akimahmad akimahmad

1,584 posts   1,533,647 followers   723 followings

Akim Ahmad  “Impossible is made by you. Only you can make things become possible.”

Aku syak disebalik topeng tu ada John Bonham. #janganserious #sejenakdibenak

Selepas #SFMM33 semalam, agak-agak ramai tak nak mengaku bahawa dia lelaki Stereotype? Saja tanya..
Terima kasih kepada semua yang datang support @akim_themajistret semalam 🤘🏻
@muzikmuzik_33
#Stereotype 📸: @irfandzahier

Assalamualaikum. Nombor satu, i love u both, tak perlu mintak maaf pun 😘. Dua, family is everything brother. Semoga trip family @wan6ixthsense dan @rajwan89 diberikan kekuatan cinta yang tiada penghujungnya.

Syukur, Terima kasih yang menonton RAMPAS! Korang memang power! .
.
Sempena dengan ini, akan ada hadiah misteri kepada korang yang comment di bawah, dengan cara, nyatakan kenapa korang sayang ATM @akim_themajistret .
.
.
Pemenang akan diberitahu di story saya pada pukul 11 malam esok. Yang paling kreatif akan dipilih. Selamat mencuba! Dan terima kasih kerana menonton RAMPAS di youtube. 🤘🏽

Terima kasih! Shot nice gile! 🤘🏽
.
.
Repost @azizimusa_

RAMPAS! Go checkout their latest song!
@drmartens_my

Another one bites the dust Heyy! 🤘🏻
#bohemianrhapsody
#movienight
@stacyanam

Rampas semua
Badanku belalah dua..
.
@drmartens_my
#konsertevolusipjselangorfm 📸: @azizimusa_

#Repost @tomokofficial
• • • • •
poster untuk single saya yg terbaru #bekaskekasih ..muzik video dah tengok ke belum?
.
#bekaskekasih juga akan berada di semua digital platform bermula 9/11/2018
.
awak..nak minta sesuatu boleh tak? request lagu ni kat radio please #bekaskekasih

Salam..
sabtu ini datang beramai-ramai di Konsert Evolusi PJ di Dataran Petaling Jaya bermula jam 10 malam! Terdapat ramai lagi barisan-barisan artis yg bakal memeriahkan Konsert ini!
Ayuhhhh semua! 🤘
#akimandthemajistret

Lebat-lebat ku sangka buah, kalau buah di mana isinya, kalau lebat di sangka buah, @tomokofficial masih lebat rambutnya.... 😎 #duluhabisdahmemoritetapstay #mudamudi #zamanjahiliah salam maghrib...

Dah gosok gigi belum? Jangan biarkan Kuman merampas gigi anda.. terima kasih @drhafizzainal 🤘🏻
#Rampascover
#Rampas
#singingdentist

Jangan lupa Malam ini.. #Repost @arilpilus
・・・
Sambil2 scroll timeline korang, singgah la jap ushar promo lagu #Pedih ni, mana la tau kene dengan halua telinga korang, boleh la tinggalkan comment ye! Esok bole ushar MV di youtube ok!
.
#ComingSoon
#arilpilus
#pedih
#ArilPedih
#newsingle
#styledbybu
#kalsastudio
.
29 oct 2018 // youtube : thekalsastudio

Most Popular Instagram Hashtags