akim_themajistret akim_themajistret

577 posts   148,888 followers   11 followings

ATM  Official Instagram page #ATMstereotype

Dah puasa ke 6 ni , makanan apa yang still tak dapat tapi mengidam teruk punya ! Cer bagitahu kat comment. Macam admin tepung pelita paya jaras ni 中

Selamat berbuka puasa . Makan apa tu? Jangan tamak tamak yaa. Hari esok masih ada. Beli mana yang perlu. Yarakkkk #theGeneral

Selamat Hari Guru kepada guru guru di dunia ini. Trimas untuk segala ilmu. Semoga ilmu yang dicurahkan diberkati. Amin. Dan esok dah start puasa, jangan tinggal pula. Okay tak kalau kita buat iftar bersama? #theGeneral

Ku seru semangat untuk berpuasa di bulan ramadhan ni! #atmlive #tawau

Sebelum terlambat , SELAMAT HARI IBU kepada semua ibu ibu. Orang yang paling hebat dalam dunia. Cuba cerita kat admin, pengalaman apa yang paling best korang ngan ibu? #theGeneral

Assalamualaikum , rindu tak? #theGeneral

Tahniah Tun @chedetofficial @pakatanharapan . Semoga amanah yang diberikan rakyat dilakukan dengan terbaik . Terima kasih juga dato seri @najib_razak . Mari kita letakkan fahaman politik di tepi dan bersatu sebagai rakyat Malaysia. Tahniah rakyat Malaysia ! 手 and seronok nya cuti dua hari . Siapa yang cuti angkat tangan sikit 儭儭 #pru14 #ge14莞

Selamat pulang mengundi dari kami ATM. Berhati hati lah di jalanraya. Tidak kisah lah mengundi biru, merah atau hijau , kita tetap Malaysia . Siapa yang merantau tu , korang balik mana tu?

Kalau ATM buat tour . Kemana ya mau pergi? Ada suggestion tak? #theGeneral #atmlive

Happy birthday @freddyhyperact ! Semoga semua dipermudahkan . Cuba teka umur beby berapa? Ahli majistret yang masih single ni . Dengar cerita beby cari jodoh nak yang power main gitar macam dia. Sapa berminat? Haha

Kalau power cuba teka ni kat mana? #ATMlive #theGeneral

Kami mengucapkan selamat maju jaya kepada calon-calon pilihanraya. Semoga sukses ! #ATM

Most Popular Instagram Hashtags