dalam pukul 10 pagi sampai 12 tengah hari. Korang boleh layan ulangan #cartahitsgegar

Sementara itu. Meh layan #gegarkustik di saluran Youtube @gegar.my

“Tunggu Aku Datang” Tajuk Single terbaru daripada Sahabat saya @mrhazama1 .. Hari ini, nantikan 😎
.
#Repost @mrhazama1
・・・
Nantikan single terbaru daripada Hazama yang akan dilancarkan di semua aplikasi streaming berjudul “Tunggu Aku Datang” , Jumaat ini . #rocketfuelent #hazama #TungguAkuDatang @mrhazama1 #comingsoon #akandatang

Chichal follow daddy sing la 😙
#Rampas

Siapa dah claim tiket untuk @joox_my konsert #3mendous di KLCC pada 22hb ini?
Angkat tangan tinggi tinggi sikit.
Mari kita ramai ramai meriahkan suasana bersama lagi 7 artis yang memang power pa alif dal wau! Jom!

Boleh pandang-pandang, jangan pegang-pegang.. Korang dah ready belom untuk Race kat Maeps nanti?
@toyotamy
#toyotamy #toyotagazooracingmalysia #allaboutthedrive #drive!

Untuk semua kelahiran pantai timur (PAHANG, TERENGGANU, KELANTAN) jangan lepaskan peluang keemasan ini. Akan datang kepada anda PENTAS GEGAR. Terma dan Syarat sila rujuk gambar seterusnya.

#pentasgegar #bintang #pantaitimur
@gegar.my

Level terer dia, tahap Goku Ultra Instinct. Kita yang dari sekolah tiap kali kelas muzik bawak recorder pun tak mampu nak buat gini. Mengah! Korang mesti ada yang tahap-tahap ultra instinct an kalau main recorder? Cuba lanje mana tau boleh share kat story...

Diam-diam je adik dia. Tapi tangan abang dengan adik dia betul-betul bersaksi yang tangan abangnya RAMPAS gule tu eh?😝 Siapa kat sini suka nyakat adik atau family korang angkat kening sikit.

Ahh sebenarnya saya boleh score di minit pertama, tapi saya bagi score minit-minit akhir supaya #teampilihanybss happy lama sikit.
#Repost @era.je
・・・
@akimahmad pun muka agak meyakinkan utk main kejap lagi hehe

Most Popular Instagram Hashtags